tylko poczatek bedzie trudny......bez jezyka.
zycze powodzenia agnes.
jesli masz jakies pytania agawojtczak@buziaczek.pl
|
Strona g³ówna » Wszystko o wszystkim » CO S¡DZIECIE |
| Autor | Strona: 2 z 2 |
|---|---|
| sasj | Post #1 2005-05-09 14:00 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2005 |
Jesli planujecie wrocic do polski po kilku latach,to warto sprobowac,poczatki beda trudne jesli nie znacie jezyka,ale latwiej uczyc sie na miejscu,szybciej.dobrze by bylo aby jedno z was na poczatek mialo prace bo z czegosc trzeba bedzie zyc.podstawowa stawka to£4,80g.zawsze mozna liczyc na podwyzke,nie od razu malymi kroczkami......ale warto sprobowac.
tylko poczatek bedzie trudny......bez jezyka. zycze powodzenia agnes. jesli masz jakies pytania agawojtczak@buziaczek.pl praska aga.
|
| Anonim | Post #2 2005-05-09 15:32 (3 lata temu) |
|
Uczestnik nie jest zarejestrowany |
DIÊKUJÊ BARDZO SERDECZNIE. MO¯E MASZ NUMER GG. BO NIESTETY MAM ZABLOKOWANE MEILE. CO¦ NIE TAK W KOMPUTERZE. DZIÊKUJÊ JESZCZE RAZ. BYÆ MO¯E DO ZOBACZENIA NA MIEJSCU... NALE¯Y SIÊ DOBRE PIWKO
|
| sasj | Post #3 2005-05-10 13:28 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2005 |
4570571
praska aga.
|
| Anonim | Post #4 2005-05-11 14:47 (3 lata temu) |
|
witaj, ja z narzeczonym juz od kilku lat planujemy wyjazd do UK na stale. jedyne co nas tu trzymalo to studia. za miesiac sie bronimy i w lipcu jedziemy do edinburgha. Znamy perfekt anflieski i tam bedziemy kontunu³owaæ studia magisterskie, juz z³o¿ylismy papiery na uniwersytet. W Polsce jest ¼le i lata min± zanim sie poprawi. Na waszym miejscu dawno by mnie tu nie bylo ( ah ta sckola...). jestescie mlodzi i wykorzystajcie swoja szanse, pakujcie walizki i w droge.... trzymam za was kciuki.
|
| Anonim | Post #5 2005-05-11 15:50 (3 lata temu) |
|
dziêki ju¿ jeste¶my zdecydowani. w lipcu jedziemy jeszcze do tego znajomego aby troszeczkê siê przyzwyczaiæ. pó¿niej we wrze¶niu jak poza³atwiamy wszystkie sprawy i przejdzie w Londynie "bum" studentów to przyjedziemy na sta³e. chyba ¿e w lipcu bêdzie okropnie. jeste¶my jednak nastawieni optymistycznie.
|
| Anonim | Post #6 2005-05-11 20:53 (3 lata temu) |
|
ja Wam powodzenia zycze w tym bronieniu - mam nadzieje ze bronicie sie po angielsku, bo po polsku to marne szanse...
kontynulowac? |
| Anonim | Post #7 2005-05-13 17:27 (3 lata temu) |
|
jasne ¿e tak. ka¿da wiadomo¶c jest bardzo istotna. po angielsku tak sobie raczej s³abo ale mam nadziejê ¿e siê szybko nauczymy
|
| Anonim | Post #8 2005-05-18 15:04 (3 lata temu) |
|
oczywi¶cie, ¿e bronimy sie po angielsku, choc trudno to bylo zalatwic. jak wiadomo nie wszyscy profesorowie mowia w obcym jezyku bardzo dobrze..., a poza tym juz zostalismy przyjeci na uczelnie z nasze dotychczasowe osiagniecia i wyniki w nauce. mamy tez stupendium z angielskiej uczelni wiêc placimy tylko symboliczna oplate. jak widac wszystko jest do zrobienia, trzba tylko chciec...¦wiat stoi otworem trzeba tylko isc przed siebie. wszystkim zycze aby wam sie udalo tak jak nam. pozdrawiam
|