MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Clifton. Jakie odczucia?

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 2 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

chojraczeyna

Post #1 Ocena: 0

2007-07-24 22:44 (18 lat temu)

chojraczeyna

Z nami od: 08-06-2006

Ech, ciezko jest:( To z Chilwell aktualne, ale facet nie chce psa, bylam juz nawet obejrzec house na Lenton, ale "luksusowe, z nowa kuchnia" okazalo sie byc po prostu klamstwem. No moze kuchnia byla nowa, ale jakies 2 lata temu. Jutro jade obejrzec dom na Lenton Abbey (cos jakby dzielnica Beeston), to juz z agencji Whitegates. Moze mi nam sie spodoba? Przy okazji musze wspomniec, ze jestem zachwycona profesjonalnoscia ludzi z Whitegates w Beeston. Od reki zalatwiony viewing, telefon do landlorda, czy zgadza sie na psa, czy umebluje mieszkanie itp. Na prawde polecam:)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

tascam

Post #2 Ocena: 0

2007-09-27 12:14 (18 lat temu)

tascam

Z nami od: 27-09-2007

jak ty dlugo mieszkasz w nottingham?clifton to dobra dzielnica sa sklepy i to nie drogie jak szukasz shop center to sie przeprowac do centrum,spokoj zadnych inprez i tytlko anglicy zreszta bardzo tolerancyjni.zanim zaczniesz wyglaszac jakies opinie to poznaj miejce o ktorym piszesz

Do góry stronyOffline

ex-rak

Post #3 Ocena: 0

2007-09-27 19:32 (18 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

Z nami od: 25-03-2007

Jesli ostatnie zdanie jest do mnie, to odpowiadam.

Tak, mam podstawy do tej wlasnej indywidalnej opinii. W Clifton bylem wielokrotnie. Znam opinie anglikow, ktorzy tam mieszkali. Mam porowniane z innymi dzielnicami w okolicy (Ruddington, West Bridgford, Edwalton, Gamston, East Leak), i innymi miastami w UK. Mam inne zyciowe doswiadczenia, inne oczekiwania, pewnie tez inne mozliwosci. Ale z checia poczytam tez jakie zdanie maja inni uczestnicy forum.

Do góry stronyOffline

tascam

Post #4 Ocena: 0

2007-09-27 19:49 (18 lat temu)

tascam

Z nami od: 27-09-2007

nie wiem jakie masz mozliwosci oraz oczekiwani ja mieszkam na cliftonie i nie jest naprawde dobrze w nocy spokoj czesto zdarza sie tak ze moja zona jest sama z moim syne i nie obawiam sie ja samo zostawic.a jezeli chodzi o luksus to tylko PARK pozdrawiam

Do góry stronyOffline

eurotarget

Post #5 Ocena: 0

2007-09-27 20:57 (18 lat temu)

eurotarget

Mężczyzna

Z nami od: 11-09-2007

Witam Wszystkich, mieszkam ma Clifton od 2 m-cy. Zreszta tez dopytywalem na forum o info o tej dzielnicy i dostalem kilka, ciekawych informacji. Co moge powiedziec, dobrze ze mam umowe-najmu na 6 m-cy i bede mogl sie stad wyprowadzic. Ostatnio przejezdzalem przez Ruddington i tam jest naprawde ladnie. West Bridgford tez wydaje sie byc przyjemnym miejscem do zamieszkania. Ciekawy jestem Waszych opinii, o miejscach w jakich mieszkacie i tam gdzie chetnie byscie sie przeniesli.
Practice makes perfect

Do góry stronyOffline

Strona WWWNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

ex-rak

Post #6 Ocena: 0

2007-09-27 21:51 (18 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

Tescam, i to najwazniejsze, ze Wam sie tam dobrze i spokojnie mieszka. Jak ja sie przenosilem do Nottingham szukalem troche czegos innego. Stad moj kwas.

Jeśli chodzi o luksus to nie jedynie PARK, chociaz luksus tam ma dluga i bogata tradycje. Ale luksus jest poza zasiegiem moich mozliwosc, ani nie w ramach moich oczekiwan. Chociaz chyba nie mam w sumie nic przeciwko.

Do góry stronyOffline

eurotarget

Post #7 Ocena: 0

2007-09-27 22:14 (18 lat temu)

eurotarget

Mężczyzna

O jakiej dzielnicy piszecie? Gdzie jest Park?
Practice makes perfect

Do góry stronyOffline

ex-rak

Post #8 Ocena: 0

2007-09-27 22:27 (18 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

Cytat:

2007-09-27 22:14, eurotarget napisał(a):
O jakiej dzielnicy piszecie? Gdzie jest Park?

Typowy domek w Park wyglada mniej wiecej tak:

uy" target="_blank">Chalupka

i tam masz link do mapy.

Do góry stronyOffline

eurotarget

Post #9 Ocena: 0

2007-10-12 17:20 (18 lat temu)

eurotarget

Mężczyzna

Sluchajcie, mialem niedawno wlamanie do domu. W bialy dzien, przy pieknej slonecznej pogodzie. Wlamywacz przetrzasnal caly dom, pokoj po pokoju. Mi ukradziono laptopa i kamerke internetowa, niestety. Mieszkam 2 miesiace na Clifton i to byla cholernie zla decyzja. Niedawno wyczytalem w Evening Post, ze wlamywacze upodobali sobie wrecz Clifton i okolice Nobel Road. Na szczescie podpisalem umowe najmu na 6 m-cy i juz rozglasdam sie po innych dzielnicach. Moze Wy mi cos doradzicie? I omijajcie Clifton szerokim lukiem.
Practice makes perfect

Do góry stronyOffline

ex-rak

Post #10 Ocena: 0

2007-10-13 22:55 (18 lat temu)

ex-rak

Mężczyzna

Nie zazroszcze atrakcji.

Nottingham, jak wiekoszc duzych miast, bardzo bezpieczne nie jest. Okolice West Bridgford wydaja sie wzglednie bezpieczne w porownaiu z innymi dzielnicami w okolicy.

Troche dzielnicowej statystyki

Nittinghamshire Police

jak Nottingham wyglada w prownaniu zreszta UK mozna znalezc tu:

Gdzie najlatwiej stracic zycie, cnote lub dobytek

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,