The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Wszystko o wszystkim » Tanie dzwonienie MO-CALL ?

Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "Wszystko o wszystkim" opiekuj± siê: Pluszowa, stokesay

Strona g³ówna » Wszystko o wszystkim » Tanie dzwonienie MO-CALL ?

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 6)
zurek11

Post #1

2008-04-28 23:36:28 (2 miesi±ce temu)

zurek11

Mê¿czyzna

Z nami od: 28-04-2008

Slyszal ktos o tej nowej wirtualnej telefonii komorkowej mo-call ? Pytam bo kolega z pracy cos wspomnial, ze wreszcie mozna pogadac przez komorke z zagrnica za grosze. Ponoc wystarczy sciagnac na swoj telefon oprogramowanie z ich strony, zalogowac sie czy cos tam i gadac..Bez roamingow i dodatkowych oplat. Na ich stronce wszystko wyglada ok, ale w praktyce korzystal ktos z Was z tego ?

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

muffcia

Post #2

2008-05-14 22:03:51 (2 miesi±ce temu)

muffcia

Mê¿czyzna

Z nami od: 14-05-2008

Ja korzystam z us³ug Mo-Call - www.mo-call.pl. Jest to nowy operator komórkowy, który pozwala dzwoniæ do Polski z komorki za jedyne 1.5p za minutê. Sam siê przekona³em i nie ma tu ¿adnych ukrytych kosztów. Wszystko jest bardzo proste w obs³udze. Mo-Call oferuje równie¿ pomoc w jêzyku polskim. Na ich stronie internetowej – www.mo-call.pl - znajdziesz wszystko jasno i prostym polskim wyja¶nione!.

Do góry stronyOffline

andello

Post #3

2008-06-21 02:36:49 (3 tygodnie temu)

andello

Mê¿czyzna

Z nami od: 21-06-2008

Cytat:

2008-05-14 22:03:51, muffcia napisa³(a):
Ja korzystam z us³ug Mo-Call - www.mo-call.pl. Jest to nowy operator komórkowy, który pozwala dzwoniæ do Polski z komorki za jedyne 1.5p za minutê. Sam siê przekona³em i nie ma tu ¿adnych ukrytych kosztów. Wszystko jest bardzo proste w obs³udze. Mo-Call oferuje równie¿ pomoc w jêzyku polskim. Na ich stronie internetowej – www.mo-call.pl - znajdziesz wszystko jasno i prostym polskim wyja¶nione!.

ja dzwoniê poprzez onetrebtel, wychodzi 1 p/min + koszt po³±czenia lokalnego.
ciekawe czy lepiej jest byæ lesbijk±, czy gejem, bo bycie hetero jest takie banalne

Do góry stronyOffline

uzalowicz

Post #4

2008-06-25 22:19:41 (2 tygodnie temu)

uzalowicz

Mê¿czyzna

Z nami od: 25-06-2008

Ja tam dzwoniê za 0,5p/min przez topupcall z telefonu u o2 z wykorzystaniem Favorite Place przez topupcall i wszystkim tak± kombinacjê polecam. Za 2gr/min to z Polski nawet do s±siada nie mo¿na siê dodzwoniæ nie mówi±c ju¿ o innym kraju

Do góry stronyOffline

Kasia_

Post #5

2008-06-25 22:23:14 (2 tygodnie temu)

Kasia_

Kobieta

Z nami od: 22-06-2008

Sk±d: Cheltenham

Cytat:

2008-06-25 22:19:41, uzalowicz napisa³(a):
Ja tam dzwoniê za 0,5p/min przez topupcall z telefonu u o2 z wykorzystaniem Favorite Place przez topupcall i wszystkim tak± kombinacjê polecam. Za 2gr/min to z Polski nawet do s±siada nie mo¿na siê dodzwoniæ nie mówi±c ju¿ o innym kraju

Dokladnie, najtansza opcja :-)

Do góry stronyOffline

srebrna

Post #6

2008-07-08 15:23:27 (14 godzin temu)

srebrna

Kobieta

Z nami od: 08-07-2008

ja od dluzszego czasu korzystam z mo-call i szczerze powiedziawszy nie chce mi sie szukac juz niczego innego bo oferta jest bardzo przyjazna dla uzytkownika. Lacze sie bezposrednio z wybranym numerem, nie ma problemow z polaczeniem, nie ma ukrytych oplat ani dodatkowych kossztów typu roaming. Jak dla mnie tanio i przejrzyscie :-D
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

seth1977

Post #7

2008-07-08 17:20:40 (12 godzin temu)

seth1977

Mê¿czyzna

Z nami od: 13-02-2008

Sk±d: freshwater

Cytat:

2008-05-14 22:03:51, muffcia napisa³(a):

chyba ktos ci placi za reklame
sprawdzilem z komorki vodafoa na komorke w polsce przez mo call trzeba zaplacic 29,5 pensa za minute.to dwa razy drozej niz besposrednie polaczenie:)pozdrawiam

Do góry stronyOffline