![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
każdy chce jeść
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
Str 2 z 2 |
|
---|---|
krakn | Post #1 Ocena: 0 2008-11-07 09:51:35 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
cenniki usług są w regulaminie serwisów aukcyjnych, jedyna możliwość niepłacenia za wystawione towary to czekanie na promocje, lub gdy otrzymacie specjalną kartę lub kupon rabatowy, ja ostatnio dostałem listem kod który mi obniżył zakupiony towar o 10 funtów
![]() każdy chce jeść Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
reivilo | Post #2 Ocena: 0 2008-11-07 14:28:44 (17 lat temu) |
Z nami od: 09-09-2007 Skąd: inąd |
Cytat: 2008-11-06 23:08:18, gorky-z napisał(a): ok rozumiem, właściwie nie ma o tym mowy w ogólnych warunkach podczas zakładania konta ale nic (możliwe że przeoczyłem, niczego się nie domagam, nikt nie jest winny ;[p), ostatnie pytanie czy to musi by tak kosztowne i czy nie da się zrezygnować z jakieś części tej opłaty, bo akurat tego nie wziąłem pod uwagę przy ustalaniu ceny ? dzięki pozdrawiam MM! przeoczyles - cenniki sa z reguly oddzielnie niz ogolne warunki umowy ale sa jej integralna czescia. Niestety ...bedziesz musial zaplacic a na przyszlosc pamietac ze takowe oplaty za rowno na ebayu i pypalu istnieja btw masz oplaty -za wystawienie - za sprzedaz - na paypalu oplate za realizacje transakcji wszytkie okreslone kwotowo i procentowo Ludzie myślcie ....to nie boli !!
|