Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Wszystko o wszystkim » - Bed bugs

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: Pluszowa, stokesay, Nenna1

Strona główna » Wszystko o wszystkim » - Bed bugs

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 3
sarcia

Post #1

2008-06-10 22:23:52 (3 miesiące temu)

sarcia

Kobieta

Z nami od: 23-05-2008

niestety nie wynajmujemy jest to nasze juz mieszkanie i musimy sobie sami poradzic ale juz jest nadzieja jestem umowiona na sobote i miejmy nadzieje ze to pomoze troche to potrwa ta trutka ale nieszkodzi bedziemy sie stosowac do zalecen fachowca napisze jak sie to zakonczy.jedno juz wiem zatykajcie wszystkie dziurki i nieszczelnosci zeby nie mialo mozliwosci wejscia z zewnatrz

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

paulinap

Post #2

2008-06-11 18:03:45 (3 miesiące temu)

paulinap

Kobieta

Z nami od: 03-06-2008

Mielismy ten sam problem pluskwy w domu, bylo to straszne bylismy wszyscy pogryzieni. Nie wiem skad to robactwo sie pojawilo. Wynajelismy polska firme pest control service z Londynu i zrobili nam oprysk i POMOGLO !!!!!!!!!! Polecam, zaplacilam 90 funtow za 2 wizyty. Jesli jest ktos w potrzebie mam numer telefonu. Najwazniejsze ze juz nic nas nie gryzie:)

Do góry stronyOffline

paulinap

Post #3

2008-06-11 18:09:16 (3 miesiące temu)

paulinap

Kobieta

Z nami od: 03-06-2008

Podaje nr tego pana 07851466825 polecam

Do góry stronyOffline

misiureczka

Post #4

2008-06-11 19:55:05 (3 miesiące temu)

misiureczka

Kobieta

Z nami od: 10-03-2008

Cytat:

2008-06-10 12:05:25, prycz napisał(a):
sluchajcie ja mam problem z czarnymi myszkami w domu niewiem jak je wypedzic chyba przeszly od sasiada lapki nic nipomagaja moze cos doradzicie niema ich duzo dwie zabilam ale trzecia uciekla boje sie ze sie osiedla moze wiecie co kupic tu na nie zgory dziekuje

Proponuje przygarnac kotka. Ja mam i zadne myszy,szczury ani inne niechciane duze insekty nie lataja mi po domu ani ogrodku.
Tylko moj kotek przywieziony z pl - nie wiem czy angielskie tez sa takie lowne i sprytne ;-)

Do góry stronyOffline

krakn

Post #5

2008-06-13 15:35:00 (3 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

angielskie nie sa takie doskonałe, podejrzewam ze za dużo przerw na herbatkę mają, owszem myszki to one może i przeganiają ale mają słabość do pcheł, prusaki i inne paskudztwa są dla kota nieatrakcyjne. :-]
[ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-) * ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku

Do góry stronyOnline

E-mailStrona WWW

sarcia

Post #6

2008-06-14 15:22:49 (2 miesiące temu)

sarcia

Kobieta

No i jestesmy po pierwszym odtruciu nastepne za 2 tygodnie ,ale to roboty z tym przestawianiem nawet tak mysle ze remont to pikus w porownaniu do tego.Prawie na 100% wychodzi ze robale przeszly z gory bo jak sie okazalo tam to dopiero tego bylo.Na teraz to tyle.Jak sie pytalam fachowca do kogo najwiecej jezdzi to odpowiedzial ze do Polakow niby reszta tez ma ale ich tak nie gryza sa przyzwyczajeni a my to chyba delikatny i higieniczny narod

Do góry stronyOffline

mcdonesco

Post #7

2008-06-14 15:27:00 (2 miesiące temu)

mcdonesco

Kobieta

Z nami od: 06-06-2007

Cytat:

2008-06-14 15:22:49, sarcia napisał(a):
No i jestesmy po pierwszym odtruciu nastepne za 2 tygodnie ,ale to roboty z tym przestawianiem nawet tak mysle ze remont to pikus w porownaniu do tego.Prawie na 100% wychodzi ze robale przeszly z gory bo jak sie okazalo tam to dopiero tego bylo.Na teraz to tyle.Jak sie pytalam fachowca do kogo najwiecej jezdzi to odpowiedzial ze do Polakow niby reszta tez ma ale ich tak nie gryza sa przyzwyczajeni a my to chyba delikatny i higieniczny narod

To z tym przestawianiem i przemieszczaniem gratów to fakt masa z tym roboty.
Natomiast jest to duży plus dla wykonawcy tego zlecenia bo to oznacza ze sprawę traktuje fachowo i do rzeczy podchodzi profesjonalnie. Zycze pomyślnego trucia i czystego, bezinsektowego mieszkania :-]

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8

2008-06-14 20:44:54 (2 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-06-14 15:22:49, sarcia napisał(a):
Jak sie pytalam fachowca do kogo najwiecej jezdzi to odpowiedział ze do Polakow niby reszta tez ma ale ich tak nie gryza sa przyzwyczajeni a my to chyba delikatny i higieniczny narod

Bo od baranów i cury samo paskudztwo dostaje niestrawności to ich nie gryzie, poza tym tam pewnie w karpetach mają tyle żarcia że po co mają się wspinać na meble :-o;-):-]:-]

No i miło słyszeć że kolega fachowiec podchodzi poważnie do pracy, zawsze poręczenie za kogoś wiąże się z ryzykiem, :-)
[ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-) * ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku

Do góry stronyOnline

E-mailStrona WWW

sarcia

Post #9

2008-06-14 20:52:20 (2 miesiące temu)

sarcia

Kobieta

Jeszcze raz dzieki Krakn za tel jak narazie wszystko idzie w dobrym kierunku.
Meble meblami ale prania i prasowania to chyba mi wystarczy na cale zycie chociaz tak mysle czy cos jeszcze z tych wszystkich szmatek cos zostanie bo tak piore i prasuje na okraglo juz od dluzszego czasu

Do góry stronyOffline

logowanie

Post #10

2008-08-03 19:20:55 (4 tygodnie temu)

logowanie

Mężczyzna

Z nami od: 03-08-2008

skorzystajcie z uslug firmy pest control usuneli pluskwy z mojego mieszkania na amen dla zainteresowanych podaje nr.07851390488

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony