Forum dyskusyjne

Wszystko o wszystkim » nikt mnie nie kocha!

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: Pluszowa, stokesay, Nenna1

Strona główna » Wszystko o wszystkim » nikt mnie nie kocha!

Nowy tematNowy post

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 3 z 3
krakn

Post #1

2008-06-03 15:41:37 (4 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-03-07 20:36:35, kati-kat napisał(a):
a tak czekalam...tak chcialam miec swoj wlasny temat na forum...a tu, nikt mnie nie kocha...wszyscy zapomnieli :(to nic ja sobie sama do siebie napisze ;)
Obrazek dziekuje

temat zawsze mozesz mieć, nawet jak nie masz nic do powiedzenia, też, nie ważne, ważne ze jesteś, bez ciebie ziemia miała by zupełni inny wymia... i na pewno wage.
Kiedyś dowiedziałem się że piko gramy atomów stanowią o substancji wszechświata, piko gram w te czy w te a wszechświat wyglądałby inaczej.

A jaka jest twoja waga?
Popatrz! jak ważną częścią wszechświata jesteś !
masz już swój temat, masz też garść znajomych... zrób jeszcze krok a zdobędziesz przyjaciół :)
świat jest piękny choć ludzie czasami świnie ale kto tam się na co dzień przejmuje świniami?
:-]:-] Miłego dnia!
[ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-) * ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW

Korba102

Post #2

2008-06-03 20:16:34 (4 miesiące temu)

Korba102

Mężczyzna

Z nami od: 16-02-2008

Nie dziwię się że nikt Ciebie nie Kocha a czy trzeba aby kochać w Twoim mniemaniu jednak tak a na siłę też zwłaszcza przy urodzinach czy coś:-]
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer AIMNumer gadu-gadu

krakn

Post #3

2008-06-03 20:36:24 (4 miesiące temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-06-03 20:16:34, Korba102 napisał(a):
Nie dziwię się że nikt Ciebie nie Kocha a czy trzeba aby kochać w Twoim mniemaniu jednak tak a na siłę też zwłaszcza przy urodzinach czy coś:-]

Z szacunkiem, ale przetłumacz to co napisałeś, bo ani to grzeczne ani po polsku
[ link usunięty ] ccpl somee com . Oczywiście mogę się mylić co nie znaczy że nie mam racji ;-) * ze zmian w polskim szkolnictwie podoba mi się pomysł by matura z angielskiego była po Polsku

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony