MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Szkola kucharska polska albo angielska w notts!!

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

Str 4 z 5

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anioleczek26

Post #1 Ocena: 0

2010-07-19 18:55:11 (15 lat temu)

anioleczek26

Kobieta

Z nami od: 14-07-2009

Cytat:

2010-07-19 18:37:52, leonka napisał(a):
Lipa... wakacje jak kazdemu 28 dni, dwa dni wolne w tygodniu, zapomnij o wolnym piatku czy sobocie, zapomnij o wolnym w Boze Narodzenie... Jak dobrze trafisz to pracujesz od 1 do 11 w nocy, jak zle to od 9 do polnocy z godzinna przerwa... No chyba ze chcesz byc Breakfast Chefem:-]

Na poczatek dostaniesz najnizsza krajowa plus napiwki (jesli sa).
Moze uda ci sie znalezc cos dla Commis Chef za 13 tys na rok...
Chef de Partie moze zarobic od 15 tys do 18 tys. Sous Chef od 16 do 30. Head Chef od 25 w gore.

Oczywiscie sa wyjatki od normy, ale trzeba miec szczescie.

A to o restauracji, czy obozie pracy:-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

lipisia

Post #2 Ocena: 0

2010-07-19 19:34:39 (15 lat temu)

lipisia

Kobieta

Z nami od: 18-07-2010

wlasnie,ja tez sie tym bawie.to moja pasja od zawsze.
anioleczek26 wlasnie tak by bylo fajnie sie gdzies wbic na zmywak potam na pomoc kuchenna i do przodu.
tutaj mam kolege ktory wlasnie tak mial.robil z nami na zmywaku a potem dostal propozycje od dzefa kuchni zeby byc kucharzem.zdecydowal sie,a po 2 miesiacech juz normalnie przygotowywal dania dla ludzi.ma podpisana umowe na 8 lat i po 8 latach dostaje papier kucharza,bez robienia zadnej szkoly.super co!
zazdrosny bylem jak cholera,ale sam sobie jestem winny bo nie znam dobrze niemieckiego ,a on zna perfekt.trudno,niech mu sie tam dobrze wiedzie,zasluzyl sobie po zapierniczu na zmywaku,a ja sobie troche poczekam i wbije sie na angielski rynek w angl restauracji ;)
anioleczek,powiedz mi jak to jest z tymi godzinami pracy?
kiedys moja nazeczona miala kolege ktory pracowal na zmywaku na phonetix park w notts,ale on pracowal w dzien, z tego co dobrze kojarzy.jak to jest?
cholerka nie chce rezygnowac z marzen!chce robic cos co lubie,miec slaty pieniadz,ale musze tez miec czas dla nazeczonej bo za ok 2 lata chcemy sie starac o pierwszego dzidziusia.wiec musze jakos to wszystko zlatac ,zeby mialo rece i nogi.
pomozcie prosze :)

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2010-07-19 19:35:00 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anioleczek26

Post #4 Ocena: 0

2010-07-19 19:39:52 (15 lat temu)

anioleczek26

Kobieta

Cytat:

2010-07-19 19:35:00, leonka napisał(a):
Czasem nie ma roznicy:-]:-]:-]
Ten gosciu u ktorego bylam PA zatrudnial Polakow, Czechow i Litwinow... Chyba oboz pracy bylby lepszy niz warunki ktore im serwowal... A na pierwszy rzut oka tak fajnie i super...
TUTAJ - i trzymajcie sie z dala!!!

Ja sie trzymam z dala:-]:-]:-]
Z baaardzo "dala":-]:-]:-]

Do góry stronyOffline

Mieszko

Post #5 Ocena: 0

2010-07-19 20:11:00 (15 lat temu)

Mieszko

Kobieta

Z nami od: 16-07-2009

Tak z ciekawości zapytam: "slaty pieniadz"? Serio, nie mogę się domyślić.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2010-07-19 20:12:55 (15 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

anioleczek26

Post #7 Ocena: 0

2010-07-19 20:36:16 (15 lat temu)

anioleczek26

Kobieta

Cytat:

2010-07-19 19:34:39, lipisia napisał(a):
wlasnie,ja tez sie tym bawie.to moja pasja od zawsze.
anioleczek26 wlasnie tak by bylo fajnie sie gdzies wbic na zmywak potam na pomoc kuchenna i do przodu.
tutaj mam kolege ktory wlasnie tak mial.robil z nami na zmywaku a potem dostal propozycje od dzefa kuchni zeby byc kucharzem.zdecydowal sie,a po 2 miesiacech juz normalnie przygotowywal dania dla ludzi.ma podpisana umowe na 8 lat i po 8 latach dostaje papier kucharza,bez robienia zadnej szkoly.super co!
zazdrosny bylem jak cholera,ale sam sobie jestem winny bo nie znam dobrze niemieckiego ,a on zna perfekt.trudno,niech mu sie tam dobrze wiedzie,zasluzyl sobie po zapierniczu na zmywaku,a ja sobie troche poczekam i wbije sie na angielski rynek w angl restauracji ;)
anioleczek,powiedz mi jak to jest z tymi godzinami pracy?
kiedys moja nazeczona miala kolege ktory pracowal na zmywaku na phonetix park w notts,ale on pracowal w dzien, z tego co dobrze kojarzy.jak to jest?
cholerka nie chce rezygnowac z marzen!chce robic cos co lubie,miec slaty pieniadz,ale musze tez miec czas dla nazeczonej bo za ok 2 lata chcemy sie starac o pierwszego dzidziusia.wiec musze jakos to wszystko zlatac ,zeby mialo rece i nogi.

A Ty lipisia jestes facetem????
U Nas (na wyspie) na zmywaku daja 6.50 na poczatek. Pracujesz codziennie 10-3 i 6-10, wszystkie niedziele wolne. Jak dobrze zyjesz z zaloga, to bez problemu dadza Ci jakies 2 wieczory wolne dodatkowo. I tak jest wszedzie, nie tylko w tej restauracji, w ktorej ja pracowalam. To zadne pieniadze, ale od razu Rzymu nie zbudowali, gdzies warto zaczac, a reszta zalezy od Ciebie:-]

Do góry stronyOffline

Vivienne

Post #8 Ocena: 0

2010-07-19 20:41:22 (15 lat temu)

Vivienne

Kobieta

Z nami od: 26-01-2010

Cytat:

[B]cholerka nie chce rezygnowac z marzen!chce robic cos co lubie,miec slaty pieniadz,ale musze tez miec czas dla nazeczonej bo za ok 2 lata chcemy sie starac o pierwszego dzidziusia.wiec musze jakos to wszystko zlatac ,zeby mialo rece i nogi.

Pomoc w staraniu sie o pierwszego dzidziusia? Na pewno znajda sie tutaj Panowie, ktorzy Ci w tym z checia pomoga;-)

Do góry stronyOffline

lipisia

Post #9 Ocena: 0

2010-07-19 22:13:21 (15 lat temu)

lipisia

Kobieta

Z nami od: 18-07-2010

heehhe:)
z tym dzidzusiem to damy sobie rade,wrazie ,,w,, to poczytamy o tym w ksiazkach :P :D
anioleczek:
LIPISIA:to facet i kobieta w jednym-zalezy w ktora strone spojrzysz :D
ale tak jak mowisz:
od razu Rzymu nie zbudowali,malymi kroczkami mozna dojsc do perfekcji:)

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2010-07-19 22:17:15 (15 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:
LIPISIA:to facet i kobieta w jednym-zalezy w ktora strone spojrzysz :D

Chyba za duzo informacji na publicznym forum, chyba ze tamat zostanie uzupelniony o znaczek 18+......:-]
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 4 z 5 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,