2008-11-18 15:03:46, marcinb napisał(a):
2008-11-18 07:35:28, Korba102 napisał(a):
Nam ma się to podobać, bez względu na to czy jest miłe. Ja jak widzę parę gejów i namiętne pocałunki to zbiera mnie na wymioty. Nie dlatego że się całują a tylko dlatego, że oni właśnie przesadnie podkreślają swoją pochyłość.
niech no sie zastanowie... perwersyjna ta twoja logika.
hmmm... ciezki wybor...
dwie szczuple, sliczne lesbijki kochajace sie na plazy w promieniach slonca czy pijany wieloryb walony na parkowej lawce przez wasatego smierdziela?
hmmm... lesbijki czy para hetero....
Kto wybral pare hetero - gratuluje dobrego smaku. Ja wole lesbijki, nawet jesli tylko pomarzyc moge...

Dwie szczuple, sliczne lesbijki... Za duzo filmow spod znaku XXX

Ksiazka oparta jest na prawdziwej historii ale wiadomo tylko z pingwiny stworzyly pare i wysiadywaly jajko. Zoologiem nie jestem ale samce pingwinow aktywnie uczestnicza w wysiadywaniu jaja. Nie podali czy probowali skonsumowac ten zwiazek czy byl on czysto platoniczny

Troche tradzi naciaganiem historii do ideologii, chyba ze pingwin byl bi.
Sprawdzilem, samce wysiaduje jajko w czasie kiedy samice zeruja. Zeby chronic sie przed zimnem samce zbieraja sie w grupe dla ochrony przed zimnem i tak trwaja az do wyklucia pisklecia. Zmieniaja sie tylko miejscami na zewnatrz grupy zeby kazdy dostal swoja porcje ciepla. Tyle z biologii. Gdzie tu homoseksualizm?
[ Ostatnio edytowany przez: yanovitz 18-11-2008 16:32 ]