MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Pomozcie chcem do londynu - ktos tam na mnie czeka

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Anonim

Post #1 Ocena: 0

2005-03-31 09:45 (20 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Czesc wszystkim

Jestem w angli juz miesiac, teraz jestem w nottingham. Mam prace niesty tylko na pol etetu, ale juz cos sie kreci od poniedzialku zaczynam nowa na caly etat. Ale i tak nie oto mi chodzi. Najpierw bylem w Kings lynn ale tam nie znalezlismy pracy jakos sie znalazlem z Notts. Niesty moja druga polowa - Klaudia jest w londynie. Niby blisko, jedna wyspa a jednak daleko. Moja dziewczyna jest aupair w lodynie poza tym uczy sie dziennie w collegu i niema kontaktów, ja chcem znalezc prace w londynie, w koncu pojechac do niej i zaczac nowe zycie. Razem chcemy zostac w angli dluzszy czas. Wyjechalem z polski za nia niestety sie tak zlozylo ze jestem od niej jakies 200 km. Jesli jest ktos kto moze mi pomoc, ma kontakty, moze jest u kogos jakas robota w londynie prosze o kontakt, z mieszkanimi z tego co wiem niema wiekszego problemu takze bez problemu znajde. To tyle wracam szukac dalej roboty w necie.

pozdrawiam wszytkich Artur
sokol@dobrynet.pl

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2005-03-31 11:52 (20 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #3 Ocena: 0

2005-03-31 13:38 (20 lat temu)

Anonim

Nastepna zgryzliwa osoba, nie prosilem o osady tylko o pomoc, pozatym skad ty mozesz wiedziec cokolwiek o mnie i mojej kobiecie, napisalem ze ona niema kontaktow i uczy sie dziennie. Poza ty,m szuka mi pracy i widzimy sie czesto, bo przyjezda do mnie. poza tym chyba mi sie niechce komentowac twojego postu, Bo ni oto tu chodzi

Artur

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2005-03-31 14:05 (20 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #5 Ocena: 0

2005-03-31 22:53 (20 lat temu)

Anonim

ja w ogole nie rozumiem jak ktokolwiek moze znalezc komus prace? tzn co, samemu Ci sie nie chce szukac?
zeby sie zatrudnic to musisz sam dogadac sie z pracodawca a nie poprzez osobe trzecia. jakas nowa moda z tym proszeniem ludzi o znalazienie pracy? w Polsce tez sie tak teraz robi?

hmmmmm

skorzystaj z jobcentreplus maja mase ofert pracy w londynie...

Do góry stronyOffline

Anonim

Post #6 Ocena: 0

2005-04-05 17:33 (20 lat temu)

Anonim

najlepiej jak bedziesz na miejscu, co jesli zadzwonisz do pracodawcy a on bedzie chcial cie widziec np. dzisiaj za 4h na rozmowie
powodzonka

Do góry stronyOffline

piotres63

Post #7 Ocena: 0

2006-09-14 03:28 (19 lat temu)

piotres63

Z nami od: 10-09-2006

Sprubuj na Bondstreet w agencji Adecco napeno cos Ci znajda.Pokrec sie po Londynie,napewno cos znjdziesz.jak chcesz pracowac ,to znajdziesz.....powodzenia!!!!
PIOTR

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,