MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy Twój sąsiad jest jakiś dziwny?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 3 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Korba102

Post #1 Ocena: 0

2008-03-16 20:15:27 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

;-) I normalnie wszyscy maja spoko sąsiadów tylko ja jakiegoś dziwnego? Mój to oryginalny dziwak i nie wiadomo do końca kim jest. Z wyglądu przypasować można do cygana angielskiego a z charakteru do angielskiego dziwaka, Irlandczyk to na pewno nie jest gdyż bym wyczaił akcent. Przychodzi do niego jakiś młodzieniec nie wiem czy to syn czy też kochanek każda myśl jest aktualna w każdym bądź razie jest to nadzwyczaj dziwne. Swego czasu gdy się wprowadziłem świeżo na nowy flat przyglądała mi się jakaś grylowana kobieta ( dla przypomnienia grylowany to wiadomo kto nie będę polemizował na temat rasizmu gdyż właśnie oni są większymi rasistami od nas samych) zwruciłem jej parę razy uwagę że nie życzę sobie by mnie obserwowała i od tamtej pory mam spokój.
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer AIMNumer gadu-gadu

_Steve_

Post #2 Ocena: 0

2008-03-16 21:02:17 (17 lat temu)

_Steve_

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2007

To pewnie na jakims forum grylowanych (jak to ujales) tez jest podobny temat.

Mamy dziwaka sasiada. Podoba mi sie chlop, bo przystojny z niego Polak, ale jak sie na niego patrzylam, to mnie opierniczyl :-]:-]

Moi dziwni sasiedzi dzisiaj sie tlukli bardziej niz normalnie. A to dlatego ze kupili nowe lozko. Stare rozkrecali chyba mlotkiem. W sumie to do tej pory ucza sie DIY ;)

Poza tym sasiadka chyba niezle pije. Szczegilnie w piatki. Wraca samochodem pijana i czasami w nim spi. Dziwna, nie?

Widac ze mieszkanie maja z councilu. Zminili nawet samochod z Chryslera Voyagera na Mecedesa E klasy z 2005 roku ;-)

Dobrze ze i ja zmienilem, to sie wmieszalem w tlum dziwakow 8-)

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Korba102

Post #3 Ocena: 0

2008-03-21 16:32:02 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Widzę że nie ma już więcej dziwnych sąsiadów?:-]
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

winni77

Post #4 Ocena: 0

2008-03-25 10:16:28 (17 lat temu)

winni77

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2005

Cytat:

2008-03-16 21:02:17, _Steve_ napisał(a):Moi dziwni sasiedzi dzisiaj sie tlukli bardziej niz normalnie. A to dlatego ze kupili nowe lozko. Stare rozkrecali chyba mlotkiem. W sumie to do tej pory ucza sie DIY ;)
Pewnie chodzilo im o zaoszczedzenie kasy, bo za wywiezienie mebli council zyczy sobie 25 funi, a jak porabiesz (jak moj byly landlord) mebelki i wsadzisz do kosza to nic nie placisz :-D
Death does not separate people, but lack of love.

Do góry stronyOffline

Korba102

Post #5 Ocena: 0

2008-03-25 19:49:20 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2008-03-25 10:16:28, winni77 napisał(a):
Cytat:

2008-03-16 21:02:17, _Steve_ napisał(a):Moi dziwni sasiedzi dzisiaj sie tlukli bardziej niz normalnie. A to dlatego ze kupili nowe lozko. Stare rozkrecali chyba mlotkiem. W sumie to do tej pory ucza sie DIY ;)
Pewnie chodzilo im o zaoszczedzenie kasy, bo za wywiezienie mebli council zyczy sobie 25 funi, a jak porabiesz (jak moj byly landlord) mebelki i wsadzisz do kosza to nic nie placisz :-D
Właśnie zastanawiam się dlaczego Ci wszyscy sąsiedzi czy też podobni tak oszczędzają na wszystkim jak by mogli to by zjedli te graty. Angol jak ma wydać małą sumkę na opłaty to aż serce jego boli ale gdy wyda na Dragi i alkohol to jest OK

[ Ostatnio edytowany przez: Korba102 25-03-2008 19:50 ]

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

krakn

Post #6 Ocena: 0

2008-03-26 17:53:11 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

a ja mam fajnych sasiadów, francuzi, grzeczni, troche imprezowi ale nie rozrabiają gdy za głosno muzyka troche to przeproszą na drinka zaproszą, do tego gaduła piękna hiszpanka i jest na prawde fajnie, na dole mieszka portugalczyk co zawsze pozdrawia i się uśmiecha, praktycznie spotykam go co chwile bop on nie lubi siedziec w domu majstruje przy motorkach, gdy ja wyjm esprzet do mycia, pozyczam mu, on zawsze ochoczo pomaga mi myć i polerować nasze samochody. Gdzieś tu mieszkaja tez polacy ale jakoś się nie ujawniaja
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

marta75

Post #7 Ocena: 0

2008-03-26 19:45:28 (17 lat temu)

marta75

Kobieta

Z nami od: 09-11-2007

ja jakos nie zauawzylam nikogo dziwnego. jacys wszyscy normalni. mowimy sobie hello itd. usmiechamy sie, zamieniamy pare slow na podjezdzie - parkingu. nasze dzieci razem sie bawia. wszyscy sa anglikami i wszyscy sa calkiem normalni. chyba tak polskim zwyczajem - jakby mi cukru zabraklo to mialabym od kogo pozyczyc. w najblizszej okolicy - powiedzmy promien 500 m - zadnych klotni, pijanstw, chuliganow. policja oczywiscie patroluje ale nie na sygnale - chyba ze do wypadku drogowego. slowem sielsko anielsko:))
co mnie nie zabije to mnie wzmocni...

Do góry stronyOffline

krakn

Post #8 Ocena: 0

2008-03-26 21:39:47 (17 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Cytat:

2008-03-26 19:45:28, marta75 napisał(a):
ja jakos nie zauawzylam nikogo dziwnego. . slowem sielsko anielsko:))

A gdzie to mieszkasz? bo szukam spokojnego domu gdzieś w spokojnej okolicy :)
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

Korba102

Post #9 Ocena: 0

2008-04-01 18:30:31 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Ja myślę nad przeprowadzką w okolice jakiegoś cmentarza Tam dopiero będzie sielsko i anielsko:-]

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

_Steve_

Post #10 Ocena: 0

2008-04-01 19:16:36 (17 lat temu)

_Steve_

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2007

No raczej spokojnie...

Ja sobie planuje ucieczke z Londynu. Jeszcze nie wiem kiedy, ale jakos w przeciagu paru miesiecy. Gdzies moze na Midlandy

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Strona 3 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,