pit-y,benefity itp.
Str 3 z 3 |
|
---|---|
goskauk | Post #1 Ocena: 0 2010-05-14 11:01:51 (15 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2008 Skąd: Reading |
Lukrecja-to chyba Licorice,poszukaj u chinczykow,oni maja wszystkie ziola i cuda,a a jak nie to ci powie gdzie kupic.I jeszcze Holland and Barret i podobne sklepy.
pit-y,benefity itp.
|
krakn | Post #2 Ocena: 0 2010-05-14 18:27:36 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
mnie czasami udaje się znaleźć u hindusów, albo w sklepach z ziołami i zdrową żywnością, czy to Vit K (w aptece nie dali mi) czy propolis itp
Kiedys szukaliśmy jakiegos specyfiku i też apteka nie chciała nam sprzedac a cipaty poinformował że nie powinno się go dawać dla ludzi, nie pamiętam co to było, wosk w płynie jakiś czy coś takiego Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
Post #3 Ocena: 0 2010-05-14 18:54:31 (15 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #4 Ocena: 0 2010-05-14 19:25:39 (15 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
pyralginy akurat nie znam choć słyszałem,
Z lekami jest tak że każdy z krajów ma swoje normy i swoją komisje dopuszczającą do obrotu jeżeli coś jest lekiem podlega tej komisji i musi przejść całą procedure dopuszczającą. Tutaj zapewne mają odpowiednik tego lekarstwa. he, czy znaleźliście w UK Aspiryne bayer-owską? mnie się nie udało a pół europy ją zajada a amerykanie nawet zalecali codzienną pastylke :> w UK maja swoją aspiryne, która uważam ze nie jest tak dobra więc kupuje w niemczech albo w pl. Ale takie są przepisy i dobrze bo czasami to uratowało nie jedne zycie, gdy po raz setny przebadany lek okazał się jednak szkodliwy a nawet zabójczy. poza tym trzeba sobie zdawać sprawe że czasami leki faktycznie zawierają szkodliwe składniki, w jednych krajach z pewnych względów dopuszcza się dany składnik a w innym nie. Bardzo dużo na ten temat można sobie poczytać przeglądając dział medyczny Swiat nauki. na przestrzeni lat było bardzo dużo rozpraw naukowych i sporów politycznych na ten temat. Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|