Cytat:
2008-06-21 02:21:46, andello napisał(a):
potwierdzam, że anglicy, to urodzeni kapusie, nie wiem, może polacy też. Ale angol cię zakapuje w sposób otwarty, przy tobie powie szefowi, że zrobiłeś to i to, aż cię zatka, bo myślałeś od tej pory, że jesteście przyjaciółmi, czy kumplami.
Nie potępiam liefta, niech robi co chce, ja tam się u niego nie stołuję, za marne 1200 na miesiąc nie chadzam do luskusowych tawern. A swoje 3 grosze też wrzucam do tygla angielskiej machiny i psuję im w fabryce, co się da, o ile nadarzy się okazja.
A wy w/w albo żyjecie nie w tym świecie albo pojęcia nie macie co tu się dzieje. W każdym razie każdy orze jak może i lieft też niech sobie robi co chce.
Ja kiedyś im walnąłem maszynę wartą 120.000 f., full elektronika, za naprawę zapłacili 5000 , wymiana podzespołów. Jak ktoś zrobił lepsze numery, to niech się wpisuje, ale może niech nie piszą zakochani w anglii i wyznawcy radia maryja.
No fakt, TU czyli w angli jakies 5 lat mieszkam, ale jakie to ma znaczenie?
całe życie gdzieś mieszkamy, gdzieś się przemieszamy, na szacunek trzeba sobie zapracować.
-Skoro twoja rodzina ma takie ambicje że nie wystarcza im Minimum to dlaczego podjeli się tej pracy?
-jeżeli nie podoba się wam że szefostwo ma do was jakieś pretensje może czas zostać szefem? proponue założenie firmy, tu w anglii w przeciwieństwie do polski bardzo prosto.
O zarobkach będzie cię sami decydowali, a właściwie klienci jak spełnisz oczekiwania klienta to nawet 500 funtów dziennie będzie niczym niezwykłym, a jak nie będziesz szanował siebie i swojego klienta nie zarobisz ani funta.
-Rozwalna maszyna i tak została naprawiona za ubezpieczenie, z worka do którego i ty się dokładasz,
to co piszesz po prostu przeraża...
ja mam za dużo szacunku do siebie na takie "numery"
Cytat:
2008-06-21 10:44:36, andello napisał(a):
Cytat:
2008-06-21 05:42:24, butterfly42 napisał(a):
Skoro nie podoba ci sie ten kraj i denerwuja cie jego mieszkancy to poprostu spakuj manele i jazda szukac szczescia gdzie indziej:-WKilku takich swirów jak wy psuje reputacje całej normalnej reszcie Polaków:-Y
to akurat nie twoja sprawa, gdzie i kedy będę mieszkał a swoje rady zostraw dla siebie żenujący chopcze.
Moi znajomi pracują w Bewleys Hotel w Manchesterze, tam to dopiero nimi pomiatają, ale też mi opowiadają, jakie przewały robią angolom, jak imwyrzucają dopiero co przywiezione doatwy albo odwołują telefonicznie na ngawałt potrzebne zamówienia.
Po powyższych postach, widzę, że jesteście gorsi od angoli, nie potraficie się trzymać razem, co było zawsze znakiem rozpoznawczym polaków. Nasrają wam angole na gowy, a wy im powiecie że jest ok i pozwolicie jeszcze sobie nasikac.
Jetsm ciekawy skad to się uaws bierze.Zarabiacie jakieś fortuny? nie robicie za minimum? Nie pomiatają wami? nie preferują swoich, jak przychodzi do zwolnień?
Moim zdaniem za mało tu jesteście albo macie jakieś dziwne poczucie przynależności do tego społeczeństwa, które zawsze da wam odczuć, że jesteście na jego szarym końcu, prędzej czy później przyjdzie taka sytuacja,a wtedy też będziecie kipieć ze złości.
Nie piszę więcej, bo nie ma do kogo.
adie.
No i dziwisz się że cię nie szanują? a co byś robił gdyby to twój dostawca pizzy nasikał ci do sosu i coli?
Ja się czujesz gdy jakiś koleś ci wciśnie zepsuty sprzęt?
po prostu żądasz od kogoś coś nie dając od siebie NIC, mało tego lepiej jak byś już nie robił totalnie nic, a po śmierci pozostawił po sobie tylko trochę smrodu...
Nie uważam ze zarabiam fortune, fortuna to kwestia względna, znam takich co gdy na kącie zostaje im 2 mln funtów mówią że strasznie ryzykują z rezerwą finansową, ale mimo to uważam że nie nikt mną nie poniewiera, choć fakt czasami na początku podchodzą do mnie z rezerwą... ale to właśnie wina takich pajaców jak tobie podobni.
Co dzien dostaje po kilka telefonów, emaili z podziękowaniem i litem referencyjnym do przyjaciół i znajomych moich klientów, aż miło zakończyć dzień.
Może faktycznie nie pisz bo nie ma tu więcej świrów jak ty, nie ma do kogo bredzić
Cytat:
2008-06-21 14:52:30, karjo1 napisał(a):
Naprawde, smieszne trole nisko lataja. Moze mod by sie gdzies znalazl?
ech, jaś_śmietana z onetu przynajmniej był oryginalny, a to po prostu przerażająco żenujące, a jak prawda to nadaje się do leczenia, niskie ojj niskie loty
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.