Forum dyskusyjne

Wszystko o wszystkim » obciach...gafa....

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: Pluszowa, stokesay, Nenna1

Strona główna » Wszystko o wszystkim » obciach...gafa....

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 17)
ewamik

Post #1

2008-05-18 17:15:46 (5 miesięcy temu)

ewamik

Kobieta

Z nami od: 30-10-2007

Czy zdażyło Wam sie coś,że chcieliście sie zapaść pod ziemie:-]?
Jakas gafa?
Zaczne od siebie.W Polsce jechałam autobusem.Poprosiłam kierowcę,by zatrzymał sie na przystanku niedaleko urzedu pracy.Kierowca mówi-ok,zaraz będzie przystanek.Po chwili zatrzymuje się,akurat koło urzedu pracy.Ja wyskakuje z siedzenia,krzycze na cały regulator-super,panie kierowco,tu mi pasuje.dziekuje bardzo.Otwieram drzwi i tylko kierowca tak dziwnie na mnie patrzył,ludzie też.Wyskakuję z autobusu i idę.Zdziwoło mnie tylko,że autobus jeszcze stoi.Próbuje to jakos wytłumaczyć sobie ale nic....Odwracam sie,patrzę....autobus stał na wielkim skrzyzowaniu,na światłach.Autobus akurat miał czerwone.Ja,blondynka wysiadłam na czerwonym swietle i jeszcze podziekowałam kierowcy,że zatrzymał się dla mnie wodpowiednim miejscu.
NIgdy nie wiedziałam już tego pana.I co tu mówić o blondynkach?:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

bloby00

Post #2

2008-05-18 17:31:53 (5 miesięcy temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Taaa, ja mialem z autobusami, ale tutaj w UK historie, ze wiedzialem, ze trzeba autobus zatrzymac reka, ale juz nikt mi nie powiedzial o przycisku w srodku. Staje sobie wiec kolo drzwi i czekam na przystanek, a tu... wruuuu i pojechal dalej :-] Udaje glupiego, bo tylko ja stoje kolo drzwi i sie nerwowo rozgladam. Na szczescie, po chwili jakas babcia wstaje i wciska "magiczny" przycisk, bo sama chce wysiasc. Ufff... tylko jeden przystanek dalej pojechalem :-]
My name's Bloby.... just Bloby :)

Do góry stronyOffline

ewamik

Post #3

2008-05-18 17:42:28 (5 miesięcy temu)

ewamik

Kobieta

To jeszcze jedna historia ode mnie.
Polska.Będąc w ciązy ide do mojego ginekologa na''przegląd''.Leże sobie na łózku,cos tam sobie myslę i mysle co by tu spytac lekarza.
Nagle coś tam mi przychodzi do głowy i zaczynam słowami-''Prosze księdza....''O Matko,skąd mi to przyszło do głowy.Lekarz usmiechnął się,a ja...myslałam,że zapadne sie pod ziemie.

Do góry stronyOffline

paposki19

Post #4

2008-05-18 17:43:24 (5 miesięcy temu)

paposki19

Mężczyzna

Z nami od: 19-11-2007

To poproś na stypie wdowę do tańca:-W:-W:-W
To dopiero zobaczysz reakcje gości i to dopiero będzie GAFA
Człowiek bywa piękny i młody,hmmm-do czasu.

Do góry stronyOffline

Numer Skype

bloby00

Post #5

2008-05-18 17:54:20 (5 miesięcy temu)

bloby00

Mężczyzna

Z nami od: 23-01-2008

Na gafe w Polsce nielatwo, wystarczy na wsi ubrac sie na luzie, tak jak sie chodzi na codzien tutaj w UK, no i wybrac sie np do kosciola czy do pubu, albo na spacer do centrum malego miasta. Ludzie zjedza wzrokiem, albo nie wpuszcza do zamknietego lokalu.... Dajcie spokoj ;-)
My name's Bloby.... just Bloby :)

Do góry stronyOffline

paposki19

Post #6

2008-05-18 18:12:14 (5 miesięcy temu)

paposki19

Mężczyzna

Widze moja tut.sasiadke,ktora w szlafroku i rozowych "moherowych"papuciach podaza do Geesu ze szluga w zebach:-P:-Ppo mleczko mezusiowi...Tercjanki mialyby o czym gadac.

Do góry stronyOffline

Numer Skype

Milusia

Post #7

2008-05-18 19:20:02 (5 miesięcy temu)

Milusia

Kobieta

Z nami od: 07-11-2007

No to pobijcie moja gafe, zaraz po przyjezdzie do Londynu w mojej pierwszej pracy kolega zapytal mnie spod jakiego jestem znaku, a ja na to glosno i stanowczo palnelam virgin :-o zamiast virgo. Ciagnelo sie to za mna kilka tygodni zanim znudzilo sie to moim kolega no i mozecie sobie wyobrazic komentarze... ;-)
szczesliwa byc...

Do góry stronyOffline

Numer Skype

paposki19

Post #8

2008-05-18 19:25:11 (5 miesięcy temu)

paposki19

Mężczyzna

Ja pytajac w przychodni za ile horses bedzie lekarz.....dziwilem sie recepcjonistce ,dlaczego sie smieje:-P:-P:-P

Do góry stronyOffline

Numer Skype

ewamik

Post #9

2008-05-18 21:34:20 (5 miesięcy temu)

ewamik

Kobieta

MOja teściowa kilkanascie lat mieszkała w Grecji.Będąc w Grecji,zaczęła swoją pierwsza prace w barze.Podawała drinki i znała podstawowe słowa-proszę,dziekuję,lód,woda,szklana itd.
Pewnego dnia przyszło 2 facetów.Jeden cos tam zamówił sobie,teściowa podała.Podchodzi do drugiego i pyta go co podac,on na to-tipota(nic),teściowa pyta-me pago??(z lodem)i maszeruje do baru.Strasznie im sie to spodobało i ten,co nic nie chciał,został jej facetem.Do tej pory jest z nim(14lat)

Do góry stronyOffline

ciesza

Post #10

2008-05-18 22:31:25 (5 miesięcy temu)

ciesza

Kobieta

Z nami od: 29-08-2007

mistrezm w robieniu mi obciachu byl moj syn, na tamten czas 4 letni. Jestesmy w lidlu stoimy juz przy kasie, bardzo duza kolejka ludzi a maly do mnie
- Mamo kupilas mi mleko?
- Nie bo mamy jeszcze w domu
- Tamto jest stare, kup nowe oddam ci w domu pieniadze:-]:-]:-]
szeroko rozumiany handel cialem

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony