Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Wszystko o wszystkim » anglicy uwielbiają donosić, kablować.....

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: Pluszowa, stokesay, Nenna1

Strona główna » Wszystko o wszystkim » anglicy uwielbiają donosić, kablować....

Nowy tematTemat zamknięty

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 4
tom8104

Post #1

2008-06-20 23:02:55 (2 miesiące temu)

tom8104

Z nami od: 08-10-2007

Cytat:

2008-06-20 21:04:51, lieft napisał(a):
to prawada stara jak świat, ale co robicie w takiej sytuacji? robicie im na złość?
hehe, ja pracuję w restauracji, więc sikam do zup, wsypuję do dań to, co zmiotę zmiotką, spoko, wy tego nie zjecie, bo to knajpa dla bogatych angoli i im podobnych, a niech się pochorują. Na razie jednak żaden angol nie padł.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>lieft</i> 20-06-2008 21:05 ]

Chyba jeszcze za krotko zyjesz na tym swiecie bo prawdzimi mistrzami kapowania donosicielstwa i zawisci sa Polacy a Anglikom bardzo do nas daleko. Niezle numery z tym zarciem i bardzo polularne..........

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

stokesay

Post #2

2008-06-21 01:04:30 (2 miesiące temu)

stokesay

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 30-05-2007

Kolejny z tematow pt "NIE KARMIC TROLLA" :-]
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu :]

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailNumer gadu-gadu

andello

Post #3

2008-06-21 02:21:46 (2 miesiące temu)

andello

Mężczyzna

Z nami od: 21-06-2008

potwierdzam, że anglicy, to urodzeni kapusie, nie wiem, może polacy też. Ale angol cię zakapuje w sposób otwarty, przy tobie powie szefowi, że zrobiłeś to i to, aż cię zatka, bo myślałeś od tej pory, że jesteście przyjaciółmi, czy kumplami.
Nie potępiam liefta, niech robi co chce, ja tam się u niego nie stołuję, za marne 1200 na miesiąc nie chadzam do luskusowych tawern. A swoje 3 grosze też wrzucam do tygla angielskiej machiny i psuję im w fabryce, co się da, o ile nadarzy się okazja.
A wy w/w albo żyjecie nie w tym świecie albo pojęcia nie macie co tu się dzieje. W każdym razie każdy orze jak może i lieft też niech sobie robi co chce.
Ja kiedyś im walnąłem maszynę wartą 120.000 f., full elektronika, za naprawę zapłacili 5000 , wymiana podzespołów. Jak ktoś zrobił lepsze numery, to niech się wpisuje, ale może niech nie piszą zakochani w anglii i wyznawcy radia maryja.
ciekawe czy lepiej jest być lesbijką, czy gejem, bo bycie hetero jest takie banalne

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

butterfly42

Post #4

2008-06-21 05:42:24 (2 miesiące temu)

butterfly42

Kobieta

Z nami od: 27-02-2008

Skoro nie podoba ci sie ten kraj i denerwuja cie jego mieszkancy to poprostu spakuj manele i jazda szukac szczescia gdzie indziej:-WKilku takich swirów jak wy psuje reputacje całej normalnej reszcie Polaków:-Y
Najważniejsze to odnalezć swoje miejsce pośród tych,którzy dają szczęście...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

graza28

Post #5

2008-06-21 07:26:08 (2 miesiące temu)

graza28

Kobieta

Z nami od: 30-08-2007

Cytat:

2008-06-21 05:42:24, butterfly42 napisał(a):
Skoro nie podoba ci sie ten kraj i denerwuja cie jego mieszkancy to poprostu spakuj manele i jazda szukac szczescia gdzie indziej:-WKilku takich swirów jak wy psuje reputacje całej normalnej reszcie Polaków:-Y
Dobrze, dobrze butterfly42 -ja tez sie do tego dopisuje!!
...a jeszcze niech zabieraja tych wszystkich chamskich cwaniaczkow co tylko kur...i spier ...albo odp...potrafia :-Y:-Y
graza28

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Numer gadu-gadu

magba

Post #6

2008-06-21 09:57:12 (2 miesiące temu)

magba

Kobieta

Z nami od: 27-06-2007

Cytat:

2008-06-21 07:26:08, graza28 napisał(a):
Cytat:

2008-06-21 05:42:24, butterfly42 napisał(a):
Dobrze, dobrze butterfly42 -ja tez sie do tego dopisuje!!
...a jeszcze niech zabieraja tych wszystkich chamskich cwaniaczkow co tylko kur...i spier ...albo odp...potrafia :-Y:-Y

Podpisuję się pod tym ;-)
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

monikaspodymek

Post #7

2008-06-21 10:01:26 (2 miesiące temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

Cytat:

2008-06-20 21:04:51, lieft napisał(a):
to prawada stara jak świat, ale co robicie w takiej sytuacji? robicie im na złość?
hehe, ja pracuję w restauracji, więc sikam do zup, wsypuję do dań to, co zmiotę zmiotką, spoko, wy tego nie zjecie, bo to knajpa dla bogatych angoli i im podobnych, a niech się pochorują. Na razie jednak żaden angol nie padł.

[ Ostatnio edytowany przez: <i>lieft</i> 20-06-2008 21:05 ]

:-o:-o:-o
Sa inne sposoby aby "dopiec" wrednemu klientowi a to o czym piszesz to po prostu okaz twej glupoty i prostactwa!

Zreszta nigdy sie nie spotkalam z tym ze Anglicy to kablarze i donosiciele... A nie lubie ich zbytnio wiec taka "piekna" cecha charakteru na pewno by mi nie umknela... Ty chyba za duzo wsrod Polakow pracujesz i tam cie kabluja i donosza. A zreszta co ma biedny klient w restauracji do tego? "Nakablowal" do managera ze jestes wredny typek? Chyba cis nie tak z twoja percepcja rzeczywistosci!
...XXX...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

monikaspodymek

Post #8

2008-06-21 10:03:23 (2 miesiące temu)

monikaspodymek

Kobieta

Z nami od: 11-10-2006

Cytat:

2008-06-21 02:21:46, andello napisał(a):
potwierdzam, że anglicy, to urodzeni kapusie, nie wiem, może polacy też. Ale angol cię zakapuje w sposób otwarty, przy tobie powie szefowi, że zrobiłeś to i to, aż cię zatka, bo myślałeś od tej pory, że jesteście przyjaciółmi, czy kumplami.
Nie potępiam liefta, niech robi co chce, ja tam się u niego nie stołuję, za marne 1200 na miesiąc nie chadzam do luskusowych tawern. A swoje 3 grosze też wrzucam do tygla angielskiej machiny i psuję im w fabryce, co się da, o ile nadarzy się okazja.
A wy w/w albo żyjecie nie w tym świecie albo pojęcia nie macie co tu się dzieje. W każdym razie każdy orze jak może i lieft też niech sobie robi co chce.
Ja kiedyś im walnąłem maszynę wartą 120.000 f., full elektronika, za naprawę zapłacili 5000 , wymiana podzespołów. Jak ktoś zrobił lepsze numery, to niech się wpisuje, ale może niech nie piszą zakochani w anglii i wyznawcy radia maryja.

Kolejny idiota! I co? Dziwisz sie ze na ciebie donosza? Kazdy z mozgiem wiekszym od orzeszka by doniosl... Takiemu jak tobie to powinni skinheadzi dom odwiedzic... Zmienil bys spiewke jakby twoja wlasnosc zniszczyli a potem na skinheadzkim forum sie chwalili. :-]

[ Ostatnio edytowany przez: monikaspodymek 21-06-2008 10:04 ]

...XXX...

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

_Steve_

Post #9

2008-06-21 10:06:33 (2 miesiące temu)

_Steve_

Mężczyzna

Moderator

Z nami od: 17-05-2007

Cytat:

2008-06-21 01:04:30, stokesay napisał(a):
Kolejny z tematow pt "NIE KARMIC TROLLA" :-]

No ale jak sie wszyscy ruszyli :-] A pacan pewnie siedzi i sie zwija ze smiechu ;-)

Nie karmic, nie karmic - a jak karmic to najpierw nasikac hehe
Jestem na urlopie

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailNumer gadu-gadu

Korba102

Post #10

2008-06-21 10:07:52 (2 miesiące temu)

Korba102

Z nami od: 16-02-2008

Dla mnie jest to obojętne czy Ty będziesz śmieci dorzucał do posiłków czy też fekalia, ja mało korzystam z usług gastronomicznych w tym kraju, gdyż nie opowiada mi ich kuchnia. Egzotyką też się nie fascynuję gdyż smród jaki dochodzi ze sklepów prowadzonych przez Biznesmenów z Afryki czy też Azji a o wyspach z Oceanii i Archipelagów nie wspomnę, dają zwierciadło jak jest tam faktycznie, uwaga tu jest chłodniej i jest dostęp do dobrodziejstw w postaci Chłodni i zamrażarek. A o higienie nie wspomnę no cóż a główny aspekt - kablowanie TUBYLCZAKÓW ? To
na pewno wzięli przykład od POLAKÓW!
A pomimo mojego zdania, nigdy bym się nie posunoł do tak podłych czynów. :-Y

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 21-06-2008 10:12 ]

Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWWNumer gadu-gadu

Strona 2 z 4 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ] - Skocz do strony