Forum dyskusyjne

Wszystko o wszystkim » Tanie dzwonienie MO-CALL ?

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: Pluszowa, stokesay, Nenna1

Strona główna » Wszystko o wszystkim » Tanie dzwonienie MO-CALL ?

Nowy tematNowy post

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor (Odpowiedzi: 13)
zurek11

Post #1

2008-04-28 23:36:28 (5 miesięcy temu)

zurek11

Mężczyzna

Z nami od: 28-04-2008

Slyszal ktos o tej nowej wirtualnej telefonii komorkowej mo-call ? Pytam bo kolega z pracy cos wspomnial, ze wreszcie mozna pogadac przez komorke z zagrnica za grosze. Ponoc wystarczy sciagnac na swoj telefon oprogramowanie z ich strony, zalogowac sie czy cos tam i gadac..Bez roamingow i dodatkowych oplat. Na ich stronce wszystko wyglada ok, ale w praktyce korzystal ktos z Was z tego ?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

muffcia

Post #2

2008-05-14 22:03:51 (5 miesięcy temu)

muffcia

Mężczyzna

Z nami od: 14-05-2008

Ja korzystam z usług Mo-Call - www.mo-call.pl. Jest to nowy operator komórkowy, który pozwala dzwonić do Polski z komorki za jedyne 1.5p za minutę. Sam się przekonałem i nie ma tu żadnych ukrytych kosztów. Wszystko jest bardzo proste w obsłudze. Mo-Call oferuje również pomoc w języku polskim. Na ich stronie internetowej – www.mo-call.pl - znajdziesz wszystko jasno i prostym polskim wyjaśnione!.

Do góry stronyOffline

andello

Post #3

2008-06-21 02:36:49 (4 miesiące temu)

andello

Mężczyzna

Z nami od: 21-06-2008

Cytat:

2008-05-14 22:03:51, muffcia napisał(a):
Ja korzystam z usług Mo-Call - www.mo-call.pl. Jest to nowy operator komórkowy, który pozwala dzwonić do Polski z komorki za jedyne 1.5p za minutę. Sam się przekonałem i nie ma tu żadnych ukrytych kosztów. Wszystko jest bardzo proste w obsłudze. Mo-Call oferuje również pomoc w języku polskim. Na ich stronie internetowej – www.mo-call.pl - znajdziesz wszystko jasno i prostym polskim wyjaśnione!.

ja dzwonię poprzez onetrebtel, wychodzi 1 p/min + koszt połączenia lokalnego.
ciekawe czy lepiej jest być lesbijką, czy gejem, bo bycie hetero jest takie banalne

Do góry stronyOffline

uzalowicz

Post #4

2008-06-25 22:19:41 (3 miesiące temu)

uzalowicz

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2008

Ja tam dzwonię za 0,5p/min przez topupcall z telefonu u o2 z wykorzystaniem Favorite Place przez topupcall i wszystkim taką kombinację polecam. Za 2gr/min to z Polski nawet do sąsiada nie można się dodzwonić nie mówiąc już o innym kraju

Do góry stronyOffline

Kasia_

Post #5

2008-06-25 22:23:14 (3 miesiące temu)

Kasia_

Kobieta

Z nami od: 22-06-2008

Cytat:

2008-06-25 22:19:41, uzalowicz napisał(a):
Ja tam dzwonię za 0,5p/min przez topupcall z telefonu u o2 z wykorzystaniem Favorite Place przez topupcall i wszystkim taką kombinację polecam. Za 2gr/min to z Polski nawet do sąsiada nie można się dodzwonić nie mówiąc już o innym kraju

Dokladnie, najtansza opcja :-)

Do góry stronyOffline

srebrna

Post #6

2008-07-08 15:23:27 (3 miesiące temu)

srebrna

Kobieta

Z nami od: 08-07-2008

ja od dluzszego czasu korzystam z mo-call i szczerze powiedziawszy nie chce mi sie szukac juz niczego innego bo oferta jest bardzo przyjazna dla uzytkownika. Lacze sie bezposrednio z wybranym numerem, nie ma problemow z polaczeniem, nie ma ukrytych oplat ani dodatkowych kossztów typu roaming. Jak dla mnie tanio i przejrzyscie :-D
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

seth1977

Post #7

2008-07-08 17:20:40 (3 miesiące temu)

seth1977

Mężczyzna

Z nami od: 13-02-2008

Cytat:

2008-05-14 22:03:51, muffcia napisał(a):

chyba ktos ci placi za reklame
sprawdzilem z komorki vodafoa na komorke w polsce przez mo call trzeba zaplacic 29,5 pensa za minute.to dwa razy drozej niz besposrednie polaczenie:)pozdrawiam

Do góry stronyOffline

lukaszx

Post #8

2008-07-10 14:18:55 (3 miesiące temu)

lukaszx

Mężczyzna

Z nami od: 10-07-2008

a ja polecam niezawodnego Skypa
Wykupując abonament za 168 zł mamy dostęp do darmowych rozmów na stacjonarne w UK, Polsce, Niemczech, Holandii, Czechach itd.
Dodatkowo w abonamencie otrzymujemy:
1 numer skype in za darmo. Można wybrać numer w Polsce lub UK. Wtedy np. rodzina w Polsce będzie mogła do nas dzwonić jak na stacjonarny (działają darmowe minuty w sieciach komórkowych).
1 numer skype to go czyli numer w UK lub innym kraju, na który możemy dzwonić i połączyć się z jednym z pięciu zapisanych wcześniej numerów (dzwoniąc na stacjonarne mamy za darmo)
Czyli np. masz komórkę i dzwonisz na stacjonarny do Polski.
Wybierasz swój numer skype to go (stacjonarny numer w UK), a następnie łączysz się z numerem stacjonarnym w Polsce za darmo. Placisz tylko za połączenie z numerem stacjonarnym brytyjskim (jeżeli masz darmowe minuty to nic nie zapłacisz)

Ja korzystam z abonamentu już 2 miesiące i jestem super zadowolony

[ Ostatnio edytowany przez: lukaszx 10-07-2008 14:22 ]

[ link usunięty ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

bajeczka

Post #9

2008-07-10 16:54:01 (3 miesiące temu)

bajeczka

Kobieta

Z nami od: 24-10-2007

Cytat:

2008-06-25 22:19:41, uzalowicz napisał(a):
a mozesz podac dokladniej co trzeba zrobic by dzwonic przez topupcall

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

lukaszx

Post #10

2008-07-10 17:03:14 (3 miesiące temu)

lukaszx

Mężczyzna

Z nami od: 10-07-2008

no a w skype mógłbyś za darmo-dzwonisz z favourite place na numer stacjonarny skype to go (za darmo) i łączysz się z sąsiadem za darmo.
[ link usunięty ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony