Gazella
Przeglądaj forum |
|
Strona główna » Luton » MOT w Luton |
| Autor | (Odpowiedzi: 2) |
|---|---|
| Gazella | Post #1 2007-04-28 19:41 (2 lata temu) |
Z nami od: 26-07-2006 Skąd: Luton |
WLasnie sie zorientowalam ze mi sie MOT skonczylo kiedy pomyslalam ze chce sprzedac ten samochod bo jest dla mnie za duzy. Ma ktos jakies pozytywne doswiadczenia z gagrages tu w Luton? Bylabym wdzieczna za rekomendacje.
Gazella
|
| caspi | Post #2 2007-04-29 14:32 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-10-2005 |
Hej!Moge pomóc w uzyskaniu MOT (nieodpłatnie oczywiście,nie jestem typowym polakiem),jakie to auto i jaki rocznik?Ale jak cos to najlepiej jechać między Britania Estate a salonem BMW,na samym końcu burry parku a nawet troche dalej,u pakistańczyków(tak tak u nich) bo w angielskim warsztacie przyczepiają sie do wszystkiego!A tam zawsze mozna się jakos dogadać!Koszt to 55 funtów,jezeli wszystko jest OK z autem,jezeli nie to jakieś 90 funtów
|
| Gazella | Post #3 2007-04-29 19:46 (2 lata temu) |
Z nami od: 26-07-2006 Skąd: Luton |
Caspi,
super, dziekuje. nie jezdze w strone Bury Parku ale sie na pewno wybiore. Mam Vectre z 1998r jestem z niej zadowolona bo swietni mi sie jezdzilo nia jak mieszkalam w wiejskim przestrzennym Norfolku, w Luton nie potrzebuje takiego duzego auta (prawdopodobnie w ogole nie potrzebuje zle sie przyzwyczailam do niezaleznosci jaka daje samochod). Jak mozesz mi poradzic konkretny warsztat to bede wdzieczna. Gazella
|