MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

KURS TANCA

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

sarnadg

Post #1 Ocena: 0

2011-09-11 19:07:06 (14 lat temu)

sarnadg

Kobieta

Z nami od: 09-09-2011

Witam wszystkich! Mieszkam w Luton i od pewnego czasu poszukuje kursow tanca ale musze przyznac ze z bardzo slabym efektem. Czy ktos z was nie slyszal o jakims kursie w Luton lub w okolicy? Najbardziej interesuje mnie kurs tanca nowoczesnego lub latino.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Dwunasty

Post #2 Ocena: 0

2011-09-11 19:22:27 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

No rzeczywiście jest z tym problem. Dopiero na trzeciej pozycji w google to znalazłem.

http://www.salsamachine.co.uk/

Do góry stronyOffline

sarnadg

Post #3 Ocena: 0

2011-09-12 17:45:17 (14 lat temu)

sarnadg

Kobieta

Z nami od: 09-09-2011

Cszesc, no nie dokladnie chodzilo mi o jeden dzien w tygodniu raz w miesiacu :) ale dzieki za odpowiedz.

Do góry stronyOffline

Dwunasty

Post #4 Ocena: 0

2011-09-12 19:28:01 (14 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

http://www.danceweb.co.uk/dance-class-lesson-luton/bedfordshire/826_2_51.880_-0.430.aspx

Do góry stronyOffline

Dangerous__girl

Post #5 Ocena: 0

2012-03-15 17:59:23 (13 lat temu)

Dangerous__girl

Kobieta

Z nami od: 13-02-2011

Czy ktos chodzi/ł na taki kurs tanca? czy jak bede chodzila raz w tygodniu na poltorej godziny przez 24 tygodnie, to sie czegos naucze, musze powiedziec,ze kompletne tumany z nas w tancu towarzystkim. podrygiwac jak dyskotece to kazdy potrafi,ale walc czy samba, to moze byc wyzwanie:-]tylko mi sie wydaje poltorej godziny tygodniowo to malo i ze sie nic nie nauczymy8-) czy ktos moze mi powiedziec czy to duzo czy malo te poltorej godziny i czy mozna sie w tym czasie czegos nauczyc?

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2012-03-15 18:59:33 (13 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dawno, dawnno temu...jak to jest duza grupa, to raz w tygodniu moze to byc malo, ale jak mniejsza liczba osob, to oczywiscie wiecej uwagi instruktora, wiecej mozliwosci cwiczenia krokow sprawiajacych trudnosc. Zalezy tez ilu roznych tancow beda was uczyc, jak wiele czasu poswiecone bedzie kazdemu stylowi.

Zawsze mozecie cwiczyc pomiedzy lekcjami dodatkowo.
Ada

Do góry stronyOffline

nomercy

Post #7 Ocena: 0

2012-03-15 19:41:47 (13 lat temu)

nomercy

Mężczyzna

Z nami od: 24-10-2010

Skąd: z Warmii, bo temu jeb..mu bocianowi nie chcialo sie leciec na Hawaje. K..wa mac, nie cierpie drobiu

Rok przed slubem zapisalismy sie z zona na kurs tanca. Raz w tygodniu - 1,5 godziny.
Stanadard -
walc a.
walc w.
tango
foxtrot, quickstep, jive, cha-cha, rumba, passodoble, elementy samby, salsy i bluesa

po roku mielismy obcykane po jakies 15-20 elementów kazdego z tanców i na weselu, co poniektórym kopary poopadaly. Do dzis mamy ubaw jak ogladamy miny gosci na zabawie :-]:-]:-]:-]:-]

Takze polecam 8-)8-)8-)
Nawet raz w tygodniu
Tera to nie, ale sie dowiaduj...

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,