Prawo jazdy dla kaĹźdego

Forum dyskusyjne

Nottingham » Ile placicie za wode?

Przeczytaj Regulamin forum | Zobacz też:

Galeria użytkowników Mapka użytkowników Pytania i odpowiedzi

Przeglądaj forum

Działem "Nottingham" opiekują się: marcheweczka, UKDarek

Strona główna » Nottingham » Ile placicie za wode?

Nowy tematNowy post

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Autor Strona: 2 z 2
mak4701

Post #1

2007-09-22 15:19 (rok temu)

mak4701

Kobieta

Z nami od: 12-04-2007

Ja place Ł300 na rok - mysle ze to chyba nie jest tak zle bo to wychodzi Ł25 m-cznie - uzywam ile chce i kiedy chce - nie oszczedzam.
Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer gadu-gadu

anika84

Post #2

2007-09-22 16:34 (rok temu)

anika84

Kobieta

Z nami od: 14-03-2006

mi zrobili niezly myk z ta woda. jak bylam w pl a chlop tu to przez rok nie przyslali rachunku a teraz (no 4 miechy temu) przyszedl list od firmy sciagajacej dlugi ze mamy 1000f oddac hahaha splacamy po 10f tyg bo prawnik powiedzial ze i tak trzeba zaplacic zeby byl spokuj a potem sie sadzic :/
Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie.

Do góry stronyOffline

frelcia

Post #3

2007-09-22 23:19 (rok temu)

frelcia

Kobieta

Z nami od: 01-05-2007

U mnie rocznie wychodzi £204, w 2 bed house z trzyosobowa rodzina.

Pozdrawiam
Kiedy skrzyżują się ze sobą chmury - będzie padał deszcz, kiedy skrzyżują się ze sobą słowa - będzie bójka.

Do góry stronyOffline

E-mailNumer MSN Messenger

mcdonesco

Post #4

2007-09-22 23:25 (rok temu)

mcdonesco

Kobieta

Z nami od: 06-06-2007

No to ja już jestem głupia i nie wiem o co chodzi.My wynajmujemy mieszkanie dwupokojowe czteroosobowa rodzina i płacimy od marca do marca 120£. Lejemy tyle wody ile nam potrzeba , nie mamy licznika, mieszkamy w Londynie ale nie w samym centrum.
Budzi sie we mnie straszne zwierze... podejrzewam ze to leniwiec

Do góry stronyOffline

Andziula

Post #5

2007-09-22 23:43 (rok temu)

Andziula

Kobieta

Z nami od: 21-06-2007

Ja za pol roku 115f:-)
Nasz świat jest tym czym stworzą go nasze myśli...

Do góry stronyOffline

najkimuk

Post #6

2007-11-08 16:50 (rok temu)

najkimuk

Z nami od: 06-11-2007

ja mam na licznik wode i jak dzwonilem do nich ze by go zarejestrowac to byla parodia babka pyta sie mnie ile osob mieszka mowie ze 3 ja zona i syn ile razy dzienie sie panstwo kapieci ja mowie ze codzienie ile razy w tygodniu robicie pranie ja mowie 3 razy i tak dalej i tak dalej a na koncu sie pyta ile razy panstwo korzystacie z ubikaci to juz niewytrzymalem i powiedzialem ze za zona niechodze do kibla tak durne pytania zadaja ze szok a ona odpowiada ze musi ustalic taryfe platnosci wedlug planu i wyszlo f235 na rok a ja jej mowie ze mam licznik i to ma byc naliczane wedlug licznika a nie planu jakiegos zasranego a dom w ktorym mieszkam ma 3 sypialnie 2 lazienki jest duzy gdzie 2006 r zostala ukonczona budowa i niema znaczenia czy to jest nowy czy stary liczi sie ilos osob ale to jest glupi angielski system

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony