MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomoc Dla dzieci z domu dziecka w Darłowie

Brak odpowiedzi

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

krakn

Post #1 Ocena: 0

2008-11-05 11:20:09 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Słuchajcie, tak jak u mnie w stopce, moi przyjaciele z firmy Greenexpress ponownie w tym roku organizują pomoc dla kolejnego domu dziecka, ich wkład to zorganizowanie zbiórki i przewozu.

Wśród naszych przyjaciół, w sklepach i biurach organizowane są punkty zbiórki, gdzie będzie można przynosić i zostawiać to co wam nie potrzebne, a dzieciakom może się przydać, od kredek po dezodoranty za Funta, niepotrzebne rzeczy, Bądź sponsorem za funta daj dzieciom uśmiech

przyłączyło się już sporo firm, miło by było gdyby swój wkład charytatywny również wniósł zespół mojej wyspy.

BLIŻSZE INFORMACJE NA TEMAT DOMU DZIECKA W DARLOWIE MOŻNA ZNALEŹĆ NA STRONACH: www.domdzieckadarlowo.republika.pl

MAMY JUŻ NASTĘPUJĄCE PUNKTY ZBIOREK:
-POLISH DELI M&M-MARZENA Ealing
-THE GREYHOUND-PUB -JAKUB Acton
-PEST CONTROL-MARCIN-ZBOIRKA W LONDYNIE W REJONIE SE
-Ja dołączam się do odbioru z rejonu SW

Jutrzejsze spotkanie biznesowe w gronie właścicieli i przedstawicieli ponad 30 firm, zapewne przyniesie kolejne zgłoszenia jako punkty zbiórek o czym poinformuje w tym temacie.

Wkrótce więcej informacji w polonijnej prasie, chętni mogą zgłaszać się do mnie, telefon znany chyba wszystkim :))) lub PW, w tym tygodniu podam dokładne adresy zbiórek.

W zeszłym roku akcja była bardzo udana z stąd pomysł by ponowić akcje dla następnego domu dziecka.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer AIM

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,