MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

« poprzednia strona

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Str 8 z 8

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

miziol

Post #1 Ocena: 0

2008-02-17 19:25:18 (17 lat temu)

miziol

Mężczyzna

Z nami od: 08-02-2008

eeeee naprawde dobry jest gościu

:-?;-)

[ Ostatnio edytowany przez: miziol 18-02-2008 21:10 ]

Olewam wszystko dookoła - powiedziała konewka

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Szczecinianin

Post #2 Ocena: 0

2008-02-18 00:45:41 (17 lat temu)

Szczecinianin

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 29-05-2007

Witam
Ilu z Was ucieka przed sobą jako emigrant.
Wasze myśli ukształtowane w wyniku indoktrynacji wiary, przekonań uczyniły z Was emigrantów.
Nieprzydatnych, niedostosowanych, niewydolnych społecznie. Lecz nauczono Was spolegliwości, posłuszeństwa wobec ʺ Władcy umysłów po klimakteriumʺ żyjąceg w dostatku, którego nigdy jako Polacy nie zaznacie.Nauczeni wynosić z domu i jeszcze cieszenia się z tego. Ten 99% tryumfalizm przekonania do słuszności wiary nie jest oparty o człowieczeństwie lecz okrutnej zbrodni. Ten monoteizm religijny to nie zasługa wiary lecz spuścizna po zbrodniach Hitlera, bo innych wymordował. Wspierany przez XII ,(ks.Tisso),uczynili Wam krzywde uniemożliwiając poznanie innych w tym ateistów.To uczyniło Was społecznymi kalekami,emigrantami, bez prawa do własnego kraju Polski.
Ostracyzm jaki modnie okazujecie przypodobując sie samym sobie, na emigracji jest smiesznością, wyuczonym- zastanówcie się przez kogo ,postępowaniem wobec innych.Słowo cenzura sprawia mój brak emocji w pisanych tezach.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ostracyzm
-Ostracyzm (np; oznacza towarzyski bojkot i jest najprostszą formą wydania wyroku na tego, którego winę "trudno udowodnić".)
-indoktrynacja –np;(z angielskiego indoctrination – uświadamianie, wpajanie przekonań).

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona WWW

reivilo

Post #3 Ocena: 0

2008-02-18 01:07:05 (17 lat temu)

reivilo

Kobieta

Z nami od: 09-09-2007

jestem tu ...ale .we zadnym calu nie jestem emigrantem czy imigrantem ...bo ...nie uznaje takich slow i postaw jak przynaleznosc panstwowa,lokalna . patriotym czy dalej idac nacjonalizm....bo sa zrodlem zla .....
to moja odpowiedz na prowokacyjne akcje w tym watku
Ludzie myślcie ....to nie boli !!

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Webmaster

Post #4 Ocena: 0

2008-02-18 10:29:58 (17 lat temu)

Webmaster

Mężczyzna

Z nami od: 18-04-2003

Szczecinianin to kolejny wątek na tym forum rozpoczęty przez Ciebie, który zamykam, bo już nie mogę na niego patrzeć. Oczywiście, znów zaczną się protesty że cenzura - co, śpieszę wyjaśnić, będzie całkowicie bezpodstawne, ponieważ ani ja, ani nikt z moderatorów nie wyciął nawet jednego słowa z wypowiedzi w tym wątku.
Po prostu, jeżeli otwieram temat i myśl o czytaniu kolejnych wypowiedzi napawa mnie niechęcią, to pierwszy sygnał, że temat powinienem już zamknąć. Jeśli nawet nie chce mi się otworzyć tematu, to kolejny sygnał. W tym wypadku mam szczerą chęć od razu skasować i temat i wszystkie wypowiedzi - czego nie zrobię - ale, wybaczcie, dla mnie to już ekstremum.
Pozostaje mi mieć nadzieję, że większość użytkowników forum podziela moją opinię.
Nie odpowiedziano na Twój post? Zrób literówkę, zobaczysz ile osób się odezwie ;)

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Strona 8 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,