"...i can loose my heart tonight....."
|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » polska wódeczka |
| Autor | Strona: 3 z 4 |
|---|---|
| c.c catch | Post #1 2005-06-10 09:08 (3 lata temu) |
Z nami od: 17-05-2005 |
....kasety C.C CATCH I DIETER-a tez beda!!!!!
"...i can loose my heart tonight....." |
| Anonim | Post #2 2005-06-10 11:11 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
WITAM :)A JA MOZE POWIEM JAK TO KILKA MIESIECY TEMU PRZYLECIALEM DO LONDYNU!!JUZ W WAWIE (PIERWSZY MOJ LOT)ZAPOMNIALEM ZE TO TRZEBA WCZESNIEJ SIE STAWIC JUZ PO ODPRAWIE DO MIEJSCA ZA BRAMKA STRAZY GRANICZNEJ I WZYWALI MNIE NA POKLAD:)OCZYWISCIE BYLEM W LEKKIM HUMORZE;)TO JA SIE STAWIAM PRZECHODZE PRZEZ BRAMKE A TU MELDUJA ZE NAD LADYNEM WICHURA I LOT ZA 40 MINUT I SIE CIESZA:)HI HI NO TO JA DO NICH PO CO MNIE WOLACIE?)NAWIT PIWECZKA DOPIC NIE MOGLEM:)TO JA DO NICH WRACAM ZA 35 MINUT I POSZEDLEM !POCZYNIC "SZPOING"KUPILEM 2X0.75l(ZAPLACVILEM JAK ZA "ZBOZE"BO TO PRZECIEZ JUZ NIE MA WOLNOCLOWEGO"UNIA"PRZEPILEM PIWECZKO I WLAZE NA TA BRAMKE !!CI STRAZNICY SIE CIESZA TO LEZE I CO??
JESTEM NA POKLADZIE JEST WESOLO JAKIS SPIEWAJACY BOB MARLEY PIJACY JAK POLAK ,NAD LONDYNAM LATEMY 40 MINUT NA WRESZCIE LADOWANIE.ANGIELKA PROSI O JAKIS DOKUMET !TO JA JEJ NASZ STARY JESZCZE KARTKOWANY DOWOD LEKKO JUZ W PODESZLYM WIEKU ONA W SZOKU CO JA DAJE !!!TRWA TO CHWILE WIDZE ZE SIE MECZY TO JEJ WRESZCIE PASZPORT DALEM:):):)TO MNIE TYLKO ZMIEZYLA ALE POTAM ZACZELA SIE CIESZYC BO ZROBILEM GLUPIA MINA:)I PRZELAZLEM JESTEM NA WYSPIE!! KONCZAC MOZESZ PRZEWIEZDZ ILE CHCESZ ABY CIE NIE ZLAPALI:)PRZEPISY CO MOGA PRZEWIEZDZ UNICI NIE DOTYCZA PONOC JUZ TERAZ POLAKOW :(CZEMU?:)JA WIEM A DRUGA BARDZO WAZNA SPRAWA OCHRONY TEGO SAMOLOTU PRZED TERORYSTAMI:(PRZESZEDLEM Z DWOMA SZKLANYMI BUTELKAMI NA POKLAD!!!!(ZNACIE CHYBA TZW.TULKPAN)PRZECIEZ TYM MOZNA NAPRAWDE DUZO ZDZIALAC:) POZDRAWIAM KRZYNIO Z LUBLINA:) |
| Anonim | Post #3 2005-06-10 19:31 (3 lata temu) |
|
Fajnie tylko ze już w wielu miejscach pisało że można wwieźć 10 litrów spirytusu. kurcze internet to jest zaśmiecony strasznie
|
| Anonim | Post #4 2005-06-10 19:36 (3 lata temu) |
|
W internecie trafiłem na tekst z którego wynika że można 10 litrów. To jak to wreszcie wygląda? Pół litra. litr czy 10 ??
|
| Larry | Post #5 2005-06-10 22:05 (3 lata temu) |
Z nami od: 09-06-2005 Skąd: ...Kraina Bazyliszka |
Cytat: 10-06-2005, Anonim wrote: Fajnie tylko ze już w wielu miejscach pisało że można wwieźć 10 litrów spirytusu. Może i można , ale napewno nie samolotem Na pokład/bagaż lotniczy szzzzpiritus jest zabroniony jako środek łatwopalny (przepisy lotnicze) Świat stoi otworem, tylko ciężko znaleść odpowiednie drzwi :-)
|
| Anonim | Post #6 2005-06-11 14:31 (3 lata temu) |
|
Już wiem gdzie to widziałeminfo po angielsku o ilości alkoholu i wyrobów tytoniowych możliwych do wwiezienia na teren UK
|
| synio | Post #7 2005-06-11 17:30 (3 lata temu) |
Z nami od: 07-06-2005 Skąd: lea bridge road |
WSZYSTKO SIE ZGADZA TYLKO NIE DOCZYTALES DO KONCA!!!!NA DOLE NAPISANO ILE MOZNA Z POLSKI I INNYCH KTAJOW WSTEPUJACYCH W MAJU 2004:)
|
| synio | Post #8 2005-06-11 17:50 (3 lata temu) |
Z nami od: 07-06-2005 Skąd: lea bridge road |
NO WLASNIE TO CO NAPISALI NASI CELNICY NA TEN TEMAT ZNAJDZIECIE TU!!!:)http://www.mf.gov.pl/sluzba_celna/dokument.php?dzial=512&id=34592
ALE CZYTAJCIE UWAZNIE KOGO TO DOTYCZY:) pOZDRAWIAM PODROZNIK Z LUBLINA:) |
| Anonim | Post #9 2005-06-11 20:48 (3 lata temu) |
|
|
| Anonim | Post #10 2005-06-15 16:45 (3 lata temu) |
|
Jak dobrze czytam to jest to 200 papierosów czyli tzw "sztanga" i 10 litrów wódki. Jak się myle to sprostujcie mnie. A może Elza jako nasza fachowa porada wypowie sie na ten temat
|