MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Poród w Nottingham???

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

malke

Post #1 Ocena: 0

2008-12-15 10:47:27 (16 lat temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Mam prośbę do Was kobietki.Już rodziłyście i pewnie często wędrujecie ze swoimi pociechami po mieście.Napiszcie proszę jakie sklepy polecacie na zakupy dla noworodków w Nottingham?Byłam ostatnio na miescie i nie mogłam znalez żadnego fajnego sklepu a muszę kupić całą wyprawkę.
Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

CZARNA3

Post #2 Ocena: 0

2009-03-12 15:26:49 (16 lat temu)

CZARNA3

Kobieta

Z nami od: 12-03-2009

hej tobie pewnie chodzi oc city hospital nottingham,rodzilam tam troche dawno,ale strasznie milo to wspominam polozne swietne,atmosfera super,wszyscy lataja kolociebie jak kolo jajaka,i wogole sie nie czuje ze sie rodzi,nie kozystalam z zadnych srodkow ale proponowali mi co chwile,,cos innego,,pozdrawiam i zycze powodzenia

Do góry stronyOffline

Numer gadu-gadu

nicia

Post #3 Ocena: 0

2009-03-13 23:08:33 (16 lat temu)

nicia

Kobieta

Z nami od: 15-10-2006

Hejka malke:)Jest dość dużo sklepów z ubrankami dla dzieci.Ja wyprawkę kupowałam w sklepie toys for us.Możesz także zajrzeć do sklepu mothercare.Oba sklepy mają stronki internetowe.Sprawdz także w nexcie.Lecz szczerze mówiąc ja praktycznie wszystko kupiłam w toys for us.
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2009-08-12 00:13:45 (16 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

malke

Post #5 Ocena: 0

2009-08-12 07:38:26 (16 lat temu)

malke

Kobieta

Z nami od: 26-06-2007

Cytat:

2009-08-12 00:13:45, martyna2009 napisał(a):
Czesc.
Jezeli to twoj pierwszy porod to odradzam QMC.
Rodzilam tam niecale 4 miesiace temu i powiem szczerze ze jak znowu bede w ciazy to wybiore kazdy szpital tylko nie QMC.
Przez 3 dni doslownie na czworaka chodzilam do poloznych ze mam bole, nie spalam, rwaly mnie nerki i kregoslup i nie moglam chodzic,spac i jesc z bolu.
To bylo ponad tydzien po terminie.
Polozne tylko mnie splawialy ze to nie teraz i mnie traktowaly jak gowniare ze sie nie znam itp.
Pamietalam ze polozna mowila ze jak beda skurcze co kilkanascie sekund to mam dzwonic.
Moj chlopak dzwonil ale kazali czekac bo to jeszcze nie teraz-ok.
Skurcze byly co 5-6 sekund-jeszcze nie teraz,jak beda co 4 sekundy to mamy dzwonic.
Skurcze byly juz co 4 sekundy a oni przez telefon znowu powiedzieli ze nie teraz i ze mam czekac.
Po 2-3 godzinach jak juz zwijalam sie na podlodze to moj chlopak sie wkurzyl i zabral mnie do szpitala bo juz bylismy przerazeni.
Polozna nafaszerowala mnie paracetamolem i czyms jeszcze i kazala mi czekac 2 godziny i jak mi nie przejdzie to znowu mi da paracetamol.
Pozniej mnie splawila no bo nic wiecej nie poradzi.
Korytarzem szlam na czworaka i bylam owiazana w pasie mokra bluza bo to troche sciagalo bol,a ona zaczela mnie pytac czy to pomaga i sie smiala.
Zdazylismy wrocic (non-stop uzywalismy taxi bo samochod sie zepsul)ledwo przylozylam glowe do poduszki i woda strzelila.
Zadzwonilismy do szpitala a oni kazali nam samym dotrzec bo nie przysla ambulansu.
Juz w taksowce czulam ze maly pcha sie na ten swiat.
Poszlismy do poloznej a ona ze jeszcze sie nie zaczelo i mam wracac do domu.
Dobrze ze nie zdazylam zejsc z lozka bo maly doslownie ze mnie wyskoczyl.
Wyskoczyl ze mnie jak rakieta i ta glupia siksa nie zdazyla go zlapac i maly upadl na lozko.
Tak mnie porozrywal ze dlugo mnie zszywali i przez 2 miesiace nie wiedzialam jak usiasc.
W szpitalu wiedzialy ze od 3 dni maly walczyl i jestem zmeczona i nikt mi nie pomogl.
Jeszcze mnie budzily ze maly placze a ja bylam tak wykonczona ze zasnelam na siedzaco i maly wpadl mi miedzy lozko i lozeczko,dobrze ze zdazylam go zlapac zanim uderzyl glowka o podloge.
Bardzo zle wspominam ten szpital i dlatego uprzedzam innych zeby uwazali bo nie kazdy ma szczescie ze wszystko dobrze sie konczy.

Pozdrawiam

Kąpletnie nie chce mi sie wierzyć w ta chistorie!Jak dla mnie to trochę naciągane.Nie wieże że przy skurczach co kilka sekund odesłali Cie do domu.Chyba ze co kilka minut.No i te bajki ze mały by spadł na ziemię:-]
Sorki ale dla nie to ściema:-]:-]:-]Zadna matka po porodzie nie śpi tak mocno aby upuścieć dziecko.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2009-08-12 22:00:39 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2009-08-12 22:25:01 (16 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

nicia

Post #8 Ocena: 0

2009-08-15 09:52:19 (16 lat temu)

nicia

Kobieta

Z nami od: 15-10-2006

Współczuje takiego traktowania.Ja rodziłam 19 miesięcy temu w Nottingham City Hospital.Polecam.Jestem bardzo zadowolona z traktowania i opieki.pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,