Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Luton » MOT w Luton

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Luton" opiekują się: _Steve_, Richmond

Strona główna » Luton » MOT w Luton

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
Gazella

Post #1

2007-04-28 19:41 (2 lata temu)

Gazella

Z nami od: 26-07-2006

WLasnie sie zorientowalam ze mi sie MOT skonczylo kiedy pomyslalam ze chce sprzedac ten samochod bo jest dla mnie za duzy. Ma ktos jakies pozytywne doswiadczenia z gagrages tu w Luton? Bylabym wdzieczna za rekomendacje.
Gazella

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

caspi

Post #2

2007-04-29 14:32 (2 lata temu)

caspi

Z nami od: 20-10-2005

Hej!Moge pomóc w uzyskaniu MOT (nieodpłatnie oczywiście,nie jestem typowym polakiem),jakie to auto i jaki rocznik?Ale jak cos to najlepiej jechać między Britania Estate a salonem BMW,na samym końcu burry parku a nawet troche dalej,u pakistańczyków(tak tak u nich) bo w angielskim warsztacie przyczepiają sie do wszystkiego!A tam zawsze mozna się jakos dogadać!Koszt to 55 funtów,jezeli wszystko jest OK z autem,jezeli nie to jakieś 90 funtów:-D pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Gazella

Post #3

2007-04-29 19:46 (2 lata temu)

Gazella

Z nami od: 26-07-2006

Caspi,
super, dziekuje. nie jezdze w strone Bury Parku ale sie na pewno wybiore. Mam Vectre z 1998r jestem z niej zadowolona bo swietni mi sie jezdzilo nia jak mieszkalam w wiejskim przestrzennym Norfolku, w Luton nie potrzebuje takiego duzego auta (prawdopodobnie w ogole nie potrzebuje zle sie przyzwyczailam do niezaleznosci jaka daje samochod). Jak mozesz mi poradzic konkretny warsztat to bede wdzieczna.
Gazella

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu