Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Luton » Luton

Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Luton" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Luton » Luton

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 3
Jezior

Post #1

2005-03-13 21:49 (3 lata temu)

Jezior

Z nami od: 08-03-2005

Elza, dizs przejechalem ponad 80 mil w jedna strone, tylko po to aby oddetchnąć czymś nie londyńskim. Bylo wręcz cudownie, konie, owce, kultura, swoboda i nie bylo busy:) mam samochod wiec jezeli moge pomoc to pomoge, tylko uprzedzam ze nie mam na dachu "taxi" i nie bede latal na lotniska codziennie. O tego to mi sie nie chce. Nie chce tez miec z tego kokosów. Mam normalną prace. Poprostu niech ktos zwroci realne koszty, i od czasu do czasu moge nazwijmy to pomóc.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2

2005-03-13 21:53 (3 lata temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

:-] to moze sie zapisze u ciebie na nastepna wycieczke........Zartuje napisz gdzie byles i czy warto zrobic tam wypad na piekna niedziele

Do góry stronyOffline

Jezior

Post #3

2005-03-13 21:58 (3 lata temu)

Jezior

ok. szczerze to nie wiem jak ta miejscowosc sie nazwywala. jedzie sie autostada m1 na polnoc, i drugi zjazd z autostrady za zjazdem na luton. w prawo, i potem korzystalem z blizej nie okrelonych drog, nazywanych drogami wiejskimi. i takimi to drogami, poprzez pola, lasy, łąki dotarlem do miasta. ale zanim tam dotarłem, zatrzymalismy sie z polu, i poszlismy na spacer. Bo bylem z koleżanką. Nie skrepowane rozmowy, niesamowite widoki, świerze powietrze. Polecam. Wracałem przez luton, st. albans, drogami kategorii b. Udana niedziela. Dokladnego miejsca nie jestem w stanie podac, bo skrecałem tam gdzie mi sie chciało, a nie tam gdzie "trzeba było".
łącznie 155 mil.

[ Wiadomość edytowana przez : Jezior on 13-03-2005 21:59 ]

Do góry stronyOffline

Kasik781

Post #4

2005-03-13 22:02 (3 lata temu)

Kasik781

Z nami od: 13-03-2005

Wiesz co ,ze ja widzialm dzis w magazynie COOLtura ,ze nawet za 29 funtow polacy moga zawiezc na Luton. Jak sie nie boisz sprobuj, my z mezem lecimy pod koniec miesiaca i chcemy skorzystac z tych uslug. To tak na wszelki wypadek jakby , bardzo uprzejmy zreszta kolega Jezior, byl nie osiagalny w odpowiednim dla Ciebie czasie.
Kasik K.

Do góry stronyOffline

Post #5

2005-03-13 22:04 (3 lata temu)

No tak skoro jechales z kolezanka to wcale sie nie dziwie ze nie pamietasz drogi :-] :-] ;-)

Do góry stronyOffline

Kasik781

Post #6

2005-03-13 22:05 (3 lata temu)

Kasik781

Z nami od: 13-03-2005

Zazdroszcze Ci Jezior... moje marzenie teraz uciec za miasto na lono natury... bo nie dosc ze mieszkam przy ruchliwej ulicy (24/7) to jeszcze pilnuje dziecka (24/7) .ufffffffffff...
Kasik K.

Do góry stronyOffline

Jezior

Post #7

2005-03-13 22:16 (3 lata temu)

Jezior

ok. ustalmy jedno. bylem z koleżanką. to tak jak z kolegą tyle że kolega to kobieta. Chyba jesteśmy obiektem tego ze moze istniec zarzyła znalomość damsko-męska, ktora nie kończy się w łóżku.
A co do wyjazdu do naprawde polecam. Mimo ze ludzie w londynie sa przyzwyczajeni do dziwactw, to wyjezdzajac do lasu mozna czuc sie nieskrępowanym, można naprawde sie zrelakasowac. nO i pozostaja wypieki na policzkach po swiezym powietrzu. no i w płucach tak jakoś lżej. naprawde polecam.

Do góry stronyOffline

Post #8

2005-03-13 22:23 (3 lata temu)

Oj ...Jezior ja tylko zartowalam---a swierze powietrze zawsze lepiej dziala na ludzi i mam nadzieje ze przyszla niedziela bedzie piekna!!! :-D

Do góry stronyOffline

Jezior

Post #9

2005-03-13 22:29 (3 lata temu)

Jezior

Bedzie przepraszam zajebista. W czwartek przyjeżdza moja połówka z polski. Wiec przyszły weekend zapowiada sie pod znakiem wielkiej.................. Uczucia ludzie, uczucia :-D :-]

Do góry stronyOffline

Post #10

2005-03-13 22:35 (3 lata temu)

:-] :-] :-] :-] no prosze czyli szczescie juz blisko

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony