Sorry ale ja napisałam ze sie wstydze "Czasami" swojej narodowosci ale tylko przez to ze naprawde przykro patrzec jak jeden cwaniakuje od drugiego i kazdy jest najlepszy. Albo dzieja sie rozboje, kradzieze, haracze i to wlasnie przez naszych Polskich kochany rodaków. Sama byłam swiadkiem (bardzo bliskim tej sytuacji) kiedy chciano wyłudzic haracz od niewinnego chlopaka. I wiesz co??? Ci ktorzy wymuszali to byli nie nikt inny (jak nie trudno sie domyslec )jak Chłopcy z Polski. Nastepna sytuacja - podczas pijatyki, imprezy w domu - nagle kłótnia i chlopak dostał nozem - i co sie znowu okazalo???? Kłotnia miedzy kolesiami z Polski. Moglabym wiele a wiele sytuacji przytoczyc gdzie bohaterami tych wyczynów sa nasi rodacy.
Pozniej opinia ze Polacy to łajzy, pijacy, złodziej, kryminalisci itd...... I uwazasz nadal ze nie powinno mi byc wstyd sie przyznac do tego ze jestem Polka? Stajemy sie powoli gorsi od Pakistanczyków czy murzynow - taka jest prawda a prawda w oczy co niektorych kole. Tacy za Polska jestescie (pisze do co niektorych), narodowici??? Czemu wyjechales z PL? Bo na chleb nie miales. Tak kraj dba o ciebie.
Pozdro
Pozdrawiam