Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Luton » LUTON po raz pierwszy za granica

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Luton" opiekują się: Redakcja

Strona główna » Luton » LUTON po raz pierwszy za granica

Nowy tematNowy post

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 4 z 8
vitek

Post #1

2008-04-09 16:27:48 (6 miesięcy temu)

vitek

Mężczyzna

Z nami od: 19-06-2007

Czyli od tago że znalazł pracę na gumtree doszliśmy do tego że załatwili mu ją znajomi. To się nazywa ewolucja poglądów :-)
Ja mogę czytać tylko tak dobrze jak dobrze piszecie
Work is the curse of the drinking class

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Krzysztof_L

Post #2

2008-04-09 16:34:22 (6 miesięcy temu)

Krzysztof_L

Z nami od: 02-10-2007

mak4701:

Jesli chodzi o jedzenie to wszystko zalezy - bo jak jest ktos w domu kto gotuje, to przy ilosci osob wiecej niz 1, koszt jedzenia prawie nie wzrasta.
Z perspektywy osoby samotnej, zywiacej sie na miescie (bo dla siebie samego nie oplaca sie gotowac - koszt mniej wiecej ten sam i ma sie mniej czasu dla siebie) to wydatki jednak sa spore. W przypadku pary to juz wychodzi naprawde tanio, wiec zalezy od sytuacji.

Ja sie domyslilem, ze ta dziewczyna nie jedzie po to zeby odlozyc tylko zeby zyc. Mam na ten temat troche inna filozofie zyciowa - nigdy nie wiadomo co bedzie jutro, a pieniadze sa po to zeby dawaly radosc, umozliwialy rozwijac pasje, podrozowac a nie po to zeby lezaly. Jasne, mozna odkladac np. na wklad do kredytu hipotecznego itd... ale z mojej strony to nie wiem kto powiedzial, ze koniecznie trzeba miec wlasne mieszkanie itd... ja mam na to czas jeszcze.

Do góry stronyOffline

eamane25

Post #3

2008-04-09 16:36:43 (6 miesięcy temu)

eamane25

Kobieta

Z nami od: 08-04-2008

nie bede sie spierac mna forum bo zanim wylece bede miala wrogów!:) a tego w ogóle nie mam w planach:)a Wy macie pracę swoich marzeń.?jest szansa na to,że mozna czesc funduszy odlozyc na przyszlosc tam?To mnie zastanawia.Oczywiscie decyzji odmownych nie przyjmuje do swiadomosci!Lece tam z nadzieja, ze podszlifuje jezyk (abym tylko na nim pypcia nie dostala):) i poznam jak to jest!Zarobki owsszem mnie intresuja nie ukrywam, ale co z tego jak u nas nic nie ma w kraju.źle się dzieje:(, chociaz analitycy twierdza ze PKB mamy wysokie a za tym wzrost gospodarczy rowniez go go go higher up:) ciekawe..:)

Do góry stronyOffline

eamane25

Post #4

2008-04-09 16:41:16 (6 miesięcy temu)

eamane25

Kobieta

drogi Krzysztofie!
Podziwiam ludzi, ktorzy maja swoja wlasna filozofie zycia.jade tam aby zobaczyc jak tam jest.Kieruje mna ciekawosc i chec wziecia zycia w swoje rece skoro tu mi nie wychodzi!Oczywiscie przezorny zawsze ubepieczony a tam ta maxyma to chyab podstawa dzialania.A ta dziewczyna To beata:)czyli ja 25 latka z okolic szczecina:)

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #5

2008-04-09 16:43:48 (6 miesięcy temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

Odpowiedz na pytanie o wymarzona prace i odlozenie funduszy: wszystko zalezy od Ciebie. Jak widac masz sporo entuzjazmu i zakladam, ze nie zabraknie Ci go na miejscu i bedzisz robic to co da Ci satysfkacje i pieniadze :-) Albo chociaz jedna z tych rzeczy ;-)

Oczywiscie im masz wieksze fundusze poczatkowe tym bezpieczniej bedziesz sie czula. Nie ma potrzeby brac ich ze soba, mozna je miec na koncie w Polsce i wyplacac z bankomatu w razie potrzeby.
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOffline

lady2912

Post #6

2008-04-09 16:47:56 (6 miesięcy temu)

lady2912

Kobieta

Z nami od: 29-11-2007

vitku cieszy mnie to, ze wreszcie doszedles o co chodzi. lepiej pozno niz wcale..... :-]koniec tematu.
wybacz Beatko, nie moglam sie powstrzymac...:)

co do Twojego pytania, ja nie jestem z Luton ale mam nadzieje ze bedziemy spotykac sie na forum:-D
Zarobki sa rozne, ale przy odrobinie szczescia napewno dasz rade. jedno jest pewne- jak juz znajdziesz prace zarobisz wiecej niz w Polsce.

[ Ostatnio edytowany przez: lady2912 09-04-2008 16:48 ]

Cos, podobnie jak nic, moze zdarzyc sie wszedzie....

Do góry stronyOffline

eamane25

Post #7

2008-04-09 16:53:14 (6 miesięcy temu)

eamane25

Kobieta

hehehe czasami mozna sie podroczyc z granica dobrego rozsadku wiec zostaje WAM wybaczone mimo ze ksiedzem nie jestem:)dobrze ze macie tyle energii w sobie ze jeszcze pomagacie takim swiezaczkom jak ja! Z calego serca dziekuje!!!!!do milego zobaczenia ulyszenia przylecenia whatever!:)

Do góry stronyOffline

eamane25

Post #8

2008-04-09 22:19:05 (6 miesięcy temu)

eamane25

Kobieta

jest tu kto?:):-D

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #9

2008-04-09 22:38:01 (6 miesięcy temu)

Richmond

Kobieta

Moderator

Z nami od: 06-02-2007

To nie chat. Masz jakies dalsze pytania to zadawaj smialo.
Nie ponosze odpowiedzialnosci za skorzystanie z udzielonych porad.

Do góry stronyOffline

eamane25

Post #10

2008-04-10 09:44:41 (6 miesięcy temu)

eamane25

Kobieta

tych pytan przed wyjazdem sie gromadzi i gromadzi:)chyba powinnam zalozyc teleturniej "Milion pytan do:)hihi. A Wy jak długo sie uczyliscie angielskiego?Ten ich akcent mnie przeraża brrr....Good morning everybody:) do uslyszenia.Ciekawa jestem ile mi zajmie osluchanie sie z jezykiem:)buziaki

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 8 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 ] - Skocz do strony