MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Czy Twój sąsiad jest jakiś dziwny?

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Korba102

Post #1 Ocena: 0

2008-02-26 22:09:44 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 16-02-2008

Od pewnego czasu zamieszkuje nad głową tzn. piętro wyżej jakiś dziwny człowiek, zastanawiam się kim jest? a może kto to taki? Miałem już różanych sąsiadów ale ten jest szczególny.
Nie ma go dniami lub jest a jak już jest to dziwnie się zachowuje nadmienię że nadużywa alkoholu który był swego czasu zmorą ponieważ hałasował mi nad głowa co sprawiało mi niespodzianki w postaci bezsenności nawet czasem do 4 rano. Jak wiadomo wszystko ma swoje granice więc zainterweniowałem i jest rezultat teraz sąsiad który twierdził że jest panem stał się potulny niczym baranek.
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer AIMNumer gadu-gadu

marcheweczka

Post #2 Ocena: 0

2008-02-26 22:18:04 (17 lat temu)

marcheweczka

Kobieta

Z nami od: 27-07-2007

no i?....czy to jest kolejny odcinek pt.,,urzekła mnie Twoja historia,,?...masz teraz pewnie satysfakcje,ze owy pan sie Ciebie najwyraźniej boi?...strach sie Ciebie bać....;-)
[i] Gdzie dwa trolle się tłuką,tam prędzej czy później wątek sam zdechnie ...[/i]

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Korba102

Post #3 Ocena: 0

2008-03-02 09:45:45 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Dziwny traf że ktoś ma coś do powiedzenia ale odpowiedź całkiem odbiega od tematu, a może to my jesteśmy dziwnym sąsiadem?
Nigdy nie byłem wazeliniarzem, wolę nagą prawdę od szydzącego pochlebstwa. Nikt nie jest doskonały ale trzeba być zawodowcem w tym co się robi. Nie oceniam za wygląd tylko za przekaz

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

Korba102

Post #4 Ocena: 0

2008-03-07 18:03:58 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Coś nie wydaje mi się by ktoś chciał zabrać głos w tej sprawie traktują mój post jak zarazę, zawsze mnie zastanawiało stanowisko takie w mojej sprawie, teraz wiem to my jesteśmy tym dziwnym sąsiadem :-]

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

Post #5 Ocena: 0

2008-03-07 18:36:38 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Korba102

Post #6 Ocena: 0

2008-03-07 18:53:38 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Ja również mam coś takiego czasem przeżywamy mordęgę, choć rozmowa z Landlordem zaowocowała i dała mierne rezultaty. Dodatkowo za ścianą mamy dziwaków jak by Indianie tańczą jakiś chodzony dreptany bardziej taniec przy rytmie bębenków jak by Eskimosi obrzędy odczyniali
czy coś w tym rodzaju i oni biją rekordy nawet do 8 rano
Znalazłem w necie tel. gdzie można dzwonić 24godz/7 d.w tyg. po około 30 min przyjeżdżają i nasłuchują później coś na pewno z tym robią, w każdym bądź razie skutkuje po 22 nie hałasuje ;-)

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

_Steve_

Post #7 Ocena: 0

2008-03-07 20:19:58 (17 lat temu)

_Steve_

Mężczyzna

Z nami od: 17-05-2007

Sasiedzi na gorze maja dwoje dzieci. Corka, starsza i chlopak mlodszy. Niestety mam pokoj pod pokojem dzieci. Jak mlodziez jest w szkole, lub u babci, to ok. Ale jak maja wolne to sie zyc nie da. Wiecie jakie tutaj sa stropy...

Ale nie jest zle. Przezylem juz mate do grania Wii (czy jakos tak) - chodzi o to co sie swieca kwadraty i tam trzeba stawac ;)

Przezylem rowniez kareoke, organy...

Co bedzie nastepne - nie wiem. Podkleilem zyrandol gumkami, bo szklo drzalo i doprpwadzola mnie do szalu.

W Polsce bylo spokojniej. Tutaj przynajmniej zawsze sie cos dzieje

:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

kati-kat

Post #8 Ocena: 0

2008-03-07 20:34:58 (17 lat temu)

kati-kat

Kobieta

Z nami od: 19-09-2007

Cytat:

2008-03-07 18:53:38, Korba102 napisał(a):
Dodatkowo za ścianą mamy dziwaków jak by Indianie tańczą jakiś chodzony dreptany ;-)

haha ja to znam, kiedys mialam takich sasiadow z ... afryki to tupali pol nocy, a rano mowili,ze ktos z rodziny umarl to oni musza tupac...:-?
always look forward.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Korba102

Post #9 Ocena: 0

2008-03-07 20:43:32 (17 lat temu)

Korba102

Mężczyzna

Konto zablokowane

Gumka do żyrandola ;) dobre tu wszystko przez to drewniane budownictwo mur ceglany szkoda że
nie z tektury może też się do tego przyczynia, Angole patrzą tanio przerobić wybudować a drogo sprzedać.
Mój sąsiad jest naprawdę dziwak, przychodzi jakiś młodziak do niego, piją jakieś wynalazki podejrzewam że lądują razem w łóżku uprawiają ale nie ogródki działkowe a chyba seks. Dzisiaj próbowałem się z kontaktować ze znajomym oficerem z Home Office ale nie było go w pracy, co się odwlecze to nie uciecze :-]

Do góry stronyOffline

Numer AIMNumer gadu-gadu

Post #10 Ocena: 0

2008-03-07 20:46:20 (17 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 11 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 9 | 10 | 11 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,