MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy Twój sąsiad jest jakiś dziwny?

« poprzednia strona

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

Str 11 z 11

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Korba102

Post #1 Ocena: 0

2008-09-13 10:09:45 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

CDN nastąpił
i tak po tym fakcie udaliśmy się do Coucil Hause przedstawiliśmy dokumenty (przy okazji sprawdziliśmy zakres pomocy Urzędów UK) o decyzji sądu o tym że jesteśmy bez domu i sytuacja ta w której teraz się znajdujemy nieumożliwiania mi na podpisanie umowy z kim ktokolwiek odnośnie najmu jakiegokolwiek lokalu a tym bardziej idącym w skutkach eksmisji najmu nawet pokoju w B&B gdyż nie jestem w chwili obecnej poświadczyć swoją tożsamość .Pracownicy Urzędu C.H. podkreślili mi że ta decyzja sądu jest nielegalna i to wszystko, na pytanie pomocy-
rozłożono ręce
Po 1 Nie jesteśmy z dzieckiem lub z dziećmi
Po 2 Jesteśmy Biali a nie inni którym należy się bardziej
Po 3 po prostu no bo nie
Międzyczasie szukaliśmy mieszkania lecz niestety nie mając dokumentu w tym przypadku Paszport, ktokolwiek rozpoczyna rozmowę na temat umowy i wspomni o dokumencie wymaganym to odrzuca nasze starania, ja jestem nieposiadającym takowego a moje szczęście nie ma stałego dochodu i to Ją również dyskwalifikuje w rankingu legalnego podpisania umowy najmu.
Przez parę dni przemieszkaliśmy u znajomego, po powrocie mojego Bossa za jego rekomendacją udało nam się podpisać umowę bez wymaganego dokumentu.
Wniosek z tego, w UK legalnie następuje łamanie prawa w imię prawa, i tak jak w Polsce człowiek uczciwy nie ma racji BYTU
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer AIMNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2008-09-13 18:03:12 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Agi--7

Post #3 Ocena: 0

2008-09-13 18:09:56 (17 lat temu)

Agi--7

Kobieta

Z nami od: 08-08-2008

Musisz uwazac zeby czasem nie zaczal ja podpuszczac i buntowac na Ciebie:-]:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2008-09-14 08:12:40 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 11 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,