MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Przeprowadzka do Luton

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Gazella

Post #1 Ocena: 0

2007-05-31 00:00 (18 lat temu)

Gazella

Z nami od: 26-07-2006

Piteq,

po pierwsze na uniwerku jest cala lista pokoi, musisz isc do students centre na II pietrze i tam maja cala liste pokoi (moj tez tam figuruje ale na razie jest zajety przez Wegra), nie pamietam nazwiska szefa zajmujacego sie accommmodaiton for foreign students ale moge sprawdzic (skleroza chyba bo dzis do mnie dzwonil). zapytam znajma u ktorej kiedys mieszkalam a ktora pracuje w student advisory centre.

mozesz do mnie napisac z pytaniami na aurinko@hotmail.co.uk

pozdrowka
Gazella

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

Kane

Post #2 Ocena: 0

2007-06-27 23:17 (18 lat temu)

Kane

Mężczyzna

Z nami od: 21-05-2007

Wracajac do pierwotnego watku: potraficie cos powiedziec na temat New Town (south Luton), czyli okolice blisko Stockwood Country Park? Spokojna/ladna okolica?
Think of ways to make it possible, not why it cannot be done. Figuring things out for yourself is the only freedom anyone really has. Use that freedom.

Do góry stronyOffline

Gazella

Post #3 Ocena: 0

2007-08-16 23:04 (18 lat temu)

Gazella

Kane,
pewnie juz za pozno na odpowiedz bo dawno mnie tu nie bylo ale moze innym sie przyda.

mieszkam obok stockwood parku, bardziej w strone miasta, w bardzo milej i spokojnej okolicy, mam sasiadow glownie emerytowanych anglikow i jestem b zadowolona
Gazella

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Kane

Post #4 Ocena: 0

2007-08-26 16:35 (18 lat temu)

Kane

Mężczyzna

Gazella,

No to jestesmy (mniej wiecej) sasiadami. Zjezdzilem cale Luton i w koncu wybralem przyjemny domek blisko Stockwood Park. Good neighbourhood, tak jak piszesz niemal sami starsi anglicy, kilkanascie minut spacerkiem do centrum. Jedyny minus to halas od samolotow, ale juz sie przyzwycailem i nie zwracam na nie uwagi :)

Wielkie dzieki za pomoc, nakierowalas mnie na wlasciwe rejony :)
Think of ways to make it possible, not why it cannot be done. Figuring things out for yourself is the only freedom anyone really has. Use that freedom.

Do góry stronyOffline

paul29

Post #5 Ocena: 0

2007-08-27 13:10 (18 lat temu)

paul29

Z nami od: 02-04-2007

no i teraz macie jeszcze rozkopana ulice i brak miejsca do parkowania :-P - oczywiscie zart (ja czasem mam gorzej z parkowaniem) - wiem bo czasem jezdze do tego parku :-D

[ Ostatnio edytowany przez: paul29 27-08-2007 13:11 ]

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Kane

Post #6 Ocena: 0

2007-10-24 00:05 (18 lat temu)

Kane

Mężczyzna

Nie jest tak zle :) A park przyjemny.
Niestety niedlugo bede sie musial przeprowadzic. Tym razem jednak wybiore miejsce dalej od nisko latajacych samolotow - niby sie do nich przyzwyczailem, ale co cisza to cisza... ;)

Do góry stronyOffline

Gazella

Post #7 Ocena: 0

2007-10-25 23:30 (18 lat temu)

Gazella

A mi zupelnie nie przeszkadzaja, ale ja mieszkam troszeczke nizej od Stockwood, szczerze mowiac w moim mieszkaniu w Polsce mi bardziej przeszkadzaly bo akurat i samoloty i tramwaje i nocne autobusy;-)
Gazella

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,