MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Poszukuje mechanika

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

dominika1

Post #1 Ocena: 0

2008-08-02 20:01:12 (17 lat temu)

dominika1

Kobieta

Z nami od: 14-02-2008

jesli ktos zna moze polskiego mechanika ktory posiada komputer do usuwania bledow w komputerze to prosze o jakies info... w okolicach northamptonshire ,leicester lub peterborough i okolice,bo do londynu to trzeba stracic caly dzien za daleko.
konkretnie chodzi mi o blad airbeg w bmw nowe wejscie OBD2, w londynie kosztuje 20funtow ale na paliwo trzeba wydac 60 i czas.
services bmw to paranoja wiec nie polecam.
za pomoc z gory dziekuje:-D
pozdrawiam wyspiarzy

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

polock

Post #2 Ocena: 0

2008-08-03 17:58:28 (17 lat temu)

polock

Mężczyzna

Z nami od: 21-04-2008

mam ten sam problem i chyba trzeba bedzie odwiedzic londyn, bo tu w okolicy sa tylko zlote raczki czyli oszusci ktorzy mlotkiem i przecinakiem odkrecaja srube w misce olejowej zeby zmienic olej nie maja pojecia nawet gdzie w aucie sa diody servisowe na podczerwien, jeszcze lepszy motyw jak koles stwierdzil ze przeguby strzelaja mojemu bracholowi przy skrecaniu w bmw. ten debil nawet nie wiedzial ze bmw nie na tego bo ma naped na tylna os.
السلام عليكم

Do góry stronyOffline

dominika1

Post #3 Ocena: 0

2008-08-03 18:08:05 (17 lat temu)

dominika1

Kobieta

wlasnie przez takiego oszusta mam bledy w kompie bo nie wiedzial ze jak sie cos naprawia przy moim aucie to trzeba odlaczyc akumulator . mial szczescie glupe... ze mu glowy nie urwalo kiedy grzebal przy wtyczkac podsiedzeniem (byl to kabel od airbag) polscy mechanicy to widac maja sprzet jedynie do naprawy lancucha przy rowerze. mogli by troche tu zainwestowac...
pozdrawiam wyspiarzy

Do góry stronyOffline

dominika1

Post #4 Ocena: 0

2008-08-12 19:16:59 (17 lat temu)

dominika1

Kobieta

znalazlam angola ktory miedzy innymi robi elektronike wszystkie auta Mot itp ,bez rachunku taniej jesli nie potrzeba. nie naciaga w northampton. rzeby licznik odmlodzic w najnowszej becie 5 to i tak musze grudziadz odwiedzic . tu sie nie znaja na magii komputerow z Bawarii
pozdrawiam wyspiarzy

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,