Cytat:
2008-05-17 20:21:52, perfekcja napisa³(a):
Kane negatywne nastawienie opinii publicznej? Mozesz powiedziec cos wiécej? Co masz na mysli?
Czytalem juz niejedna negatywna wypowiedz o tym szpiatalu w lokalnych gazetach (ktore chyba lubia na nim wieszac psy). Jedne z najgorszych not w kraju w pewnych kategoriach, brud itp. Choc prawda jest taka ze kazda afere sie naglasnia a o tych dobrych stronach na codzien sie nie mowi.
http://www.ldh.nhs.uk/news/2008/index.htm oczywiscie prezentuje same superlatywy ;)
Niemniej jednak jak dla mnie szpital jak szpital - cud czystosci to pewnie nie jest ale po polskich szpitalach nie mam co sie przyczepic (powyzej sredniej). Lekarze generalnie OK, czyli mozna miec szczescie albo wyjatkowego pecha (jak Graza, wyrazy wspolczucia). Ja bylem tam z dzieckiem raz o 1:00 w nocy (ostra dusznosc), ale od razu zajechalismy pod A&E (otwarte non-stop). Pomimo flegmatycznej pani na wejsciu i niewielkiej kolejki mniej lub bardziej cierpiacych osobnikow zajeli sie synkiem blyskawicznie i skutecznie.
Pozdrawiam, szczegolnie rodzacych, my coraz blizej :)
Think of ways to make it possible, not why it cannot be done.
Figuring things out for yourself is the only freedom anyone really has. Use that freedom.