pionowe? to juz lepiej proponuję taką kapsułę,co astronauci trenują przed lotem.Tam gdzie nie ma przyciągania,wiecie o co mi chodzi.
A tak na marginesie,ciekawe jak to by wygladało tam?
tak woooolnoooo.....wooolnooo....ciup....ciup....ciup...
|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » Łóżkowy problem......! |
| Autor | Strona: 4 z 4 |
|---|---|
| ewamik | Post #1 2008-05-17 18:24:51 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 30-10-2007 Skąd: London/Neasden |
ja wiem,że żart
pionowe? to juz lepiej proponuję taką kapsułę,co astronauci trenują przed lotem.Tam gdzie nie ma przyciągania,wiecie o co mi chodzi. A tak na marginesie,ciekawe jak to by wygladało tam? tak woooolnoooo.....wooolnooo....ciup....ciup....ciup... |
| krakn | Post #2 2008-05-18 13:01:17 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: London |
Cytat: 2008-05-17 18:24:51, ewamik napisał(a): A tak na marginesie,ciekawe jak to by wygladało tam? tak woooolnoooo.....wooolnooo....ciup....ciup....ciup... jak ? hm, ciup jak ciup, nie tyle że nie możliwe ale bardzo utrudnione, po pierwsze trzeba by się o coś zaprzeć, no i z drugiej strony tez zaprzeć, brak grawitacji gdy odepchniesz się możesz lecieć i leeeecieć :)))), i chyba jedyna rada dobrze rozbudowane boczki u kobiet jako uchwyty :)))))))))))))))))))))))) w każdym bądź razie lepiej na ziemi :) [ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-)
* ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku
|
| skibiki | Post #3 2008-05-19 20:32:33 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 27-12-2006 Skąd: kettering |
Do księdza karmelity przychodzi człowiek napity.
-Proszę ksiedza calowalem. -Ależ chlopcze to rozpusta,calowałeś dziewczyne w usta?! -Proszę księdz,trochę niżej. -Ależ chłopcze to występek,calowałeś w pępek?! -Proszę księdza,jeszcze niżej. -Ależ chłopcze bądz przeklety,całowałeś dziewczynę w pięty?! -Proszę księdza,trochę wyżej. -Biorąc wszystko w jedna grupę,całowałes dziewczynę w ......dupe?! -Niech będe potepiony,całowałem z drugiej strony!!! [ Ostatnio edytowany przez: skibiki 19-05-2008 20:33 ] Polska to nie Disneyland tu trzeba wybierac-albo kaczor albo Donald
|
| znajoma | Post #4 2008-05-19 21:09:24 (5 miesięcy temu) |
Z nami od: 05-05-2008 |
weż śrubokręt i skręć!!!!!!!!! OMG tak trudno wydedukować co jest???????????
|