tacy sa faceci
hmmm...
Przeglądaj forum |
Działem "Newark" opiekują się: marcheweczka, marcinb |
|
Strona główna » Newark » Jakies kobiece opinie? |
| Autor | (Odpowiedzi: 9) |
|---|---|
| marcinb | Post #1 2007-03-25 03:35 (2 lata temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark |
|
| kik1976 | Post #2 2007-03-25 08:56 (2 lata temu) |
Z nami od: 30-08-2006 Skąd: midlands |
raczej bym powiedziala - o wlasnie tacy sa faceci. wcale nie sa tajemniczy, ja u swojego po oczach widze, ze czos kombinuje hahah, pozatym wczesniej czy pozniej wygada sie chwalac sie kolegom. z pamiecia u mezszczyn jest roznie, przewaznie pamietaja , to co chca pamietac i udaja ze maja ktotka pamiec ahahh. z zazdroscia - to raczej nie zazdrosc tylko instykt samczy.pozatym wiekszosc facetow , to narcyzy. inaczej mowiac, z nimi zle , bez nich jeszcze gorzej.
|
| navy | Post #3 2007-03-25 22:02 (2 lata temu) |
Z nami od: 25-05-2006 Skąd: Grantham |
Podpisuje sie pod powyzsza wypowiedzia ;)
Strasznie prawdziwie to brzmi, no ale coz z nimi zle ale bez nich jeszcze gorzej ehhh |
| miss_cherie | Post #4 2007-04-23 23:35 (2 lata temu) |
Z nami od: 23-04-2007 Skąd: Ruskington |
prosze mi wybaczyc, ale to medialnie tendencyjne, a takie artykuly i wznoszenie tematu daja wieksze przyzwolenie facetom na 'nie staranie sie' albo 'wychylanie przy browarze za meska solidarnosc' ;)
i choć jest cos na rzeczy w ogolnych meskich tendencjach, to daja rade tylko przy flircie niezaleznej pozornie pani z piotrusiem panem :) bo nie lubie uogolnien... pozdrawiam dojrzalych i swiadomych panow :) |
| marcinb | Post #5 2007-04-23 23:45 (2 lata temu) |
prosze, prosze...
czyzby tylko opinie, silnych, niezaleznych kobiet czy tylko niezadowolonych z powodu solidarnosci plemnikow my faceci jestesmy prosci w obludze (a przynajmniej ja) - w mysl zasady: chlop sie nazre, chlop sie wyspi, chlopu dobrze... ale to juz kobiety sobie dopowiadaja jacy sa mezczyzni, jak ich zmienic i jacy to byli inni na poczatku znajomosci. a my zawsze jestesmy tacy sami tylko ogniskowa spojrzenia kobiet jest za bardzo zmienna a tutaj cos z innej beczki: Polki ale czy wy takie jestescie naprawde... czy to tylko meska propaganda? pozdrawiam z lekko szowinistycznym przymruzeniem oka ;-P Audaces fortuna iuvat
|
| miss_cherie | Post #6 2007-04-24 00:09 (2 lata temu) |
Drogi Panie Marcinie,
Szanowna Redakcjo, Pragne zauwazyc fakt, iz me slowa zostaly wlasnie uogolnione i zle zinterpretowane. Bo o zmianach faceta charakteru, zwiazkach, ich poczatkach, babskich wyobrazeniach i tykajacym zegarze bilogicznym nawet nie wspomnialam Lubie meska prostote, konkretnosc i lagodny ton glosu, nawet jesli wyraza dezaprobate. Akceptuje fakt istnienia facetow samcow w balladzie o lekkim zabarwieniu szowinistycznym. Tylko wszelkie kwestie Mars i Wenus traktuje z przymruzeniem oka Ale kibicuje, panie Marcienie, kibicuje i pozdrawiam ps. a kobiety? to zlozona kwestia i zanudzi tutaj czytelnikow aktualnych i potencjalnych |
| navy | Post #7 2007-04-24 10:35 (2 lata temu) |
A ja zaczynam myslec ze tu nie chodzi o to czy to kobieta czy facet tylko o wychowanie.
Wydaje mi sie ze ogolnie Polacy sa narodem bardziej zorganizowanym (niekoniecznie w grupie choc jak trzeba to potrafimy sie zorganizowac bardzo dobrze), i co najwazniejsze mamy wlasna inicjatywe i lubimy jak cos nam wychodzi. W porowaniu do coponiektorych narodow (albo moze i wiekszosci) lubimy czystosc i porzadek oraz nie boimy sie pracy, zwlaszcza jesli jestesmy za nia odpowiednio wynagradzani. To wszystko sklada sie na to ze przecietna kobieta z Polski jest przedsiebiorcza, ma leb na karku i jest jak niektorzy mowia "multifunkcyjna" ;) Faceci tez zazwyczaj wiedza co robia (poza wieczna zabawa ale oni zawsze sa i beda dziecmi- zabawki sie tylko zmnieniaja na drozsze), maja pewna kulture i wychowanie wyniesione jeszcze z domu jako ze posiadamy swe gleboko zasiane tradycje ktore nie dosc ze czasem ciezko wyplewic to tu zagranica wydaja sie calkiem mile przyjemne, tak ze czlowiek jest z nich dumny ;) Yyy dobra to o czym mialy byc te opinie? |
| marcinb | Post #8 2007-04-24 13:33 (2 lata temu) |
my sie nie bawi,y nowymi, drozszymi zabawkami.
my po prostu oswajami dziki i nieokielznany swiat elektroniki i mechaniki by uczynic go przyjaniejszym dla kobiet. no bo kto jak kto ale to facet wynalzl pralke zeby sobie kobieta paznokci nie zniszczyla nie to ze wredny szowinista jestem... Audaces fortuna iuvat
|
| navy | Post #9 2007-04-24 20:28 (2 lata temu) |
Tiaaa
|
| miss_cherie | Post #10 2007-05-20 23:45 (2 lata temu) |
no bo kto jak kto ale to facet wynalzl pralke zeby sobie kobieta paznokci nie zniszczyla
tyle, że ten facet nie zrobił tego bezinteresownie - kobieta w tej pralce ma prać najlepiej jego rzeczy |