MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gejowskie bajki dla dzieci

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

Str 5 z 17

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

yanovitz

Post #1 Ocena: 0

2008-11-18 16:12:27 (16 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Cytat:

2008-11-18 15:03:46, marcinb napisał(a):
Cytat:

2008-11-18 07:35:28, Korba102 napisał(a):
Nam ma się to podobać, bez względu na to czy jest miłe. Ja jak widzę parę gejów i namiętne pocałunki to zbiera mnie na wymioty. Nie dlatego że się całują a tylko dlatego, że oni właśnie przesadnie podkreślają swoją pochyłość.

niech no sie zastanowie... perwersyjna ta twoja logika.
hmmm... ciezki wybor...

dwie szczuple, sliczne lesbijki kochajace sie na plazy w promieniach slonca czy pijany wieloryb walony na parkowej lawce przez wasatego smierdziela?

hmmm... lesbijki czy para hetero....
Kto wybral pare hetero - gratuluje dobrego smaku. Ja wole lesbijki, nawet jesli tylko pomarzyc moge...

:-D:-D:-D:-D:-D

Dwie szczuple, sliczne lesbijki... Za duzo filmow spod znaku XXX ;-)

Ksiazka oparta jest na prawdziwej historii ale wiadomo tylko z pingwiny stworzyly pare i wysiadywaly jajko. Zoologiem nie jestem ale samce pingwinow aktywnie uczestnicza w wysiadywaniu jaja. Nie podali czy probowali skonsumowac ten zwiazek czy byl on czysto platoniczny ;-) Po za tym, jeden z pingwinow mial puzniej hetero zwiazek z samica pingwina.

Troche tradzi naciaganiem historii do ideologii, chyba ze pingwin byl bi.

Sprawdzilem, samce wysiaduje jajko w czasie kiedy samice zeruja. Zeby chronic sie przed zimnem samce zbieraja sie w grupe dla ochrony przed zimnem i tak trwaja az do wyklucia pisklecia. Zmieniaja sie tylko miejscami na zewnatrz grupy zeby kazdy dostal swoja porcje ciepla. Tyle z biologii. Gdzie tu homoseksualizm?

[ Ostatnio edytowany przez: yanovitz 18-11-2008 16:32 ]

Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2008-11-18 16:52:50 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

yanovitz

Post #3 Ocena: 0

2008-11-18 17:00:24 (16 lat temu)

yanovitz

Mężczyzna

Z nami od: 10-12-2007

Nie zrownywalbym homoseksualizmu z pedofilia. A jak WHO udowodnilo ze homoseksualizm to choroba?
Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2008-11-18 17:07:14 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #5 Ocena: 0

2008-11-18 17:07:45 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Z nami od: 20-05-2006

Vicealigator,

powaznie?

- to jakie jest lekarstwo na homoseksualizm?
- i jakie jest uzasadnienie twojego twierdzenia, ze Homoseksualizm i Pedofilia to JAKOBY to samo?

Odpowiedz Dobry Czlowieku na powyzsze, bo ja chlop prosty jestem, niewyedukowany i chcialbym poszerzyc swoje horyzonty.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

Post #6 Ocena: 0

2008-11-18 17:10:23 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #7 Ocena: 0

2008-11-18 17:17:02 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Cytat:

2008-11-18 17:07:14, vicealigator napisał(a):
Nie mam pojecia. Musisz popytac WHO. W kazdym razie sa nadal lekarze i psyhiatrzy, ktorzy te nowe ustalenia odrzucaja i twierdza. ze z powodzeniem homoseksualim lecza.
LECZENIE HOMOSEKSUALIZMU

Chlopie, nikt nigdy w moim zyciu nie rozbawil mnie bardziej niz ten artykul.
Artykul z cyklu ''Tata Kierownik poleca'' - psychoterapia jako sposob leczenia hmmm... pomyslmy kogo jeszcze... tak zeby pasowalo nie tyle specyfika co sposobem odniesienia...

- Ma pani raka, ale co tam, nasz terapeuta pania uleczy.
- Masz synu AIDS, sasiadka cie zarazila, ale co tam nasz terapeuta cie uleczy.
- Ma pan rzadka chorobe skory, taka foto dermatoze ale nasz terapeuta spowoduje, ze bedzie sie pan mogl opalac.
- Ma pan garba ale nasz psychoterapeuta pana wyprostuje.

Vice - jezeli jest jakas szansa na ''leczenie'' psychoterapia to TYLKO i WYLACZNIE osoby BISEKSUALNE. bo one maja mozliwosc wybory i jednoczesnie pelnej samoakceptacji w nowej roli. tak jak nie mozna zmusic heteroseksualisty zeby z wlasnej woli zostal zadeklarowanym gejem tak samo nie dzialo to w druga strone.
no proste to przeciez.
Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein

Do góry stronyOffline

marcinb

Post #8 Ocena: 0

2008-11-18 17:19:57 (16 lat temu)

marcinb

Mężczyzna

Cytat:

2008-11-18 17:10:23, vicealigator napisał(a):
Ja tez jestem prosty chlop i to nie moja branza.
Ale masz niezawodnego przyjaciela - GOOGLE. Wpisz sobie "leczenie" i "homoseksualizm" i dowiesz sie o klinikach w Holandii czy USA i ich metodach.

hehehhe - dobry unik.

to odpowiedz na dugie pytanie. bo moze twoj przyjaciel Google napisal ci juz pelne wytlumaczenie roznic?

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2008-11-18 17:20:19 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2008-11-18 17:23:33 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 17 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 15 | 16 | 17 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,