My name's Bloby.... just Bloby :)
Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:
Przeglądaj forum |
Działem "Wszystko o wszystkim" opiekują się: AGALON, stokesay |
|
Strona główna » Wszystko o wszystkim » Wracamy do Polski czy nie? |
| Autor | Strona: 4 z 4 |
|---|---|
| bloby00 | Post #1 2008-01-24 23:26 (10 miesięcy temu) |
Z nami od: 23-01-2008 Skąd: London |
Tak czytam wasze posty... przeciez trzeba byc tam gdzie jest dobrze. Teraz jest dobrze tutaj to po co sie przenosic? No, a planowanie za 5/10/20 lat to nieco za wczesnie. Myslicie, ze po pobycie tutaj 20 lat, gdzie to tutaj jest glowny srodek pracy, rodziny, znajomych i zycia, bedziecie nadal w stanie sie przeniesc, tak tylko dla kaprysu? A najsmieszniejsze, ze po dluzszym czasie, tam w Polsce to juz nie bedzie wasz dom... ja nie jestem tutaj az tak dlugo, ale jak jade do PL to czuje sie nieswojo, gdzie po powrocie do UK czuje sie jak... no wlasnie... JAK W DOMU!
My name's Bloby.... just Bloby :)
|
| yanovitz | Post #2 2008-02-08 15:04:24 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 10-12-2007 |
Cytat: 2008-01-24 23:26, bloby00 napisał(a): Tak czytam wasze posty... przeciez trzeba byc tam gdzie jest dobrze. Teraz jest dobrze tutaj to po co sie przenosic? No, a planowanie za 5/10/20 lat to nieco za wczesnie. Myslicie, ze po pobycie tutaj 20 lat, gdzie to tutaj jest glowny srodek pracy, rodziny, znajomych i zycia, bedziecie nadal w stanie sie przeniesc, tak tylko dla kaprysu? A najsmieszniejsze, ze po dluzszym czasie, tam w Polsce to juz nie bedzie wasz dom... ja nie jestem tutaj az tak dlugo, ale jak jade do PL to czuje sie nieswojo, gdzie po powrocie do UK czuje sie jak... no wlasnie... JAK W DOMU! No wlasnie mam te same odczucia. W Polsce jak bywam to sie czuje zupelnie obco... Co do wyjazdu to narazie chce skonczyc studia popracowac a potem moze Kanada... Australia.... sie zobaczy. Jeśli pracujesz z oddaniem przez osiem godzin, możesz w końcu zostać szefem, by pracować przez dwanaście. Robert Frost
|
| pawcio1978 | Post #3 2008-02-08 16:03:31 (9 miesięcy temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 23-06-2007 Skąd: Leicester |
Cytat: 2008-01-19 23:32, marta75 napisał(a): choc poki co spotykam wlasnie tych ktorzy chca kiedys wrocic i troche brak mi znajomych o podobnym podejsciu do zycia:) Juz masz pare osob ktore chca zostac ;) |
| aisab | Post #4 2008-02-08 21:45:24 (9 miesięcy temu) |
Z nami od: 03-05-2007 Skąd: Newquay |
a ja zmieniam zdanie co 5 minut raz sie pakuje i "wracam na amen" a raz mysle ze tu mi fajnie. Wszystko zalezy od humoru. Poki co nie mam wlasnego mieszkania ani tu ani w Polsce, wiec moge sie jeszcze troche pozastanawiac
jest dobrze :-)
|