Str 5 z 10 |
|
---|---|
Post #1 Ocena: 0 2015-06-11 19:55:32 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
kksiezniczka | Post #2 Ocena: 0 2015-06-11 20:10:08 (10 lat temu) |
Z nami od: 22-12-2006 Skąd: Już nie Essex |
Mi nikt nic nie zapłacił, a mogę polecic Travelrepublic. korzystałam trzy razy i wszystko ok. Polecam bezinteresownie po prostu
![]() ...Wehikuł czasu to byłby cud...
|
littleflower | Post #3 Ocena: 0 2015-06-11 20:38:36 (10 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
fimy te byly niejednokrotnie juz podawane w innych tematach - te jak i inne
Zamowilam taksowke bo nie moge wynajac samochodu - nie mam prawa jazdy ![]() "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
stanislawski | Post #4 Ocena: 0 2015-06-11 22:04:41 (10 lat temu) |
Z nami od: 10-04-2008 Skąd: Narnia |
Tak były w innych tematach - i chciałbym wiedzieć na jakiej zasadzie.
Firma w moim avatarze nie ma przychodu z Polaków. Avatar został tu wstawiony lata temu. I racja - czas go już ściągnąć, bo nie ma sensu. |
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2015-06-11 23:22:07 (10 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Stanisławski czepiasz się
![]() Czym innym jest spamować, a czym innym porównywać różne oferty, a o to tu tylko chodzi. Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
Post #6 Ocena: 0 2015-06-12 07:49:13 (10 lat temu) |
|
![]() Anonim |
Usunięte
|
krakn | Post #7 Ocena: 0 2015-06-12 09:23:44 (10 lat temu) |
Z nami od: 25-06-2007 Skąd: Caterham |
Cytat: 2015-06-12 07:49:13, deco-Latifa napisał(a): Cytat: 2015-06-11 19:51:15, stanislawski napisał(a): Mam pytanie do administracji i modów. Firmy Lowcostholidays i OntheBeach coś zapłaciły MW za reklamę czy mają jakąś specjalną dyspensę? ![]() ![]() ![]() Cos wesołego na początek dnia ![]() Hm, a ja znam Polaków co korzystają z lowcost Holiday, bo nam polecali. Tak że nie wiem dlaczego Stanisławski twierdzisz że z Polakami to nie ma sensu. Natomiast że nikt nie miał szczęścia skorzystać z twojej strony, a przynajmniej się nie chwali i nie poleca, no to już nikt nic na to nie poradzi. ![]() Liczy się czas który żyjemy dla kogoś, reszta to czas śmieć.
|
stanislawski | Post #8 Ocena: 0 2015-06-12 10:21:35 (10 lat temu) |
Z tego co pamiętam, to ona w ogóle nie jest skierowana na rynek polonijny. Zaś avatar ja sobie dałem sam. Reklamy tego serwisu nie ma nawet w ogłoszeniach - ani tu, ani na żadnej innej polonijnej stronie.
Lowcostholidays zaś znam - i znam ludzi stamtąd osobiście. Korzystałem. Są plusy i minusy. Po stronie plusów np. szerokość oferty i jak dla mmie dość przejrzysty system. Po stronie minusów - wynieśli się do Hiszpanii, aby nie podlegać tutejszemu prawu? Dlaczego? Wiecie? Bo ja wiem. I prywatnie miewałem problemy z transferami. Np. w Barcelonie zabrali się i pojechali zanim odebraliśmy walizki i doszliśmy pod Black Horse. Tyle, że wziąłem taksówkę i wyciągnąłem te pieniądze od nich. Korzystając trochę ze znajomości. W drodze powrotnej zaś za kierownikiem siedział jakiś polski renegat, który spóźnił się po czym nas pośpieszał (z dziećmi), a ja mu kazałem spier... na drzewo i zamknąć ryj, bo mu zrobię koło dupy. Zamknął się i klął pod nosem na Polaków po niemiecku i po polsku. Przeprosili za niego. Ostatni transfer na Costa Brava zaś wyznaczono nam w innej miejsowości przez pomyłkę. No i znów strata pół dnia plażowego, bo trzeba było to odkręcać przez komórkę z Anglią. Za to na Krecie transfer ekstra. Ponieważ nie opłacało się po nas posyłać autobusu, zawieźli nas do Bali taksówką - w cenie shared shuttle. Ale generalnie lubię ich. Poza paroma konsultantami i niektórymi podwykonawcami. |
wielbicielka | Post #9 Ocena: 0 2015-06-12 15:22:14 (10 lat temu) |
Z nami od: 29-04-2011 Skąd: Londyn |
Cytat: 2015-06-11 23:22:07, SweetLiar napisał(a): Czym innym jest spamować, a czym innym porównywać różne oferty, a o to tu tylko chodzi. ![]() ![]() Z tej calej klotni o spam i niespam, wyszlo cos .........ciekawego ![]() Stanislawski w poscie wyzej przytoczyles przyklady sytuacji ktore nie powinny miec miejsce...... ale jednak sie zdarzyly. Wykupujac wycieczke, jestesmy przekonani ze wszystko bedzie tak jak to w ofercie opisane a jednak nie zawsze tak jest...... Moze warto napisac z jakimi sytuacjami sie spotkaliscie na wycieczkach z biur podrozy i jak takie sytuacje zostaly rozwiazane lub jak mozna je rozwiazac aby uniknac dodatkowych kosztow finansowych i stresu. Jak ktos chce podzielic sie swoim doswiadczeniem to zapraszam ![]() Zbilzaja sie wakacje, moze komus sie przyda. |
stanislawski | Post #10 Ocena: 0 2015-06-12 17:55:37 (10 lat temu) |
No i w jakich biurach podróży to się stało. Żeby nie było samo dobre. Czy może będzie zakaz, no bo strach, że procesik albo co?
|