MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Smierc w centrum

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

mak4701

Post #1 Ocena: 0

2007-06-15 00:49 (18 lat temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

Sorry ale ja napisałam ze sie wstydze "Czasami" swojej narodowosci ale tylko przez to ze naprawde przykro patrzec jak jeden cwaniakuje od drugiego i kazdy jest najlepszy. Albo dzieja sie rozboje, kradzieze, haracze i to wlasnie przez naszych Polskich kochany rodaków. Sama byłam swiadkiem (bardzo bliskim tej sytuacji) kiedy chciano wyłudzic haracz od niewinnego chlopaka. I wiesz co??? Ci ktorzy wymuszali to byli nie nikt inny (jak nie trudno sie domyslec )jak Chłopcy z Polski. Nastepna sytuacja - podczas pijatyki, imprezy w domu - nagle kłótnia i chlopak dostał nozem - i co sie znowu okazalo???? Kłotnia miedzy kolesiami z Polski. Moglabym wiele a wiele sytuacji przytoczyc gdzie bohaterami tych wyczynów sa nasi rodacy.
Pozniej opinia ze Polacy to łajzy, pijacy, złodziej, kryminalisci itd...... I uwazasz nadal ze nie powinno mi byc wstyd sie przyznac do tego ze jestem Polka? Stajemy sie powoli gorsi od Pakistanczyków czy murzynow - taka jest prawda a prawda w oczy co niektorych kole. Tacy za Polska jestescie (pisze do co niektorych), narodowici??? Czemu wyjechales z PL? Bo na chleb nie miales. Tak kraj dba o ciebie.

Pozdro
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Gucior

Post #2 Ocena: 0

2007-06-15 22:36 (18 lat temu)

Gucior

Mężczyzna

Z nami od: 04-04-2007

No bez kitu i nawet nie trzeba tego nikomu udowadniac ze tak jest!!Moge tylko przypomniec ten zalosnie genialny napis na pajaczku a mianowicie :"jeba* pakistanow" sami sie prosimy o problemy w ten sposob a dlaczego mam byc sadzony za czyjas glupote ??
Més que un club

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,