czekam na propozycje

Str 3 z 3 |
|
---|---|
miss_cherie | Post #1 Ocena: 0 2007-05-20 23:42 (18 lat temu) |
Z nami od: 23-04-2007 Skąd: Ruskington |
powróciłam tutaj... jakaś data integracji kolejnej?
czekam na propozycje ![]() |
navy | Post #2 Ocena: 0 2007-05-23 19:42 (18 lat temu) |
Z nami od: 25-05-2006 Skąd: Grantham |
Hej,
z tego co ostatnio zauwazylam integracyjnie bylo prawie co weekend (jak bylam co drugi) w Newark. Mam nadzieje ze w nast weekend tez gdzies razem pojdziemy? Tak przy okazji- Ruskington to jednak kawalek drogi do Newark... Zapraszam czasem do Grantham (choc ostatnio to chyba wiecej bywam poza swoja wioska ![]() |
marcinb | Post #3 Ocena: 0 2007-05-23 19:54 (18 lat temu) |
Z nami od: 20-05-2006 Skąd: Newark on Trent |
ta niedziela 8 rano jedziemy do gibraltaru na caly dzien.
w programie: - gupie pytania z gupiej xiazeczki tak jak ostatnio - jeszcze gorszy flirt towarzyski bo w wydaniu lokalnym - dramat slowianskiej finezji kontra doslownosc saksonskiego troglodyty - muzyka, piwo z konserwy i tance bez przerwy - opalanie na plazy - jesli slonce - opalanie w solarium - jesli deszcz - kapiele w morzu - zaproszenie dla czlonkow klubu morsow - grill - kamila zaszalala i kupila nowy za cale 9.99 w argosie i cos tam jeszcze ale nie wiem co bo mnie glowa boli i kaszle - i koniec z afterkami o 3 rano u mnie w domu. myszy mi sie budza i skarza. a ja potem mam kaca ludojada. nie od wodki bynajmniej jeno od rozmow filozoficznymi zwanymi. poz, Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona - Albert Einstein
|