MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

marqs75

Post #1 Ocena: 0

2008-09-26 17:03:09 (17 lat temu)

marqs75

Mężczyzna

Z nami od: 26-09-2008

Chcialbym wam przedstawic pewien fragment z mojego zyciorysu i zadac przy okazji pytanie:Jestem kawalerem,mam a moze mialem dziewczyne w polsce z ktora mam sliczna coreczke,wyjechalem do angli aby dozbierac kase na slub i mieszkanie przed wyjazdem wzialem kredyt w wysokosci 35 tys zl , pare dni temu dowiedzialem sie ze naszego zwiazku juz nie ma pieniedzy ktore jej zostawilem tez szlag trafil kredyt nie jest w ogole splacony nie splacila ani grosza z pieniedzy ktore jej wyslalem.Moje pytanie jest takie co mam robic? czy moge bez problemow wrocic do kraju ? nie bede mial przez to gdzies problemow? moge miec zakaz przekraczania granicy ? chcialbym jeszcze wrocic do uk i dalej pracowac,blagam o pomoc

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Korba102

Post #2 Ocena: 0

2008-09-26 17:50:26 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Ślubu nie miałeś lecz za to miałeś wspaniała przyszłą towarzyszkę życia Która jak wiele kobiet pokazała swoje drugie, to prawdziwe oblicze. Szkoda twojej fatygi i wstrzymaj się z wyjazdem do Kraju weź się do pracy i ktoś z rodziny lub osoba która darzysz zaufaniem niech dogada się z bankiem i po prostu spłacaj kredyt. To Ciebie nie ominie by nie spłacić a lepiej wcześniej gdyż odsetki mogą zjadać swój ogon.
Powodzenia, i nie załamuj się, żyć trzeba :-)
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

marqs75

Post #3 Ocena: 0

2008-09-26 17:53:22 (17 lat temu)

marqs75

Mężczyzna

Z nami od: 26-09-2008

musze wiedziec czy moge swobodnie przekraczac granice nigdy nie mialem takiego problemu wiec nie wiem.

Do góry stronyOffline

vitek

Post #4 Ocena: 0

2008-09-26 18:07:11 (17 lat temu)

vitek

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 19-06-2007

Oczywiście że nie możesz. Zostaniesz natychmiast aresztowany a. za nieślubne dziecko b. za frajerstwo
co do a. to poczekaj aż pis przestanie rządzić
na b. nie ma rady
The Mythbuster

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Post #5 Ocena: 0

2008-09-26 18:09:53 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

SiwyZmc

Post #6 Ocena: 0

2008-09-26 18:12:58 (17 lat temu)

SiwyZmc

Mężczyzna

Z nami od: 06-02-2008

czlowieku ales sie wpier*** ...coz i tak bywa a jak napisal Korba zyc trzeba. nie lam sie...bierz sie do roboty ale o zjezdzie do Polski nie mysl bo tam to sie nie dorobisz tego by moc splacic ten kredyt. wydaje mi sie ze do kraju jechac mozesz tak czy siak....tylko nie ryzykuj samolotem...autokarem bedzie wygodniej ominac niespodziewane problemy. watpie tak czy siak ze masz nakaz aresztowania czy cos takiego za niesplacane raty na kredyt. chyba ze juz teraz jest tak zle jak nigdy przedtem nie bylo. powodzenia i pamietaj zeby sie nie lamac.

Do góry stronyOffline

beata76

Post #7 Ocena: 0

2008-09-26 18:14:56 (17 lat temu)

beata76

Kobieta

Z nami od: 13-03-2007

A to zła kobieta... współczuje
Kobieta piękna, lecz pozbawiona bystrości umysłu, nie daje kochankowi nic poza fizycznym delektowaniem się jej urodą. Brzydka, ale mądra może do tego stopnia rozkochać mężczyznę w swojej inteligencji, że nie pragnie on niczego ponadto.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2008-09-26 18:17:04 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Korba102

Post #9 Ocena: 0

2008-09-26 18:19:21 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-09-26 17:03:09, marqs75 napisał(a):
Chcialbym wam przedstawic pewien fragment z mojego zyciorysu i zadac przy okazji pytanie:Jestem kawalerem,mam a moze mialem dziewczyne w polsce z ktora mam sliczna coreczke,wyjechalem do angli aby dozbierac kase na slub i mieszkanie przed wyjazdem wzialem kredyt w wysokosci 35 tys zl , pare dni temu dowiedzialem sie ze naszego zwiazku juz nie ma pieniedzy ktore jej zostawilem tez szlag trafil kredyt nie jest w ogole splacony nie splacila ani grosza z pieniedzy ktore jej wyslalem.Moje pytanie jest takie co mam robic? czy moge bez problemow wrocic do kraju ? nie bede mial przez to gdzies problemow? moge miec zakaz przekraczania granicy ? chcialbym jeszcze wrocic do uk i dalej pracowac,blagam o pomoc

:-]Jeżeli chodzi o wjazd do kraju, to zależy czy miałeś żyrantów na ten kredyt. Jeżeli byli żyranci to oni muszą spłacić kredyt, by otworzyć powództwo cywilne przeciwko Tobie a na to troszeczkę potrzeba czasu. W przypadku gdy posiadasz potwierdzenia wysyłanych sum na jej nazwisko to będzie Twoim atutem do sprawy. Pozostaje jeszcze problem dziecka, ponieważ obligatoryjnie Twoje szczęście mogło wnieść pozew o alimenty. Lecz to również jest do wyjaśnienia. Podejrzewam że posiadasz kwity przekazu pieniędzy i trzymaj większą gotówkę, gdyż w przypadku jak byś był jednak ścigany możesz się dogadać z odpowiednimi władzami
Powodzenia
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #10 Ocena: 0

2008-09-26 18:32:38 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-09-26 18:07:11, vitek napisał(a):
Oczywiście że nie możesz. Zostaniesz natychmiast aresztowany a. za nieślubne dziecko b. za frajerstwo
co do a. to poczekaj aż pis przestanie rządzić
na b. nie ma rady

Z Twojej VITEK strony tylko jak widzę szyderstwo dominuje, zapomniałem że krajanie tylko tak potrafią.
Żałosna porada, nie można nabijać się z cudzego bólu gdyż to nie jest miłe, stało się źle ale od frajera wyzywać? cóż on jest winny? Że zaufał, czy to źle że ma dziecko nie mając ślubu? Dla mnie po prostu miał pecha i nie jest frajerem. VITEK żenada jak masz pomagać to na pewno w ten sposób wszyscy będą Tobie dziękować za pomoc. To wszystko na ten temat.
:-Y

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 26-09-2008 18:40 ]

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,