Str 9 z 11 |
|
---|---|
ASAMAX | Post #1 Ocena: 0 2008-07-31 12:39:20 (17 lat temu) |
Z nami od: 15-05-2008 Skąd: READING |
mieszkam w szeregowcu i za scianami mam rozne narodowosci najspojonieszy jest starszy Pan anglik ,zaraz pod nim jest para mieszana chinczyk i anglielka gdzie on ja traktuje jak worek treningowy a zawsze chodzi o kase ,wyzej mieszka wiekowy Pan z ..nie mam pojecia jakiego kraju jest spokojny do poku nie dopadnie go jakis bol w srodku nocy i wyje niemilosirenie a do szpitala nie chce isc ,z drogiej strony domu mamy mlodych ludzi z Nepalu cicho i spokjnie jedyne ale to do zapachow z kuchni o 23
![]() ![]() ...pamietaj kim jestes ....
|
Korba102 | Post #2 Ocena: 0 2008-08-15 11:32:09 (17 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 16-02-2008 Skąd: London |
Witam po krótkiej przerwie w dniu dzisiejszym wznowię pisaninę na rożne na różne tematy
![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Post #3 Ocena: 0 2008-08-15 12:00:58 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Korba102 | Post #4 Ocena: 0 2008-08-15 20:08:15 (17 lat temu) |
![]() Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
aisab | Post #5 Ocena: 0 2008-08-15 20:21:42 (17 lat temu) |
Z nami od: 03-05-2007 |
Ja kiedys mialam sasiadow Bena i Sharon grubo obaj po 50tce, bardzo spokojni, mili ludzie, ale nienawidzilam ich noca bo najnormalniej w swiecie uprawiali mega glosny seks. Nakladalam poduszke na glowe bo sobie wyobrazalam co tam sie dzieje
![]() ![]() ![]() jest dobrze
![]() |
|
|
Post #6 Ocena: 0 2008-08-15 20:36:37 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
Korba102 | Post #7 Ocena: 0 2008-08-15 21:10:52 (17 lat temu) |
Siedem dni TROLLI- RZECZYWISTOŚĆ??? nie to po prostu życie. Jak już wspominałem wcześniej miałem problemy z LANDLORDEM – GRYLOWANYM i proszę nie oponować mi z Hasłem że to rasizm, to nie jest rasizm ja już po prostu ich nienawidzę
![]() ![]() Zaczęło się dość pięknie ponieważ wcześniejszy Landlord Grylowany wyparł się nas jak Parszywego zwierzaka znaleźliśmy sobie następne gniazdko potulne z ogrodem było wspaniale i sielsko, do czasu kiedy zaczęli nas nachodzić przeciętni przysłowiowy kupcy. Oglądali kąty a przy tym nas jak w muzeum czy w Zoo, wyraziliśmy sprzeciw do samego Landlorda że to jest nieprawne i w ten sposób on narusza naszą swobodę i prywatność. Zgłosiłem to do CAB w rejonie o naruszeniu dobrego smaku i naszej prywatności i odwiedzinach Landlorda podczas naszej nieobecności, całość dopiął list z informacją z Banku i Firmy Windykacyjnej o przejęciu nieruchomości, za długi a jakie to później ![]() Przyszedł czas i miejsce na ziszczenie się tego. Byłem w pracy jak wjechała firma z nakazem opuszczenia Mieszkania i oczywiście z gotowym – appointment do sądu na dzień w którym była wyznaczona eksmisja. Udaliśmy się więc, ja i moje szczęście, oczywiście wysłuchali mnie, przedstawiłem moje argumenty które, moim zdaniem były wystarczająco mocne by powstrzymać na jakiś czas decyzję. A tu jak miała być decyzja natychmiastowa, tak stała się z przeniesieniem w czasie. Najgorsze w tym jest to że po pierwsze my jako niewinni w tym całym bałaganie machiny Prawnej staliśmy się jej OFIARĄ nie boje się tego określenia OFIARĄ to idealnie pasuje do tego co chcę nadmienić i tak- Wszyscy wiedzą jakie to wymagania AGENCJE wynajmujące mieszkania stawiają przeciętnym, przyszłym potencjalnym najemcom – sam próbowałem i wiem, że to jest prawda i niechaj nikt mnie nie próbuje odwieść od tej myśli agreement- ważny element ale i zarówno bezskuteczny w przypadku przejęcia przez BANK i Sąd, w świetle prawa olewa ten fakt a plusem jest to że nie zostaną przejęte wasze rzeczy razem z nieruchomością i z tego co mi wiadomo, ocechowaniu podlegają tylko standardowe rzeczy jako niezbędne wyposażenie mieszkania- Pralka, niekoniecznie Lodówka, Kuchenne meble ścienne szafki oraz Worktop i szafki pod nim włączając Sinck., Grzejniki , system centralnego ogrzewania i wyposażenie łazienki Wanna lub kabina natryskowa WB umywalka oraz WC pozostałe rzeczy są waszą własnością i dysponujecie prawem odzyskania tegoż mienia, lecz nie kiedy wam się podoba a w terminach jakie wcześniej sami uzgodnicie z pośrednikiem który jest wyznaczony jako bezpośredni w komunikacji pomiędzy wami a BANKIEM. C.D.N. :-Y [ Ostatnio edytowany przez: Korba102 13-09-2008 09:25 ] Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz
|
Angelus_13 | Post #8 Ocena: 0 2008-08-16 02:48:25 (17 lat temu) |
Z nami od: 25-05-2008 Skąd: UK |
widze temat sasiadow sie rozwija
![]() ja juz tu kiedys sie produkowalem wiec tylko dopowiem , ze dostalem sprzecik nagrywajacy z counsilu i w tym czasie moj umuzykalniony sasiad zamilkl, chyba ktos dal mu cynk, ale dzieki tem narazie jest spokuj, choc niewiem jak dlugo Canon Eos 400D + BG-E3 + Sigma 24-70 + Canon 50 14 USM + Sigma 10-20 HSM + Sigma 50-500 HSM + ...
|
Post #9 Ocena: 0 2008-08-16 07:38:00 (17 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
aisab | Post #10 Ocena: 0 2008-08-16 12:03:20 (17 lat temu) |
Z nami od: 03-05-2007 |
Crochet wspolczuje Ci
![]() ![]() ![]() ![]() jest dobrze
![]() |