MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

anna69

Post #1 Ocena: 0

2008-08-20 09:46:06 (17 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Witam...nie mam pomyslu co zrobic dzis na obiadek...pomiedzy moim powrotem z pracy a mojego nazeczonego mija jakas godzinka i to jest moj czs na przygotowanie czegos cieplego do jedzienia...czy ktos mi moze podpowie co zrobic??
mam:
ryz, ziemniaczki, makaron, piersi z kry, jakaka, jakas szynke, ser zolty, pomidorki, ogorki kiszone, kukurydze w puszce i jakies mrozone wazywa...z teo musze cos wyczarowac...
nie posiadam piekarnika:-(
prosze o pomoc...
bo brakuje mi juz pomyslow....

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

gabi100

Post #2 Ocena: 0

2008-08-20 10:49:21 (17 lat temu)

gabi100

Kobieta

Z nami od: 02-12-2007

Prosto i banalnie ale wszyscy na pewno lubią... kotlety:-]
Widzę,ze masz ser i szynkę to proponuje tak; rozkroić pierś tak żeby się zrobił duży kawałek,przyprawić ulubionymi przyprawami. Na to położyć plaster szynki a następnie plaster sera,zrolować lub złożyć na pół,opanierować w jajku i bułce i usmażyć. Do tego albo sałatka z posiadanych warzyw lub bardzo szybka wersja-kukurydza na ciepło ( ta z puszki-wystarczy podgrzać;-)
smacznego życzę i na pewno zostanie Ci jeszcze trochę czasu z tej godziny co masz do dyspozycji to możesz jeszcze sobie forum poczytać:-)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Nenna1

Post #3 Ocena: 0

2008-08-20 11:05:33 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 22-05-2007

Dokladnie taki sam temat jest TUTAJ
Prosze o "podpiecie" sie pod niego.
Polecam rowniez zapoznanie sie z Regulaminem forum

Pozdrawiam Nenna1
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

ghoscik

Post #4 Ocena: 0

2008-08-20 13:37:41 (17 lat temu)

ghoscik

Kobieta

Z nami od: 31-07-2008

Cytat:

2008-08-20 11:05:33, Nenna1 napisał(a):
Dokladnie taki sam temat jest TUTAJ
Prosze o "podpiecie" sie pod niego.
Polecam rowniez zapoznanie sie z Regulaminem forum

Pozdrawiam Nenna1

a to co? nie mozna podawac sobie przepisow???
szczerze przyznam ze niechcialo mi sie czytac regulaminu:-? :-?

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Nenna1

Post #5 Ocena: 0

2008-08-20 13:44:33 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

:-D:-D
Pewnie , ze mozna ..ale taki temat juz jest..podalam link.Jest tam tez juz dosc sporo przepisow i porad,wiec nie ma sensu otwierac drugiego,takiego samego...Wystarczy dopisac sie w tym pierwszym...i wszystko bedzie ,ze tak powiem razem.Jak ktos chcialby poszukac pomyslu na obiadek-nie musi szukac w kilku tematach -wystarczy,ze otworzy jeden...i ma wszystko jak na dloni.Nie prostsze?;-);-)
A regulamin i tak polecam przeczytac..bo to podstawa korzystania z forum.:-D
Pozdrawiam Nenna1
...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas.. Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2008-08-20 22:08:14 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Oqular

Post #7 Ocena: 0

2008-08-20 22:14:05 (17 lat temu)

Oqular

Mężczyzna

Z nami od: 04-01-2006

Nenna1 ma racje.
Na kazdym forum jest wyszukiwarka, ktora pomaga odpowiedziec na znaczna czesc pytan. Najpierw powinno sie poszukac a dopiero potem otwierac nowy temat :-D

PS Wcale sie nie podlizuje :-]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Nenna1

Post #8 Ocena: 0

2008-08-20 22:24:27 (17 lat temu)

Nenna1

Kobieta

Konto zablokowane

Cytat:

2008-08-20 22:08:14, benucha napisał(a):
Cytat:

2008-08-20 13:44:33, Nenna1 napisał(a):
:-D:-D
Pewnie , ze mozna ..ale taki temat juz jest..podalam link.Jest tam tez juz dosc sporo przepisow i porad,wiec nie ma sensu otwierac drugiego,takiego samego...Wystarczy dopisac sie w tym pierwszym...i wszystko bedzie ,ze tak powiem razem.Jak ktos chcialby poszukac pomyslu na obiadek-nie musi szukac w kilku tematach -wystarczy,ze otworzy jeden...i ma wszystko jak na dloni.Nie prostsze?;-);-)
A regulamin i tak polecam przeczytac..bo to podstawa korzystania z forum.:-D
Pozdrawiam Nenna1

jasne, przez taka osobe jak Ty wystarczy zmienic portal
masz prawie 8000tys postow piszesz o "dupie marynie" a kogos krytykujesz ze pisze o pzrepisach albo zeby sobie czytal regulaminy uwazam ze naduzywasz swojego prawa...
to jest nie fair
pozdrawiam benucha

benucha
Ja nie wiem ,czy Ty nie czytasz tego co ja pisze..czy po prostu nie rozumiesz?Podalam link do takiego samego tematu,ktory juz jest na tym forum.
Ludzie ..przeciez to dla Was lepiej,ze nie musicie szukac interesujacych Was informacji po calej wyszukiwarce...
Uwazam , iz wcale nie naduzywam swoich praw - upominajac kogos,kto lamie regulamin...Za to Ty ..nie czytajac regulaminu(ktory wyraznie mowi ,zeby nie zakladac postow o takiej samej czy podobnej tematyce)nie przestrzegasz swoich obowiazkow jako uzytkownik forum!
Zamykam temat..ktory mialby sluzyc tylko jako temat do klotni!

Z pozdrowieniami Nenna1

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,