Fakt ¿e praktycznie ca³a obs³uga, sprz±tania budowa, i kilku managerów to Polacy, ch³opaki i Panie trzymaj± renomê :)
I za to im równie¿ dziêkuje i gratuluje.
|
Strona g³ówna » Wszystko o wszystkim » pozytywny obraz Polaka fachowca NADAL AKTUALNY W CENTRUM LONDYNU! |
| Autor | (Odpowiedzi: 8) |
|---|---|
| krakn | Post #1 2008-05-14 20:43:59 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Sk±d: London |
dzi¶ mia³em przyjemno¶æ wykonaæ us³ugê na W1 dla potê¿nej firmy specjalizuj±cej siê w remontowaniu i sprzeda¿y ca³ych budynków dla najbogatszych tego ¶wiata, By³o to pierwsze zlecenie dla nich a wiêc niewielkie, menagerka towarzyszy³a mi przez chwile i przygl±da³a siê po czym posz³a, gdy skoñczy³em chcia³em aby kto¶ zobaczy³ zanim wystawi± w sumie nie ma³y czak, jakie by³o mi³e gdy jeden z szefów powiedzia³, "Jeste¶ polakiem, nie s±dzê bym musia³ cokolwiek sprawdzaæ"
Fakt ¿e praktycznie ca³a obs³uga, sprz±tania budowa, i kilku managerów to Polacy, ch³opaki i Panie trzymaj± renomê :) I za to im równie¿ dziêkuje i gratuluje. ccpl somee com . Oczywi¶cie mogê siê myliæ co nie znaczy ¿e nie mam racji ;-)
|
| Andziula | Post #2 2008-05-14 21:28:07 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 21-06-2007 Sk±d: Londyn |
Gratuluje pochwa³y i dobrze wykonanej pracy
Kto rano wstaje ten jest nie wyspany.:)
|
| mcdonesco | Post #3 2008-05-14 21:40:25 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 06-06-2007 Sk±d: Londyn |
Fajnie ze o tym napisa³e¶
|
| Nenna1 | Post #4 2008-05-14 21:49:23 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 22-05-2007 Sk±d: London |
Cytat: "Jeste¶ polakiem, nie s±dzê bym musia³ cokolwiek sprawdzaæ" ...slyszac takie suprelatywy...az chce sie dalej pracowac i zyc , tu na obcej ziemi..Oby tak dalej...polscy fachowcy - wszak :"Jak nas widza,tak nas pisza " "... Ka¿dy z nas jest Anio³em z jednym skrzyd³em.
Je¶li chcemy pofrun±æ, musimy mocno siê obj±æ...
....."
|
| Catch | Post #5 2008-05-14 21:57:09 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 29-06-2007 Sk±d: Gravesend |
us³ysza³em dok³adnie takie same s³owa od NIEMKI w Anglii któr± kiedy¶ przeprowadza³em :)
a Anglika który ze mn± pracowa³ - pogania³a (faktycznie troszkê sie leni³ :) ) ogólnie du¿a ilo¶æ anglików w³a¶nie TAK NAS WIDZI:) Nie dyskutuj z idiot± - wpierw sprowadzi Ciê do swojego poziomu a pó¼niej wygra do¶wiadczeniem...
|
| _Steve_ | Post #6 2008-05-14 22:05:16 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 17-05-2007 Sk±d: |_ [] |\| |] [] |\| |
Jak przyjmowalem sie do obecnej pracy, to pracowalem z Polakiem i gosciem z RPA. Bylo spoko, robota byla czysta i latwo jeden po drugim mogl cos zrobic (chodzi o podlaczanie roznych instalacji -kabelki i takie tam).
Obecnie nastapila rotacja i jest dwoch Polakow, Wegier i Anglik. Z anglikiem nie da sie pracowac, syfiarz, balaganiarz a poza tym nie ma pojecia o niczym Dopiero teraz jestem w stanie zrozumiec, dlaczego i za co nas chwala /\/\
|
| gabi100 | Post #7 2008-05-14 22:47:21 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 02-12-2007 Sk±d: Mansfield |
Brawo! Tak trzymaæ! Jak ka¿dy bêdzie robi³ dobrze to co do niego nale¿y to solidno¶æ i fachowo¶æ zawsze bêd± naszymi mocnymi stronami,tu na obczy¼nie
|
| ciesza | Post #8 2008-05-14 23:37:18 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 29-08-2007 Sk±d: manchester |
strasznie milo jest przeczytac wypowiedzi w tym tonie
jak pytalam o prace dla mojej kolezanki w firmie w ktorej pracuje, moj menadzer powiedzial - Jak nie jest Angielka to prace ma od zaraz what's love got to do with it...
|
| krunschwitz | Post #9 2008-05-15 11:51:46 (2 miesi±ce temu) |
Z nami od: 21-05-2006 Sk±d: London |
"Jeste¶ polakiem, nie s±dzê bym musia³ cokolwiek sprawdzaæ"
Zajefajne okreslenie I tej wersji bedziemy sie trzymac To ja Mi¶ Pszekliniak i W³atcy Móch.
Zmeczony Londynem...Szukam innego miejsca do zycia...
|