MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy w Ebay'u (a wlasciwie w ich customer support) pracują DEBILE?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 2 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

reivilo

Post #1 Ocena: 0

2008-11-18 22:36:30 (16 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

No to ja ci odpowiem ze nie ma . Raz mialam sytuacje ze facet z hiszpanii walna mi negatywa po hiszpansku, cala korespondencje z nami prowadzil po hiszpansku bo jego angielski byl nawet gorszy od indyjskiego angielskego. I co po negocjacjach z ebayem powiedzieli ze jesli on sie nie zgadaza na wycofanie negatywa to moge dac replay'a , ze rozsadni ebayowicze czytaja feedbacki ....fakt ....czytaja ale negatyw za nic wisi.
Na wycofanie negatywa musi sie zgodzic druga strona - tez przerabialam. Jeden ze wspolnikow walnal nam negatywa a drugi wykasowal - fakt ze wisial jako wycofany ale nie wliczal sie do statystyk.

Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2008-11-18 23:13:43 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

MrBuyer

Post #3 Ocena: 0

2008-11-18 23:22:37 (16 lat temu)

MrBuyer

Mężczyzna

Z nami od: 07-10-2008

Andziula - jak to czeka sie na odbior? Chodzi Ci o wysylke? Bo na pieniadze czeka sie ok 8 dni, tyle czekal moj kolega, az e-cheque (usluga PayPal'a) sie "sklaruje" (sorki za slowo, najbardziej mi pasuje). Chodzi o to, ze pieniadze faktycznie zostana zatwierdzone. Nie tak jak w moim przypadku, gdzie paypal kazal mi wyslac laptopa, bo otrzymalem pieniadze, a teraz pieniadze zablokowal, bo prowadzi sledztwo. Na pohybel paypal'owi. Zdrowko :-).

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2008-11-18 23:26:19 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

MrBuyer

Post #5 Ocena: 0

2008-11-18 23:31:17 (16 lat temu)

MrBuyer

Mężczyzna

Z nami od: 07-10-2008

No niestety min. 8 dni, bo pamietaj, ze sprzedajacy mogl zastrzec ile dni ma na wysylke. Jak pisalem sam paypal zastrzega, zeby nie wysylac wszesniej niz to "klarowanie" sie zakonczy. Swoja droga nigdy tym nie placilem wiec nie rozumiem, jak to dziala i dlaczego placic tak, a nie noramalnie przez paypal.

Do góry stronyOffline

reivilo

Post #6 Ocena: 0

2008-11-19 08:56:30 (16 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

echeque ma miejsce kiedy platnosc paypalem jest dokonywana z zerowego salda czyli tak naprawde bezposrednio z karty lub konta i dlatego tyle trwa.Transakcja musi bys sklarowana wtedy jest zakonczony transfer pieniedzy na konto. Przerwac transakcje moze placacy albo kiedy nie ma srodkow na koncie nie zostanie zakonczona
ot co.
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Cosmique

Post #7 Ocena: 0

2008-11-19 10:56:46 (16 lat temu)

Cosmique

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2007

ja nie rozumie co wy wypisujecie. gdy na PayPalu nie ma kredytu pieniadze ida prosto z konta bankowego i trwa to kilka sekund, tak samo jakby srodki byly na PayPal'u. po czym zazwyczaj sprzedajacy wysyla towar dzien lub 2 pozniej i 1st class post towar dochodzi w 1 dzien. Zazwyczaj od kupna do odbioru towaru okres czekania wynosi 2-3 dni. gdy sprzedaje osobiscie rowniez wysylam jak najszybciej, bardzo sobie cenie moj 59 feedback na 100% :)

nawet jesli istnieje ten e-cheque (sorry nie musialem nigdy uzywac) to nie wiem po co sie w to bawic. placac paypal'em na ebayu wszystkie transakcje sa ubezpieczone przez paypal i w razie klotni miedzy sprzedajacym-kupujacym mozna wszystko przeniesc na PayPal Dispute Console gdzie paypal zasadzi kto mial racje i zarzadu zwrotu kosztow/wlepi negatywa itd.
w w w . m y s p a c e . c o m / c o s m i q u e d j

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Post #8 Ocena: 0

2008-11-19 14:27:54 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

roztocz

Post #9 Ocena: 0

2008-11-19 14:32:41 (16 lat temu)

roztocz

Mężczyzna

Z nami od: 23-05-2007

jesli masz zalozone konto PayPal to mozesz (a wlasciwie to chyba nie ma innej opcji) podpiac pod nie swoja karte i jak pisal kolega powyzej pieniadze sa pobierane PO dokonaniu platnosci wiec nie przejmuj sie 0 stanem konta PayPal bo jest ono polaczone z Twoim kontem bankowym i/lub karta i pieniadze zostana z tamtad pobrane
Praca - to bardzo prymitywny sposob spedzania czasu.

Do góry stronyOffline

Cosmique

Post #10 Ocena: 0

2008-11-19 14:32:53 (16 lat temu)

Cosmique

Mężczyzna

Z nami od: 03-06-2007

Cytat:

2008-11-19 14:27:54, Andziula napisał(a):
Zamawialam 1 raz i tak naprawde to sie na tym nie znam, co zrobic zeby pieniadze byly pobrane bezposrednio z karty zeby to szybciej poszlo lub jak w ogole uzupelnic konto ?

zaloz konto paypal, skojarz z nim konto bankowe i sprawie. jak nie bedziesz miala srodkow na koncie paypal, automatycznie te srodki beda przelewane z twojego konta bankowego. nie wiem dokladnie jak to sie robi bo konto mam juz 2 lata ale to dziala i nie absolutnie zadnej zwloki. ja prawie nigdy nie mam srodkow na paypalu.
w w w . m y s p a c e . c o m / c o s m i q u e d j

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 2 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,