Witam - informuję, że uruchomiłem otwartą galerię zdjęć ukazujących okolice hrabstwa Lincolnshire. Szczególnie bliskie mi są Lincoln i Newark (ze względu na miejsce pobytu), jednak zapraszam do tworzenia albumów dotyczących wszystkich pozostałych miast i miejscowości. Strona nie ma charakteru komercyjnego. Wiem, że wielu z nas interesuje się fotografia, więc postanowiłem udostępnić możliwość publikacji Waszej twórczości szerszemu gronu. Jest to projekt eksperymentalny i mam nadzieję, że będzie się szybko i w dobrym kierunku rozwijał. Oczekuję na uwagi, sugestie i propozycje współpracy przy tej stronie. Zarejestrowany użytkownik będzie miał możliwość tworzenia własnych albumów, oceny zdjęć, zamieszczania komentarzy, wysyłania kartek elektronicznych ze zdjęciami ze strony oraz wiele innych przywilejów. Ze względu na bezpieczeństwo strony i nadzór nad rodzajem zamieszczanych zdjęć (dotyczy głównie niepożądanych na stronie zdjęć o treściach niezwiązanych se stroną), wszystkie zdjęcia będą musiały być zaakceptowane przez administratora strony przed ich publikacją. Obiecuję, że proces akceptacji i publikacji będzie przebiegał bardzo szybko i sprawnie. W przypadku jakichkolwiek problemów lub pytań dotyczących funkcjonowania lub obsługi strony proszę o kontakt mailowy.
Na początek zamieszczam kilka fotografii własnego autorstwa (z czasem będzie ich przybywać) - zapraszam do galerii - Lincolnshire Photo Gallery