MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Blokada dyskusji przez moderatora

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

stokesay

Post #1 Ocena: 0

2008-08-20 23:26:52 (17 lat temu)

stokesay

Mężczyzna

Z nami od: 30-05-2007

Nasze i kazde inne forum kieruje sie dobrymi zasadami "kultury" zwane w swiecie internetu netykieta, ktore mowi miedzy innymi:
Cytat:
Przed zadaniem jakiegokolwiek pytania przeszukaj tytuły ściągniętych z danej grupy wątków - być może ktoś w ostatnio zadał już takie samo lub podobne pytanie. W ogóle dobrze jest poczytać daną grupę przez co najmniej tydzień, zanim weźmie się czynny udział w jej życiu. Pozwala to zorientować się, jakiego typu pytania można zadawać i jakie zasady panują na grupie.

Jeśli Twoje pytanie mieści się w zakresie tematycznym jakiegoś wątku (w miarę nowego), nie twórz nowego i nie rozbijaj w ten sposób dyskusji w kilka różnych miejsc.

Obowiazkiem moderatorow, jest dopilnowanie aby uzytkownicy przestrzegali przynajmniej najwazniejszych punktow regulaminu oraz dbanie o dzial, ktory zostal im powierzony przez administratora.
Obowiazkiem uzyktownikow forum, jest przestrzeganie regulaminu.

Czy to az takie trudne po prostu napisanie nowego postu pod istniejacym juz tematem ?;-)

Ja rowniez zamknalbym temat!
Wielu guru mówi, żeby unikać złego towarzystwa, póki się nie jest Mistrzem

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

vlade

Post #2 Ocena: 0

2008-08-20 23:27:29 (17 lat temu)

vlade

Mężczyzna

Z nami od: 01-04-2006

znowu to robisz catch, przystopuj troche, przestan traktowac ludzi jak idiotow, postaraj sie troche, usmiech nic nie kosztuje, zaluz sobie watek "ja jestem szefem i bede ci mowil co robic i jak" :) i wtedy kazdy tam wchodzi na jego odpowiedzialnosc, a tak to wiecej tolerancji i checi do dyskusji, moze nie kazdy lapie tak szybko jak ty, a moze nie kazdy tak dlugo uczyl sie jak ty, wiec troche cierpliwosci do innych :) chyba ze forum dla wybranych jak co nie ktorzy poruszali, co oczywiscie malo realane, ale malo to teorii spiskowych

dobra zabawa nikomu nie zaszkodzila jeszcze, nudzilbys sie gdyby wszyscy byli tacy jak ty

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #3 Ocena: 0

2008-08-20 23:49:10 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

krakn

Post #4 Ocena: 0

2008-08-21 07:01:13 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-08-20 22:47:08, benucha napisał(a):
dziekuje, spadam, nie bede wam zasmiecal forum

Nie ma co się obrażać, to i tak jest bardzo luzackie forum, wiel forów jak przecez wiecie to by założyć a nawet czsami odpowiedziec na temat trzeba poczekać jakiś czas, za zły temat, czyli nie mówiacy czego dotyczy temat, dostaje się ostrzezenie z notką by go poprawić, bywa że muszą być zachowane formy tematów.
Za dwu czasami trzykrotne olanie admina BAN na okres lub na zawsze.
Prawo jekie obowiazuje w internecie, o tym bylo wyżej, powstało jeszcze zanim powstał internet, kiedyś był tzw sieć FIDONet polegało to na dzwonieniu od serwera do serwera (ja czesto dzwoniłem np do USA z niemniec czy z polski) i pobieraniu na mój BBS pakietu listów, po to by znowu do mnie ktoś się dzwonił i pobrał paczkę, na swój komputer czy BBS.
to były stare czasy wiele się zmieniło ale prawo i porządek musi być nie tylko w nazwie, a szeryfem jest mod, i cóż zawsze on ma racje :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer AIM

daggerss

Post #5 Ocena: 0

2008-08-21 07:40:50 (17 lat temu)

daggerss

Kobieta

Z nami od: 21-03-2008

A ja wychodze z zalozenia ze jak sie komus cos nie podoba to niech spitala stad...
*YAHOO*

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

anna69

Post #6 Ocena: 0

2008-08-21 07:46:16 (17 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

A ja was chcialm przeprosic...bo to ja zalozylam temat ktory wzbudzil tkie nichciane emocje...rzeczywiscie nie poszukalam w wyszukiwarce i to moja wina, nastepnym razem bede to robila...
ja sie tylko o obiadek zapytalam a tu taka ofera:-)
sorki...moj blad, spieszylo mi sie, jestem w pracy i tak bylo szybciej...jeszce raz sorki...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,