MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy w Ebay'u (a wlasciwie w ich customer support) pracują DEBILE?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

MrBuyer

Post #1 Ocena: 0

2008-11-19 22:12:03 (16 lat temu)

MrBuyer

Mężczyzna

Z nami od: 07-10-2008

reivilo - teraz mnie zalamalas :-). Myslalem, ze przy tylu kometarzach nic juz nie jest obce.

Ale co prawda to prawda, nawet Polka z ktora rozmawialem na customer support ebaya, zaproponowala mi allegro (nie wymieniajac oczywiscie tej nazwy) jako portal latwy, lekki i przyjemny i powiedziala, ze radzi mi tam sprzedawac.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

reivilo

Post #2 Ocena: 0

2008-11-19 22:22:43 (16 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

Szczerze mowiac ebay jest duzo lepszy i prostrzy w obsludze niz allegro . A tyle ze ja porownuje sklepy ni indywidualne aukcje.
ebay ma dobrze polaczone i rozbudowane opcje laczace go z paypalem,jest czytelny, dobre menu. Troche bym tylko wyszukiwanie we wlasnym sklepie poprawila w sprzedanych - chodzi o reklamacje ale to detal.
Super jest polaczenie ze strona Royal Maila i drukowanie oplaty za wysylke.
Ale allegro jest mlode w porowaniu do ebaya.
Na allegro wiele rzeczy sie robi na piechote.A juz platnosci, przelewy na konto to dla mnie masakra - szczegolnie jak sie na ebayu czlowiek wychowal.
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

MrBuyer

Post #3 Ocena: 0

2008-11-19 22:29:00 (16 lat temu)

MrBuyer

Mężczyzna

Mi tez sie ebay bardzo podobal (etykiety i platnosc za wysylke z paypala - rewelacja) do tego feralnego dnia.
Dzisiaj im napisalem, ze jestem tym zmeczony i rozczarowany i ze chce zamknac konto, co mam zrobic? Zobaczymy co odpisza.

Do góry stronyOffline

vitek

Post #4 Ocena: 0

2008-11-19 22:36:45 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Cytat:

2008-11-19 22:00:21, reivilo napisał(a):
Ja mam 1474 pozytywow na dzien dziesiejszy i silver power sellera a ciagle jeszcze ebuy nie jest do konca przez nas rozgryziony.

Czytam to już któryś raz. Ładnie się tak chwalić? A jak ktoś ma mniej niż 1,000+ to już nie ma prawa się wypowiedzieć?

Btw. masz taki score a jeszcze nie rozgryzłaś to chyba nie świadczy o bystrości nawet nazwę źle piszesz :-)
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

reivilo

Post #5 Ocena: 0

2008-11-19 22:39:54 (16 lat temu)

reivilo

Kobieta

Zaloz sobie drugie konto na ebayu, nie jestem pewna czy mozesz podpiac pod starego paypala...chyba trzeba zalozyc nowe. My tak zrobilismu boo zyjemy z ebya i gdyby nam cos zablokowali bylo by krucho, Fakt musielismy zalozyc kolejne konto w banku bo paypal akceptuje jedno konto bankowe do jednego konta papal. ALe teraz mamy dwa i smigamy na dwa ....

No coz - raz nas zablokowali .....wiec wyciagnelismy z tego wnioski.

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #6 Ocena: 0

2008-11-19 22:45:27 (16 lat temu)

reivilo

Kobieta

vitek nie napisalam ze facet sie ma nie wypowiadac tylko ze nie wiele wie,
Bo:
przy 59 feedbackach prawdopodobienstwo zdarzen i wypadkow dziwnych, innych, nietypowych jest odrobine nizsze niz z takim doswiadczeniem jak my mamy.

No coz dla ciebie moge byc nierozgarnieta idiotka, jak mawial moj kolega ,lata mi to szescdziesiatka

Do góry stronyOffline

MrBuyer

Post #7 Ocena: 0

2008-11-19 22:47:01 (16 lat temu)

MrBuyer

Mężczyzna

zrobilem drugie i podpialem pod polskiego paypala. Bylem tez wczoraj w lloyds'ie i zalozylem nowe konto, wiec jak dostane karte i dostep online, a do tego czasu nie uporaja sie ze starym kontem bede startowal od zera. Tak jak piszesz, zawsze sie przyda. Ja nie zyje z ebaya, ale jest to opcja na pokazne zrodelo dochodow w mojej dziedzinie.

Tak przy okazji w Polsce na allegro chyba nie da sie sprzedac za 50 funtow (w przeliczeniu) czegos co sie w tesco za 35 kupuje :-).

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #8 Ocena: 0

2008-11-19 22:57:21 (16 lat temu)

reivilo

Kobieta

Najprostrzym sposobem jest sprawdzenie, czy towar chodzi na allegro i za jaka cene?

Ostatnio o malo nie spadlam z krzesla jak zobaczylam na allegro ciuchy z opisem " renomowanej marki PRIMARK"

Sprawdz zobacz ...plusem Allegro jest to ze jest tanie- chodzi o oplaty choc ebay tez wcale nie jest drogi szcegolnie jak sie wezmie pod uwage jaki to wielki rynek.

Do góry stronyOffline

vitek

Post #9 Ocena: 0

2008-11-19 23:07:56 (16 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Specjalnie nie jestem w temacie, ale dziewczyny mówią że tutaj można kupić dużo ciuchów w dobrej cenie jak są obniżki, w Polsce ceny są dużo wyższe to pewnie można by opychać na alegro. Tylko z rejestracją jest utrapienie, jakieś ksera dowodu itp. no i potem przyjmowanie płatności, rynek e-rozliczeń w Polsce dopiero raczkuje i prędko się to nie zmieni ze względu na duże możliwości oszustwa przy znanym wysokim poziomie 'cwaniactwa'
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

hanias

Post #10 Ocena: 0

2008-11-20 07:12:00 (16 lat temu)

hanias

Kobieta

Z nami od: 07-11-2008

a ja nie jestem sprzedawca. w sumie sprzedalam 3 rzeczy. ja na ebayu kupuje i durny ebay od momentu sprzedania ostatniej rzeczy kasuje mnie za bycie sprzdawca.?????!!!!!????a ja w ostatnim roku kupilam 7 motorow i sprzedalam az 1 auto... ale ze mnie sprzedawca!!!
tez nie kumam. pierwszy raz od 2 lat sprzedalam cos 2 miesiace temu a oni do teraz kasuja mnie £1,54 co 4 tygodnie.
wyslalam maila do nich 2 dni temu ze maja se glaby policzyc ile kupilam a ile sprzedalam i ze chce pieniadze spowrotem. napisalam rowniez ze ide z tym do prawnika bo to jest wyrazne okradanie:-|:-Y:-Y
๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑=======๑۩۞۩๑

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,