MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Na stałe w Luton

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

StylistkaLU

Post #1 Ocena: 0

2013-04-10 19:24:08 (12 lat temu)

StylistkaLU

Kobieta

Konto zablokowane

Z nami od: 10-04-2013

Cześć :)
Mam w planach przeniesc sie na stale do Luton z Polski i ciekawi mnie jak duzo osób bylo by zainteresowanych , przedluzaniem paznokci, przedluzaniem rzes czy fryzjerstwem, wszystko profesjonalnie. Zastanawiam sie jeszcze czy wolicie isc do salonu a moze jak ktos do was do domu przyjdzie?
Z gory dziekuje za wskazówki :) kazda podpowiedz jest cenna :) wiec piszcie :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Vivienne

Post #2 Ocena: 0

2013-04-10 21:15:37 (12 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

2013-04-10 19:24:08, StylistkaLU napisał(a):
Cześć :)
Mam w planach przeniesc sie na stale do Luton z Polski i ciekawi mnie jak duzo osób bylo by zainteresowanych , przedluzaniem paznokci, przedluzaniem rzes czy fryzjerstwem, wszystko profesjonalnie. Zastanawiam sie jeszcze czy wolicie isc do salonu a moze jak ktos do was do domu przyjdzie?
Z gory dziekuje za wskazówki :) kazda podpowiedz jest cenna :) wiec piszcie :)

Moze w Luton to lepiej burki sprzedawac? :-]

Do góry stronyOffline

jojomaster

Post #3 Ocena: 0

2013-04-10 21:34:39 (12 lat temu)

jojomaster

Kobieta

Z nami od: 18-07-2007

hihihi, moglo by wyjsc ;)

a tak na serio, chyba tych fryzjerow i profesjonalistow to przesyt tutaj... ale to moja prywatna opinia :)

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2013-04-10 22:20:38 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

artur1222

Post #5 Ocena: 0

2013-04-10 22:59:19 (12 lat temu)

artur1222

Z nami od: 07-08-2007

Cytat:

2013-04-10 22:20:38, forgetit14 napisał(a):
Luton jest piekny, jesli nie bierzesz pod uwage ze Jest bardzo niebezpieczny ze wzgledow na iloscia islamskich ekstremistow. sila rzeczy reszta moze byc mniej niz przyjaznie nastawiona do imigrantow.
Zbadaj nasycenie rynku ile tam jest fryzjerow a ile przecietnie w takim miasteczku. Wiekszosc ludzi z kasa na takie zabiegi dawno temu wyniosla sie z Luton.to tez wez pod uwage. Muzulmanki beda placic swoim, utrzymasz sie z tak okrojonego rynku tam?

No tak bo w Londynie to sami rodowici anglicy i jest bardzo bezpieczny wogole pozbawiony islamskich ekstremistow!

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2013-04-10 23:06:41 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

krakn

Post #7 Ocena: 0

2013-04-10 23:15:39 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

Wiadomo że chodzi o to by mieszkać i żyć najbezpieczniej jak to możliwe, różnica między Londynem a Luton jest taka ze w Londynie to są w kilku dzielnicach, w Luton to raczej całe miasto tak jak Slough.

Poza tym nie tyle chodzi ilu jest tych co nie będą naszymi klientami, tylko ilu jest tych co będą.
Czyli jak duży jest tort i ilu jest chętnych do podziału.

Chodzi o ilość klientów, na tych w burkach bym nie liczył.

Owszem, jest spora ilość pań w burkach które korzystają z najlepszych fryzjerów, kupują ubrania w najlepszych i najdroższych marek łącznie z bielizną :D

Ale czy tacy są w Luton?
I co ważne czy przyjdą do niej?
Nie wiem.

Sądzę że większość kisi się wśród bardzo ogranoczonego rynku jakim są mieszkajacy tam Polacy.

Do tego choć może miasto jest dość tanie, to ja się zastanawiam jak dużo jest bogatych klientów?
Bo to oni są lokomotywą rynku.
Bez usług dla nich, będzie to dziubanie ziaren z piasku.
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

mala_mi1

Post #8 Ocena: 0

2013-04-11 00:58:36 (12 lat temu)

mala_mi1

Kobieta

Z nami od: 11-04-2013

Czy Wy naprawde myslice ze, kobiety mieszkajace w Luton sa biedne jak przyslowiowe myszy koscielne i nie maja pieniedzy na fryzjera lub kosmetyczke ? Nosimy zapuszczone pazury mamy zarosniete brwi a wlosy farbuje nam sasiad z przeciwka ? Rozumiem ze, wszystkie zadbane dziewczyny z kasa wyniosly sie do Londynu ? Tutaj na miejscu pozostala bida z nedza*ROFL* Prosze mi napisac jak wedlug Was trzeba byc bogatym zeby moc sobie przedluzyc rzesy, zrobic paznokcie i fryzure ? No naprawde glupszych odpowiedzi dla dziewczyny nie mogliscie napisac. Do StylistaLu osobiscie nie widze swiadczenia profesjonalnych uslug w domu klienta. Zakladow fryzjerskich i kosmetycznych tutaj dostatek i to calkiem dobrze prosperujacych ale sa juz na rynku od dawna i maja juz swoich klientow. Bo wbrew opiniom powyzej nie jestesmy biedne i nie zalujemy kasy na wyglad.

Do góry stronyOffline

krakn

Post #9 Ocena: 0

2013-04-11 01:40:19 (12 lat temu)

krakn

Mężczyzna

Z nami od: 25-06-2007

mala_mi1 źle mnie zrozumiałaś, ja mówię o efektywnym wykorzystaniu czasu pracy.

Nie twierdzę że jest mega bieda itd, tylko o to że mając odpowiednich klientów, można dostać większe napiwki, do ceny, niż w innym miejscu właściwą zapłate.

Jak sama napisałaś, w Luton jest ogromna ilość takich usług, posiadająca stałych klientów.

Nie wiem jaki procent mieszkańców jest z dużą kasą i jest skłonna dobrze płacić za usługi.

A ile to jest dobrze na godzinę w tym biznesie to nie wiem :D
Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer AIM

elemelek

Post #10 Ocena: 0

2013-04-11 06:42:54 (12 lat temu)

elemelek

Mężczyzna

Z nami od: 30-09-2010

Moje początki w UK, to było Luton, ale wyprowadziłem się z tamtąd, po około 1.5 roku. Nie wiele Ci mogę pomóc, ale jest tam masa Polaków, i kilka Polskich salonów fryzjerskich. Pracowałem tam z chlopakami, których co 2 żona była fryzjerką, w domu, albo w jakimś Polskim salonie.

Do góry stronyOffline

Strona 1 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,