Fakt że praktycznie cała obsługa, sprzątania budowa, i kilku managerów to Polacy, chłopaki i Panie trzymają renomę :)
I za to im również dziękuje i gratuluje.
|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » pozytywny obraz Polaka fachowca NADAL AKTUALNY W CENTRUM LONDYNU! |
| Autor | (Odpowiedzi: 8) |
|---|---|
| krakn | Post #1 2008-05-14 20:43:59 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: London |
dziś miałem przyjemność wykonać usługę na W1 dla potężnej firmy specjalizującej się w remontowaniu i sprzedaży całych budynków dla najbogatszych tego świata, Było to pierwsze zlecenie dla nich a więc niewielkie, menagerka towarzyszyła mi przez chwile i przyglądała się po czym poszła, gdy skończyłem chciałem aby ktoś zobaczył zanim wystawią w sumie nie mały czak, jakie było miłe gdy jeden z szefów powiedział, "Jesteś polakiem, nie sądzę bym musiał cokolwiek sprawdzać"
Fakt że praktycznie cała obsługa, sprzątania budowa, i kilku managerów to Polacy, chłopaki i Panie trzymają renomę :) I za to im również dziękuje i gratuluje. [ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)
* ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku
|
| Andziula | Post #2 2008-05-14 21:28:07 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 21-06-2007 Skąd: Londyn |
Gratuluje pochwały i dobrze wykonanej pracy
Nasz świat jest tym czym stworzą go nasze myśli...
|
| mcdonesco | Post #3 2008-05-14 21:40:25 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 06-06-2007 Skąd: Londyn |
Fajnie ze o tym napisałeś
|
| Nenna1 | Post #4 2008-05-14 21:49:23 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 22-05-2007 Skąd: London |
Cytat: "Jesteś polakiem, nie sądzę bym musiał cokolwiek sprawdzać" ...slyszac takie suprelatywy...az chce sie dalej pracowac i zyc , tu na obcej ziemi..Oby tak dalej...polscy fachowcy - wszak :"Jak nas widza,tak nas pisza " ...Jak latwo zapomniec,przekreslic swoj czas..
Jak latwo - w milczeniu pochylic twarz.. "
|
| Catch | Post #5 2008-05-14 21:57:09 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 29-06-2007 Skąd: Gravesend |
usłyszałem dokładnie takie same słowa od NIEMKI w Anglii którą kiedyś przeprowadzałem :)
a Anglika który ze mną pracował - poganiała (faktycznie troszkę sie lenił :) ) ogólnie duża ilość anglików właśnie TAK NAS WIDZI:) |
| _Steve_ | Post #6 2008-05-14 22:05:16 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Skąd: |_ [] |\| |] [] |\| |
Jak przyjmowalem sie do obecnej pracy, to pracowalem z Polakiem i gosciem z RPA. Bylo spoko, robota byla czysta i latwo jeden po drugim mogl cos zrobic (chodzi o podlaczanie roznych instalacji -kabelki i takie tam).
Obecnie nastapila rotacja i jest dwoch Polakow, Wegier i Anglik. Z anglikiem nie da sie pracowac, syfiarz, balaganiarz a poza tym nie ma pojecia o niczym Dopiero teraz jestem w stanie zrozumiec, dlaczego i za co nas chwala Lepiej patyczek pocieńkować niż go poźniej pogrubasić
|
| gabi100 | Post #7 2008-05-14 22:47:21 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 02-12-2007 Skąd: Mansfield |
Brawo! Tak trzymać! Jak każdy będzie robił dobrze to co do niego należy to solidność i fachowość zawsze będą naszymi mocnymi stronami,tu na obczyźnie
|
| ciesza | Post #8 2008-05-14 23:37:18 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Skąd: manchester |
strasznie milo jest przeczytac wypowiedzi w tym tonie
jak pytalam o prace dla mojej kolezanki w firmie w ktorej pracuje, moj menadzer powiedzial - Jak nie jest Angielka to prace ma od zaraz what's love got to do with it...
|
| krunschwitz | Post #9 2008-05-15 11:51:46 (4 miesiące temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Skąd: London |
"Jesteś polakiem, nie sądzę bym musiał cokolwiek sprawdzać"
Zajefajne okreslenie I tej wersji bedziemy sie trzymac Every car is 'for sale', the question is how much?
|