MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

BBC o Polakach- bez komentarza ....

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ulcia211

Post #1 Ocena: 0

2008-11-29 19:58:01 (16 lat temu)

ulcia211

Kobieta

Z nami od: 17-09-2007

http://infolinia.org/poradnik/news/2439/
PS. Przepraszam ale nie mam doświadczenia w wklejaniu linków, więc wybaczcie jak będzie coś nie tak..
Pozdrowienia z Notts.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ewamik

Post #2 Ocena: 0

2008-11-29 20:01:03 (16 lat temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

powtórka :-)

Pomogłam,co by łatwiej było;-)

Do góry stronyOffline

vitek

Post #3 Ocena: 0

2008-11-29 23:45:47 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Jak wynika słowa o Polakach padły nie w wiadomościach a podczas programu Chrisa Moylesa, który to program w znacznym stopniu polega właśnie na tym że prowadzący nabija sie ze wszystkich i wszystkiego. Więc proponuję nie dajmy się zwariować
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2008-11-30 00:06:28 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja na tym portalu jeszcze gorsze opinie widzialam w postach i komentarzach, i to nie przec Anglika, a przez samych Polakow.

Moze Chris pomyslal, ze Polacy lubia jak sie ich blotem obrzuca, i sie dolaczyl.

A tak na serio, to kto go bierze za autorytet?
Ada

Do góry stronyOffline

SiwyZmc

Post #5 Ocena: 0

2008-11-30 09:00:40 (16 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

moglabys sie zdziwic kto bierze go za autorytet. Ten program w radiu jest kultowy dla wieluuuu angoli.....coz... kolejny ktory na Polakow leje cieplym moczem! Miejmy nadzieje ze skarga odniesie skutek!

Do góry stronyOffline

vitek

Post #6 Ocena: 0

2008-11-30 11:08:48 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2008-11-30 00:06:28, Adacymru napisał(a):
Ja na tym portalu jeszcze gorsze opinie widzialam w postach i komentarzach, i to nie przec Anglika, a przez samych Polakow.

He he dokładnie Ada. Problem jest w tym że my Polacy uważamy że mamy święte prawo bluzgać i obrzucać się błotem we WŁASNYM gronie. Ale obcy nie może na nas nawet powieka mrugnąć bo to obraza wielka i piszemy protesty najlepiej od razu do narodów zjednoczonych i Watykanu :-D
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2008-11-30 11:26:12 (16 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Maja tutaj takie powiedzenie "do as I say, not as I do". I jak mamy zamiar sie unosic i moraly prawic innym, bo cos o Polakach powiedzieli (a sa duzo wazniejsze problemy nic Chris M z radia 1, ktorego wypowiedzi mozna tylko okreslic jako "verbal diarrhea";), to pasowaloby, zebysmy przyklad sami dali.

Chris M myslal, ze jest zabawny, no i pewnie kogos ubawil tym komentarzem, takiego co sie do sera nawet smieje, albo probowal tanim kosztem byc kontrowersyjny, no i widac sie udalo. Polak zaatakowany w swoim domu, czy na ulicy, tylko dlatego, ze jest Polakiem, to jet powazna sprawa. Polka zbluzgana blotem (przy zwinnej pomocy rodakow)tylko dlatego, ze zwiazala sie z obcokrajowcem, to jest sprawa (nawet nie mialo znaczenia ze ponioc nie mowi sie zle o zmarlym).

A Chris M jest pewnie autorytetem dla wielu, ale ja dla takich nie mam czasu w zyciu.
Ada

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,