MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Polonia w letchworth i hitchim

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

aniolek1

Post #1 Ocena: 0

2010-10-10 21:42:22 (15 lat temu)

aniolek1

Mężczyzna

Z nami od: 10-10-2010

halo ludzie jestescie tam czy was nie ma?jest tam pieknie i chcial bym sie przeprowadzic z rodzinka ale zona ma opory z powodu braku rodakow,kobiety...bardzo chetnie nawiaze kontakt szczegolnie z mamuskami,poniewaz mamy trojke fajnych bobasow pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

maw2be

Post #2 Ocena: 0

2010-10-11 14:54:46 (15 lat temu)

maw2be

Mężczyzna

Z nami od: 04-10-2006

no witam
a dokładnie gdzie będziesz mieszkać w lgc czy hitchin? jest tu troche polaków zarówno w jednym jak i drugim mieście. do tego stevenage też ma ich troche :) jak będziesz w lgc to daj znać wyskoczymy na piwo to ci poopowiadam co gdzie i jak w lgc :)

a nasze żony to na pewno się dogadają, ja mam dwóch małych chłopaków :) a miasto rzeczywiście piękne.

[ Ostatnio edytowany przez: maw2be 11-10-2010 14:55 ]

Do góry stronyOffline

aniolek1

Post #3 Ocena: 0

2010-10-11 21:29:20 (15 lat temu)

aniolek1

Mężczyzna

no czesc.fajnie ze sie odezwales troche sie posmialismy bo wiad.wyslalam ja- zona krzyska -i z mila checia napijemy sie piwa,,wlasciwie to co niedz.jestesmy w letchworth i szwedamy sie tam zeby lepiej poznac miasto i wlasnie brakowalo mi polskich twarzy i b.sie ciesze ze jednak jestescie.mieszkamy w londynie od 10 lat i troche tu straszy(w przenosni)chaty drogie lata leca a trzeba gdzies ulokowac sie na stale.tylko gdzie?fajnie byloby sie spotkac

Do góry stronyOffline

aniolek1

Post #4 Ocena: 0

2010-10-12 06:10:15 (15 lat temu)

aniolek1

Mężczyzna

no czesc.fajnie ze sie odezwales troche sie posmialismy bo wiad.wyslalam ja- zona krzyska -i z mila checia napijemy sie piwa,,wlasciwie to co niedz.jestesmy w letchworth i szwedamy sie tam zeby lepiej poznac miasto i wlasnie brakowalo mi polskich twarzy i b.sie ciesze ze jednak jestescie.mieszkamy w londynie od 10 lat i troche tu straszy(w przenosni)chaty drogie lata leca a trzeba gdzies ulokowac sie na stale.tylko gdzie?fajnie byloby sie spotkac

Do góry stronyOffline

aniolek1

Post #5 Ocena: 0

2010-10-12 12:38:22 (15 lat temu)

aniolek1

Mężczyzna

czesc maw2be jesli cie urazilismy to przepraszamy.to nie byl glupi kawal tylko zwyczajnie namieszalam cos i nie moglam wysylac wiad.stad pomysl na uzycie maila meza,nie wiedziec tylko czemu pisalam w jego imieniu,sorry.tak czy inaczej jest nam b.milo ze odpisales.nadal jestesmy zainteresowani miastem letchworth i bylo by nam milo gdybys zechcial utrzymac z nami kontakt.

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,