Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Wszystko o wszystkim » Tanie dzwonienie MO-CALL ?

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: AGALON, stokesay

Strona główna » Wszystko o wszystkim » Tanie dzwonienie MO-CALL ?

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2
jaculek

Post #1

2008-08-26 21:34:56 (3 miesiące temu)

jaculek

Mężczyzna

Z nami od: 17-08-2008

Dla mnie Mo-Call sprawdza sie bardzo w zagranicznych podrozach sluzbowych, czesto jest tak ze musze albo raczej chce zadzwonic do domu. :-D
Wtedy- porownujac z innymi operatorami, ktorzy zdzieraja na roamingu- moge sobie w ramach tej kwoty rozmawiac o wiele wiele dluzej.:-o:-D

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

seth1977

Post #2

2008-08-26 22:11:12 (3 miesiące temu)

seth1977

Mężczyzna

Z nami od: 13-02-2008

Cytat:

2008-08-26 21:34:56, jaculek napisał(a):
Dla mnie Mo-Call sprawdza sie bardzo w zagranicznych podrozach sluzbowych, czesto jest tak ze musze albo raczej chce zadzwonic do domu. :-D
Wtedy- porownujac z innymi operatorami, ktorzy zdzieraja na roamingu- moge sobie w ramach tej kwoty rozmawiac o wiele wiele dluzej.:-o:-D

prosze cie:) nie wiem jak jest w innych sieciach ale w vodafonie w roamingu place chyba 1 funta za polaczenie a reszta leci z darmowych minut.a po 19 mam stop clock'a wiec place funta i do 59 minut nie pobiera mi nawet z darmowych.

Do góry stronyOffline

masa

Post #3

2008-08-26 23:02:36 (3 miesiące temu)

masa

Z nami od: 26-10-2005

Dzwonię z United Kingdom Mobile - O2 do Poland Mobile

19.5 pence /min

co to za brednie ze to jest takie tanie wystarczy przejzec ich cenniki i wszystko wiadomo :-o

Do góry stronyOffline

wikita

Post #4

2008-09-29 17:19:06 (2 miesiące temu)

wikita

Kobieta

Z nami od: 23-09-2008

Nie wiem jak ty sprawdzales cennik ale ja tez sprawdzilem, malo tego nawet korzystam z uslug mo-call i widze duzo plusow z korzystania tej uslugi. Przede wszystkim z UK mobile do Poland lanline jest 1.5p/min, z UK mobile do Poland mobile jest 9.5 p/min.:-)

Do góry stronyOffline

Bella12

Post #5

2008-10-25 13:29:20 (miesiąc temu)

Bella12

Kobieta

Z nami od: 25-10-2008

Widac, zalezy co dla kogo znaczy "tanio" Ale z tego co widze, to w moim przypadku mo-call faktycznie nie trzepie po kieszeni. No i ten komfort rozmowy8-) To jest takie smieszne, ze teraz ludzie robia zdjecia komorkami, nagrywaja filmiki i sluchaja muzyki. A zeby gdzies zadzwonic, to albo stercza w budkach albo siedza przed komputerami.
Hehehehe. Ludzie, male przypomnienie: komorka jest przede wszystkim po to, zeby z niej dzwonic!:-)

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony