MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Praca w Luton lub okolicach

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

daniel80

Post #1 Ocena: 0

2011-08-03 08:24:53 (14 lat temu)

daniel80

Mężczyzna

Z nami od: 03-08-2011

Witam. Jestem w Luton od dwóch tygodni. Przyjechałem na gotowe. Tak mi się wydawało. Okazało się. nie ma pracy. Teraz dziewczyna co okazało się wykorzystała mnie do przyjazdu na wyspy nie chce mieć ze mną nic wspólnego. POTRZEBUJĘ POMOCYYY !!!!!!

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

perfekcja

Post #2 Ocena: 0

2011-08-03 09:45:02 (14 lat temu)

perfekcja

Kobieta

Z nami od: 17-05-2008

A co juz zrobiles zeby znalezc prace? Pytam, zeby niepotrzebie nie pisac tego, co juz byc moze masz zaliczone. Jaka praca Cie interesuje? Jak angielski?

Do góry stronyOffline

Niezapominajka7

Post #3 Ocena: 0

2011-08-03 09:58:25 (14 lat temu)

Niezapominajka77

Kobieta

Z nami od: 29-07-2011

Jak jest tu od dwóch tygodni, to pewnie nawet nie bardzo wie co robić ;/ Do tego sytuacja z tą jego dziewczyna.

Poszukaj na wluton.net.
Moze napisz ogłoszenie na polskich sklepach. Ja nie szukałam za bardzo pracy, ale to mi przychodzi do głowy. Pewnie mało pomocne ;/
AptekaLeki co uk

Do góry stronyOffline

Strona WWW

perfekcja

Post #4 Ocena: 0

2011-08-03 10:06:07 (14 lat temu)

perfekcja

Kobieta

No nie kazdy musi byc ciemna masa:)
Zanim ja tu przyjechalam to duzo czasu spedzilam czytajac strony i fora dla emigrantow i robiac notatki i jakies mgliste pojecie o sprawach mialam.

[ Ostatnio edytowany przez: perfekcja 03-08-2011 10:06 ]

Do góry stronyOffline

daniel80

Post #5 Ocena: 0

2011-08-04 09:47:05 (14 lat temu)

daniel80

Mężczyzna

Nawet nie miałem jak, Ludzie u których mieszkam wyjechali. mieli mi pomóc ale to jej rodzina. Szukałem pomocy przez Polaków jakich poznałem ale nic nie idzie jak miało być. Daj namiary jak masz jakieś

Do góry stronyOffline

daniel80

Post #6 Ocena: 0

2011-08-04 09:48:12 (14 lat temu)

daniel80

Mężczyzna

przeglądałem w necie. nic na razie nie znalazłem.

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2011-08-04 10:12:45 (14 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

daniel80

Post #8 Ocena: 0

2011-08-04 11:11:47 (14 lat temu)

daniel80

Mężczyzna

Tak to przeglądałem . Ale zauważyłeś że doświadczenie w jeżdzie po Londynie. Angielski Słaby.
Jestem operatorem koparki....

Do góry stronyOffline

perfekcja

Post #9 Ocena: 0

2011-08-04 12:11:24 (14 lat temu)

perfekcja

Kobieta

Ale pomocnik jak mniemam nie msi znac Londynu...
Jesli slaby angielski, czyli nie ma go wcale, to doradzam szukanie szczescia albo wlasnie wsrod Polakow (popytaj w polskich sklepach, jest ich w Luton kilkanascie, wisi tam pelno ogloszen) albo jak bedziesz mial lut szczescia to uda ci sie w jakiejs agencji, ale niestety watpie w to bo nikt nie chce rozmawiac z kims, kto ma "slaby angielski".

Do góry stronyOffline

Radek1986

Post #10 Ocena: 0

2011-08-04 12:40:39 (14 lat temu)

Radek1986

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 08-04-2011

Cytat:

2011-08-03 08:24:53, daniel80 napisał(a):
Witam. Jestem w Luton od dwóch tygodni. Przyjechałem na gotowe. Tak mi się wydawało. Okazało się. nie ma pracy. Teraz dziewczyna co okazało się wykorzystała mnie do przyjazdu na wyspy nie chce mieć ze mną nic wspólnego. POTRZEBUJĘ POMOCYYY !!!!!!

wiesz gdyby kazdy tu przyjezdzal w slepo i kazdemu moglibysmy pomoc ,to lepiej byloby stworzyc jakas fundacje na rzecz poszkodowanych przez los "No english no work We can always help"
przyjezdzajac do Anglii kazdy dojrzaly czlowiek ma prawo ,a raczej obowiazek na wypadek podobnego zdarzenia sie tu w jakis sposob utrzymac przynajmniej do czasu az zlapie jakiejs pracy,nie wiem co to za dziewczyna ale czy to dziewczyna czy chlopak,dojrzaly emigrant ma ustalone plany na przyszlosc ktore realizuje,jesli nie potrafi tego dopelnic sam ,nikt za niego tego nie zrobi,idz do Job Centre i powiedz Kan aj Talk wit polisz spik? jak sie nie uda to idz do nastepnego ,mozesz trafic na jakiegos polaka i do czasu wykonywanego przez Ciebie zawodu napewno cos dla Ciebie znajdzie ,glowa do gory i lecimy prez zycie,z glowa u dolu na wyspach ,mozesz co najwyzej wachac kwiatki od spodu,potrzebujesz pomocy,nie potrzebujesz..nikt Cie za raczke nie poprowadzi,jedyne co mozemy doradzic,jak najszybciej wybierz sie do Job Centre i spytaj o Polakow,i tak jak jedna pani mowila/czy pan(przepraszam nie zauwazylem) na polskich sklepach sa ogloszenia,z tego co wiem to prace mozesz znalezc byle jaka przynajmniej do czasu az obeznasz sie w jezyku ,jesli nie masz na utrzymanie i myslisz ,ze nie dasz rady ,to wroc do Polski ,i przyjedz kiedy bedziesz gotowy na nowe wyzwania zyciowe.
"Ile mozna patrzec na ludzi,udajac glupka,by widziec tylko to jak bardzo chcieliby byc madrzejsi?"RL:Zawod wyuczony: Kucharz,Technolog Zywienia,Teolog-Filozof(ps:uwielbiam siekac mozgi) Zainteresowania: Filozofia Psychologii,pisze Wiersze,Aforyzmy,Neologi

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

Strona 1 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,