MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Rodzice samotnych mam.

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Szczecinianin

Post #1 Ocena: 0

2008-04-06 19:57:35 (17 lat temu)

Szczecinianin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-05-2007

Rodzice samotnych mam.
Córka pojechała za granice do koleżanki, pod jej namowa poznała Afrykańczyka. Przy pierwszej nadarzającej okazji oddala się jemu zachodząc w ciąże. Jak się potem okazało chciał zapewnić sobie wizę pobytowa na żonę Polkę w europie na czas pracy sezonowej? Ona nie jest jemu potrzebna i jak była w ciąży znalazł sobie inną. Rozczarowanie i wstyd nie pozwala jej pisać o sobie. Rodzice w tym mama zagorzała fanka radia z Torunia na tace daje byle dziecko było białe, pociesza dziecko pisząc do niej,lecz odradza przyjazd do Polski. Ojciec nie chce rozmawiać z mamą powiada na k… wychowałaś córkę. Chce żeby urodziła dziecko i zostawiła w domu dziecka za granicą. Do domu przyjedzie, bo ojciec zachorował na serce, miał zawał. Teraz załatwia rozwód, lecz to nie takie łatwe i kosztowne. Jakie dramaty przeżywają rodzice beztroskich córek wychowanych przed telewizorem? W Leicester widziałem ogłoszenia o adopcji dzieci na drugiej ulicy podobny plakat przygarnij psa i kota. Jaki los spotyka pozostawione dzieci Polek?. Przy Paryżu jest taki dom gdzie Polskie dzieci do 18 roku uczone o Polsce podejmują samodzielnie decyzje o wyborze docelowego kraju. Bywa strasznie jak pisali o sierocińcu z Jersey, sieroty gwałcono i mordowano.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

anaemm

Post #2 Ocena: 0

2008-04-06 21:13:35 (17 lat temu)

anaemm

Kobieta

Z nami od: 22-10-2006

sprawa jersey pewnie sie zdarza w niejednym kraju, prawie to samo jest teraz - nadal w domach dla uposledzonych w Rumuni(reportaz BBC), a nie wiem, jak wygladaja domy dziecka w Polsce, i foster homes w UK. OK, Polki spia z obcokrajowcami ( nie tylko czarnymi, ale to akurat po dziecku widac), I jaka puento o rodzicach? Dramat, ze nie nakladli do glowy o koniecznosci uzycia prezerwatywyczy? dramat nie poinformowania, ze nie wierzy sie w bajery, poki nie zobaczy sie zaangazowania finansowego?(powaznego i niewycofywalnego). Bo jak mi chcesz powiedziec, ze nie powinny sypiac z kimkolwiek cbca, to sam moherek naloz.
ana

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Szczecinianin

Post #3 Ocena: 0

2008-04-06 21:59:36 (17 lat temu)

Szczecinianin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-05-2007

Szkoda, że rodzice mało obyci z internetem pisać nie potrafią, zaganiani czasu nie maja przesiadywać przy komputerku to i mało będzie ich opinii na ten temat. Dramat wielu rodzin gdzie bękarty mają troszczyć się o los dziadków, bez więzi emocjonalnych utrwalonych w rodzinie, dzieciak wyrośnie na turystę, tyle po nim. Co do prezerwatyw, katoliczki nauczono je używać po stosunku i doustnie? Mają się masowo rozmnażać tak głosi ich kościół. Dziewczyna zawsze powinna nosić prezerwatywę, zwłaszcza te, co jadą na gigant, robić bękarty. Rodzice bezradnie przyglądają się córkom, lecz na pewno jest to dla nich dramat, wstyd, zażenowanie. Jak wychowacie samotnie dziecko bez wzorca ojca głowy rodziny? Rozpuszczone przez benefity decyzje samowolnie podejmujecie, lecz to ze szkodą będzie dla Was melepeta w przyszłości.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,